Jussi Piha aloitti välierät maalaamalla kolmesti. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Westend Indians kohtasivat tiistaina ensimmäisessä välieräpelissä Tampereella. Classic vei ottelusta voiton maalein 6-3.

Tamperelaisryhmä aloitti vahvasti ja ampaisi 2-0-johtoon ensimmäisellä vitosella. Indians kuitenkin kavensi ensimmäisessä erässä rankkarista, ja tuli tasoihin ennen ottelun puoliväliä.

Joonas Pylsyn kanuunakuti vei kotijoukkueen johtoon kamppailun puolivälin jälkeen. Classic iski kahdesti myös kolmannen erän alussa, ja vaikka Indians pelasi pitkiä minuutteja ilman maalivahtia, niin espoolaisjoukkue ei päässyt enää kahta maalia lähemmäksi.

Classicin tehopelaaja oli hattutempun iskenyt Jussi Piha. Kahden pisteen miehiä olivat Eemeli Salin (2+0) ja Pylsy (1+1). Indiansin Valtteri Kainulainen naulasi tehot 1+1 ja maalivahti Mikko Kirvesniemi venyi 23 laukauksen tielle.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0 ja toinen osaottelu mitellään torstaina Espoossa. Superfinaaliin pääsy vaatii neljä voittoa.