Liigat

Video: Pihalta hattutemppu ensimmäisessä välieräpelissä – Pylsyn rannelaukaus säväytti

05.04.
2018
1 Kommentti
2
Liigat

Jussi Piha aloitti välierät maalaamalla kolmesti. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Westend Indians kohtasivat tiistaina ensimmäisessä välieräpelissä Tampereella. Classic vei ottelusta voiton maalein 6-3.

Tamperelaisryhmä aloitti vahvasti ja ampaisi 2-0-johtoon ensimmäisellä vitosella. Indians kuitenkin kavensi ensimmäisessä erässä rankkarista, ja tuli tasoihin ennen ottelun puoliväliä.

Joonas Pylsyn kanuunakuti vei kotijoukkueen johtoon kamppailun puolivälin jälkeen. Classic iski kahdesti myös kolmannen erän alussa, ja vaikka Indians pelasi pitkiä minuutteja ilman maalivahtia, niin espoolaisjoukkue ei päässyt enää kahta maalia lähemmäksi.

Classicin tehopelaaja oli hattutempun iskenyt Jussi Piha. Kahden pisteen miehiä olivat Eemeli Salin (2+0) ja Pylsy (1+1). Indiansin Valtteri Kainulainen naulasi tehot 1+1 ja maalivahti Mikko Kirvesniemi venyi 23 laukauksen tielle.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0 ja toinen osaottelu mitellään torstaina Espoossa. Superfinaaliin pääsy vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JANIINPÄ
05/04/2018
Kun ei muut kehu, ni minä.
Komea oli Pyslyn veto, ja aika lailla ilman maskiakin. Siis pelimiehen maali.

Muutenkin Pylsy pelaa loistavaa kautta. Kuten aina.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.