Liigat

Video: Vänttinen pitelemätön Espoossa – Koskiselta näppärä tarjoilu

06.04.
2018
2 Kommenttia
0
Liigat

Lassi Vänttistä nauratti Espoossa. Kuva: Juhani Järvenpää

Westend Indians ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan torstaina miesten Salibandyliigan välierien toisessa kohtaamisessa Otahallissa. Classic oli ottelussa parempi luvuin 11-5.

Indians oli vahvimmillaan ensimmäisessä erässä, mutta tauolle mentiin tasatilanteessa 3-3. Toisessa erässä Classic pisti lisää löylyä ja kolmoserään lähdettiin 7-4-tilanteessa.

Indians pääsi kahden maalin päähän, mutta liekeissä viilettänyt Lassi Vänttinen iski viimeisen kympin alussa kaksi lähes identtistä maalia ja Indiansin kiri kuivui kasaan. Vänttinen oli ottelun hahmo tehoin 3+3 ja ketjukaveri Eemeli Salin komppasi pistein 2+3. Albert Koskinen tarjoili Joona Rantalalle ovelan syötön Rantalan iskemään 7-4-osumaan ja maalin näet videolta kohdasta 4.19 eteenpäin.

Classic johtaa sarjaa voitoin 2-0 ja finaaliin pääsy vaatii neljä voittoa. Sarja jatkuu lauantaina Tampereella klo 17.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Temu
06/04/2018
Yllättävä kaksikko oli viimeisessä maalissa.
Wille
07/04/2018
Vai 6-5 maalissa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.