Liigat

Video: Näin Classic juhli kolmatta perättäistä Suomen mestaruuttaan

21.04.
2018
6 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Anssi Karjalainen

Tampereen Classic jatkoi riehakasta voittoputkeaan kaatamalla Happeen miesten Salibandyliigan Superfinaalissa. Kaikkiaan 33. perättäinen liigan otteluvoitto irtosi lukemin 6-2.

Tamperelaiset juhlivat mestaruutta jo rutiinilla, sillä liigan ykkössija oli kolmas putkeen. Päävalmentaja Petteri Nykky pääsi voiton huumassa kultasuihkuun perinteiden mukaisesti.

Nykky on valmentanut Classicia kolme viimeistä kautta, ja jokainen kausi on johtanut mestaruuteen. Nykky on myös Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nykky
22/04/2018
Voittiko salba?
joo
22/04/2018
Joukkueurheilun suolaako? Pääsee nuo poppariosaston pojatki juhlimaa ku maailmanmestareita olisivat. No ehkä neki joskus vielä voittaa ite pelaamallaki näitä mutta onha tuo ny vähän noloa mennä farkkuosastolta tonne hyppimää ja ottaa kuvia pokaalin kanssa.
.,.
22/04/2018
Jokavuotinen mestaruus vie mielenkiinnon salibandyliigalta? Näin käynyt itselle.
Treenmiäs
22/04/2018
Samaa mieltä tosta farkkuosasto jengistä. Parhaiten mieleen tulee muuan Juho Syvänen jolla on nyt 3 kultaa ja aina sama rooli joukkueessa. 16-17 kaudella pelasi puolikautta Lasbissa pelaavassa roolissa, mutta väkisin halusi päästä katsomo osastoon Classiciin. Luulisi näisen pelaajien haluavan pelata salibandya eikä vain istua katsomossa...
Joukkuelaji
22/04/2018
Salibandy on joukkuelaji ja kaikki palaset osa tarinaa ja joukkuetta. Kuitenkin onhan se kieltämättä huvittavaa jos pelipaikaltaan hyökkääjä ja viimeiseltä kolmelta kaudelta kolme mestaruutta ja tehopisteet 0+0. Ei siinä hirveästi ole omaa joukkuetta autettu - ellei sitten oli ylivertainen pukukoppipelaaja.
Jz
22/04/2018
Ei ol tosiaan tainneet yllä kirjoittaneet itse joukkuepelejä pelanneet. Tai jos ovatkin, tuskin ovat sitä joukkueen merkitystä tajunneet. Kyllä siinä nelosketjulaisilla on yllättävän isokin rooli loppujen lopuksi kauden aikana siinä, miten joukkueen arki ja treeni kulkee. Kärkiäijät kun eivät siihen hyvää treeniin riitä yksinään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.