Liigat

Video: Näin kävi pronssiottelussa – KrP:lle historiallinen SM-mitali

21.04.
2018
2 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Westend Indians mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigan pronssipelissä Tampereen Raholassa. KrP voitti jännitysnäytelmän maalein 5-4 ja juhlii ensimmäistä SM-mitaliaan Salibandyliigassa.

Nokialaisten pisteonnistujia olivat eritoten Mikko Laakso (2+1) ja Henri Johansson (2+0) sekä Joni Henttonen (1+1). Santtu Pohjonen torjui yhteensä 28 laukausta. Indiansin Joonas Föhr iski pisteet 1+1 ja Valtteri Kainulainen tehot 0+2.

Molemmat joukkueet pelasivat ensi kertaa miesten Salibandyliigan välierissä ja mitalipeleissä. Miesten liigan Superfinaalissa kohtaavat Classic ja Happee. Ottelu alkaa lauantaina klo 16.30 ja se pelataan Hartwall Arenalla. Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mailat alhaalla
21/04/2018
Iso ongelma tuomareille tuo korkeitten mailojen kitkeminen. Koosteessa nähdyt tilanteet ensimmäinen 2min ja toinen 5min. Omakohtaisesta kokemuksesta pitää todeta, että enemmän jää kyseisiä rikkeitä viheltämättä kuin vihelletään. Onnea Krp:lle pronssista, ja ansiokas taistelu Indianssilta.
Vesa
21/04/2018
Se jopen kaveri oli kyllä ihan täys turisti siellä yleisössä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.