Video: Näin kävi pronssiottelussa – KrP:lle historiallinen SM-mitali

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Westend Indians mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigan pronssipelissä Tampereen Raholassa. KrP voitti jännitysnäytelmän maalein 5-4 ja juhlii ensimmäistä SM-mitaliaan Salibandyliigassa.

Nokialaisten pisteonnistujia olivat eritoten Mikko Laakso (2+1) ja Henri Johansson (2+0) sekä Joni Henttonen (1+1). Santtu Pohjonen torjui yhteensä 28 laukausta. Indiansin Joonas Föhr iski pisteet 1+1 ja Valtteri Kainulainen tehot 0+2.

Molemmat joukkueet pelasivat ensi kertaa miesten Salibandyliigan välierissä ja mitalipeleissä. Miesten liigan Superfinaalissa kohtaavat Classic ja Happee. Ottelu alkaa lauantaina klo 16.30 ja se pelataan Hartwall Arenalla. Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Iso ongelma tuomareille tuo korkeitten mailojen kitkeminen. Koosteessa nähdyt tilanteet ensimmäinen 2min ja toinen 5min. Omakohtaisesta kokemuksesta pitää todeta, että enemmän jää kyseisiä rikkeitä viheltämättä kuin vihelletään. Onnea Krp:lle pronssista, ja ansiokas taistelu Indianssilta.