Liigat

Video: Peltola Superfinaalin jälkeen – ”Jotain rispektiä tältä lajiyhteisöltä meidän koutsille”

24.04.
2018
15 Kommenttia
1
Liigat

Pasi Peltola (oik.) toivoo lajiyhteisöltä enemmän arvostusta Petteri Nykkyä (vas.) kohtaan. Kuva: Anssi Koskinen

Classic kaatoi lauantaina Happeen miesten Salibandyliigan Superfinaalissa maalein 6-2 ja juhli kolmatta perättäistä mestaruuttaan Hartwall Arenalla.

Ottelun jälkeen Classicin värikäs toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola avasi sanaisen arkkunsa Salibandyliigan haastattelussa. Peltola peräänkuulutti arvostusta päävalmentaja Petteri Nykyn suunnalle. Peltola ei avannut sanomansa kohdetta sen kummemmin, vaan suuntasi viestinsä koko lajiyhteisölle.

Nykky on toiminut viimeiset kolme kautta Classicin päävalmentajana ja johdattanut tamperelaiset kolmeen perättäiseen mestaruuteen. Ennen Nykyn päävalmentajakautta Classicilla ei ollut yhtäkään Suomen mestaruutta. Nykyisin Nykky on miesten maajoukkueen pääluotsi ja toimii jatkossa päätoimisen maajoukkueen pääluotsina, joten kausi oli toistaiseksi viimeinen Classicin peräsimessä.

Suomen kahteen ensimmäiseen maailmanmestaruuteen johdattanut Nykky on Pääkallo.fi:n tietojen mukaan arvostettu valmentaja yli lajirajojen ja nautti suurta arvostusta myös salibandyn sisällä, vaikka joku taho on valmentajaa joskus arvostellutkin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
someseuraaja
24/04/2018
Lienee viesti someaktiiveille ketkä Nykkyä arvostelee ja toisaalta liiton palkkalistoilla on eräs kaveri jonka jalanjäljille Nykky tuli joka ei epävirallisten tietojen mukaan ole Nykyn suurin fani. Se että meillä on Twitterissa somevaikuttajia ei tarkoita sitä että se on yleinen mielipide ja kaikki jakaa sen mielipiteen.
Pääkallo voisi varmaan kysyä Passolta ihan suoraan mistä tämä purkaus tuli niin sillähän se helposti selviää, nyt voidaan vain arvailla ja ihmetellä.
Minäpahoitinmieleni
24/04/2018
"Se että meillä on Twitterissa somevaikuttajia ei tarkoita sitä että se on yleinen mielipide ja kaikki jakaa sen mielipiteen. "

Täysin totta ja pätee niin moneen asiaan muuallakin kuin vain sählyyn. Harmi että yleensä se pieni ja typerä porukka on eniten äänessä ja näin tulee helposti kuva että se on koko kansan mielipide.
Soini
24/04/2018
Passon kommentit on ollut aina jossain määrin erikoisia, joten tiedä voiko tästä purkauksesta vetää mitään johtopäätöksiä. Ehkä se oli vain Passon tapa onnitella Nykkyä. Jos ei tietäisi kaverin tyyliä puhua, joku voisi erehtyä luulemaan kaverin ottaneen vähän rohkaisua.
Jep
24/04/2018
Voisi sitä puhetyylistä riippumatta luulla, että vähän rohkaisua. Mutta sitten tämä lajiyhteisö, mikä se muka on? Joka pitäjässä omansa, ja thats it. En edes arvele mitä respectejä havittelee.
Joopa joo
24/04/2018
No Nykky on vanhanliiton uusiutumiskyvytön koutsi. Ne saa respectiä ketkä sitä ansaitsee, muille joudutaan näköjään kerjäämään. Se, että Passo on ollut ruoka-aikana kotona, ei auta tässä.
Ehhe
24/04/2018
Joku kateellinen taas huutelee... Kolme vuotta kolme mestaruutta ja kävin kylvämässä voittamisen kulttuurin myös majuun... miksi uudistua kun menestystä tulee?
Sivukatsomo
24/04/2018
No jos miettii kuinka intohimoinen Classic familymies Peltola on. Vois vaikka arvuutella että Passon mieleen olis ollu saada enemmän tunnustuspalkintoja omalle joukkueelle ja Nykylle
No nyt mäkin hokasin
24/04/2018
Peltolaa harmitti kun vuoden valmentaja titteli meni KrP:n Härmälle. Ja vuoden miespelaajaa titteli samaan seuraan. Taisi mennä tunteisiin.
pekka
24/04/2018
Olis hauska nähdä kuinka maajoukkue tai liigan allstars pärjäis Classicille...Ihan isät pojat kausi taas...tylsäänkun joukkue vahvistuu edelleen
Aijaa
24/04/2018
Peltola yritti vain pitää palkintopöydän ääressä yhtä hyvin puolensa kuin on ruokapöydänkin ääressä pitänyt. Omasta mielestäni Härmä on kyllä palkintonsa ansainnut. Nykyn joukkue kuitenkin vain piti edellisen vuoden sijan kun Härmän joukkueelta selkeä nousu. :)
Joopa joo
24/04/2018
Ai miksi uudistua kun menestystä tulee? Kehityksessä kannattaisi pysyä mukana, kysy vaikka Nokian matkapuhelin-yksiköltä. Tai siis siltä entiseltä.
haha
25/04/2018
Joskus ei kannata kehittyä jos mennään väärään suuntaan. Kysy vaikka pakolais-yksiköltä.
Jep
25/04/2018
No jo on menoa, jos vuoden valmentaja titteli kivistää. Huikeeta. Ihan oikeaan osoitteeseen meni se palkinto!
JANIINPÄ
25/04/2018
Tämä meni nyt näin. Nykky on valmentanut Clasua kolme vuotta, ja Härmä KrPtä yhden vuoden. Härmä on siis aivan oikeutetusti vuoden valmentaja.
Asiassa ei ole mitään epäselvää!
Jore
03/05/2018
Miten classic pärjäisi vaikka valmentajana olis pahviukko...luulen et ihan samalla tavalla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.