Liigat

Video: ”Seiskapeli” vaati jatkoaikaratkaisun – näin Toropainen vei Indiansin historiallisesti välieriin

01.04.
2018
5 Kommenttia
1
Liigat

Indians juhli historiallista välieräpaikkaa raivokkaasti. Kuva: Iiro Karesniemi.

Miesten Salibandyliigan puolivälierissä EräViikinkien ja Indiansin välinen sarja eteni lopulta seitsemänteen peliin. Ratkaisevan ottelun voitti jatkoajalla Indians lukemin 4-3 ja samalla koko sarjan voitoin 4-3.

Indiansin sankariksi nousi Santeri Toropainen, joka laukoi ratkaisevan jatkoaikamaalin ajassa 61:59. Toropainen vei Indiansin ensi kertaa seuran historian aikana tuolla maalilla liigassa mitalipeleihin.

Ottelussa EräViikingit nappasi toisessa erässä 3-0 -johdon, mutta Indians nousi kolmannen erän aikana erikoistilanteiden kautta. Heikki Iiskolan ja Teemu Venäläisen ylivoimamaalit toivat ”heimon” maalin päähän ja Lauri Westerholm toi alivoimalla pelin tasoihin.

Viime kauden hopeamitalisti EräViikingit passitettiin näin ollen kesälomille. Samalla varmistui se, että ensimmäistä kertaa 31 vuoteen Salibandyliigan välierissä ei nähdä helsinkiläistä joukkuetta. Indians kohtaa välierissä runkosarjan voittaneen Classicin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Siimahäntä
01/04/2018
Menikö tuo voittomaali kynttiläpeiton tehneen rotan varpaiden kautta? Näyttivähän siltä🤣🤣
Kaupunkilainen
01/04/2018
Komea yksilösuoritus ratkaisi.
Maalainen
01/04/2018
Minun mielestä peli ratkesi siihen jotta nuo sinipaitaset oli huonompia. Eivät saaneet etes ylivoimalla maalia tehtyä. Toki tuo voittomaali oli loistava yksilösuoritus ja vahva näyttö myös Nykylle et löytyy niitä pallollisia pakkeja muualtakin.
Missä?
02/04/2018
On game 5 maalikooste? Meinaako ervi jättää kokonaan julkaisematta...
Ylärivi
02/04/2018
#jäätyminen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.