Video: Näin Classic juhli kolmatta perättäistä Suomen mestaruuttaan

Kuva: Anssi Karjalainen

Kuva: Anssi Karjalainen

Tampereen Classic jatkoi riehakasta voittoputkeaan kaatamalla Happeen miesten Salibandyliigan Superfinaalissa. Kaikkiaan 33. perättäinen liigan otteluvoitto irtosi lukemin 6-2.

Tamperelaiset juhlivat mestaruutta jo rutiinilla, sillä liigan ykkössija oli kolmas putkeen. Päävalmentaja Petteri Nykky pääsi voiton huumassa kultasuihkuun perinteiden mukaisesti.

Nykky on valmentanut Classicia kolme viimeistä kautta, ja jokainen kausi on johtanut mestaruuteen. Nykky on myös Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja.

6 comments

  1. Joukkueurheilun suolaako? Pääsee nuo poppariosaston pojatki juhlimaa ku maailmanmestareita olisivat. No ehkä neki joskus vielä voittaa ite pelaamallaki näitä mutta onha tuo ny vähän noloa mennä farkkuosastolta tonne hyppimää ja ottaa kuvia pokaalin kanssa.

  2. Jokavuotinen mestaruus vie mielenkiinnon salibandyliigalta? Näin käynyt itselle.

  3. Samaa mieltä tosta farkkuosasto jengistä. Parhaiten mieleen tulee muuan Juho Syvänen jolla on nyt 3 kultaa ja aina sama rooli joukkueessa. 16-17 kaudella pelasi puolikautta Lasbissa pelaavassa roolissa, mutta väkisin halusi päästä katsomo osastoon Classiciin. Luulisi näisen pelaajien haluavan pelata salibandya eikä vain istua katsomossa…

  4. Salibandy on joukkuelaji ja kaikki palaset osa tarinaa ja joukkuetta. Kuitenkin onhan se kieltämättä huvittavaa jos pelipaikaltaan hyökkääjä ja viimeiseltä kolmelta kaudelta kolme mestaruutta ja tehopisteet 0+0. Ei siinä hirveästi ole omaa joukkuetta autettu – ellei sitten oli ylivertainen pukukoppipelaaja.

  5. Ei ol tosiaan tainneet yllä kirjoittaneet itse joukkuepelejä pelanneet. Tai jos ovatkin, tuskin ovat sitä joukkueen merkitystä tajunneet. Kyllä siinä nelosketjulaisilla on yllättävän isokin rooli loppujen lopuksi kauden aikana siinä, miten joukkueen arki ja treeni kulkee. Kärkiäijät kun eivät siihen hyvää treeniin riitä yksinään.