EräViikinkien naiset juhlivat Tampereella välieräpaikkaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Naisten Salibandyliigan puolivälierissä Koovee kärsi 3-2 -kotitappion EräViikingeille, mikä merkitsi samalla sitä, että ErVi matkasi välieriin voitoin 3-1.

Ratkaisevassa ottelussa edettiin aina jatkoajalle saakka ja sitä ehdittiin pelata yli 10 minuuttia, kunnes Milja Saarikoski pääsi tuikkaamaan EräViikingit välieriin. Maalia edelsi Koovee-puolustajalta toiselle lähtenyt vaikeahko syöttö, jonka myötä helsinkiläiset pääsivät katkoon ja nopeaan vastaiskuun.

Ottelussa avauserä oli tasainen ja toisessa kuskin paikalla oli Koovee johtaen 40 minuutin kohdalla 2-0. EräViikingit onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin kolmannessa erässä. ErVin maalilla Laura Loisa keräsi huimat 26 torjuntaa ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa.

EräViikingit kohtaa välierässä runkosarjan voittaneen Classicin. Kooveella alkoi kesäloma.

1. Mj kokelas Vallenius varmana pakkina. Ei mulla muuta. Oliskos tuo Trine kumminki varmempi?