Ulkomaat

Video: Pelaaja jäi tuulettavan joukkueen jyräämäksi – leukaluu murtui

03.04.
2018
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuvakaappaus videosta.

Skövden ja Fristadin välisessä Ruotsin ykkösdivisioonan nousukamppailussa nähtiin dramaattisia vaiheita ottelun viimeisillä sekunneilla. Fristad juhli sen verran villisti ajassa 59.57 syntynyttä 7-6-voittomaalia, että yksi Skövden pelaajista jäi pelaajaryhmän tallomaksi.

Tilanteessa kaatunut ja tallautunut Skövden pelaaja sai Innebandymagazinetin mukaan murtumia kasvoihinsa eli leukaluuhun, poskiluuhun ja silmän seudulle. pelaajan vammat olivat sen verran vakavia, että ne vaativat leikkausta.

Molemmat joukkueet pelasivat menneellä kaudella Ruotsin kakkosdivisioonassa ja voitto varmisti Fristadin nousun. Ruotsin Division 1 on maan kolmanneksi korkein sarjataso.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensin SuomiUrheilu.com -sivusto.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.