Liigat

Video: Näin Happee eteni Superfinaaliin – Hoikkasen soolo jäähallipelin kruununa

15.04.
2018
1 Kommentti
1
Liigat

Happee juhli finaalipaikkaansa. Kuva: Esa Jokinen.

Jyväskylän Happee voitti eilen Nokian KrP:n neljännen kerran miesten Salibandyliigan välierissä ja eteni Superfinaaliin voitoin 4-2. Lauantain pelin Happee voitti maalein 4-1.

Ottelun hienoin suorite oli Janne Hoikkasen mainio soolo, joka näkyy videolla ajassa 5:45. Hoikkanen purjehti läpi Nokian KrP:n puolustuksen ja sijoitti pallon ohi Santtu Pohjosen ja Synergia Areenalla ottelua seurannut 3221-päinen kotiyleisö sai juhlan aihetta kerrakseen.

Ottelun tehokkain oli kaksi maalia tehnyt Happeen Juuso Heikkinen. Happeen maaleista kaksi alusti Jonne Junkkarinen. Nokian KrP:n ainokaisen iski Valtteri Viitakoski.

Superfinaalissa ensi viikon lauantaina Happee saa Hartwall Areenalla vastustajakseen Tampereen Classicin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Minäpahoitinmieleni
16/04/2018
Onhan tuo hoikkanen aika vanhaliiton salibandypelaaja. Kädet on ku rautakangella ja pelityyli on kovan ja sikamaisen välimaastossa. :D Happeen onneksi finaali on vain yhdestä pelistä kiinni joten mahdollisuus on yllättää. En silti usko, että niin käy, mutta hyvän sarjan krp ja happee tarjosi. Pronssipelistä tulee myös jännä :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.