Liigat

Vire kantoi läpi runkosarjan – Mannisesta Salibandyliigan Tupla-pelaaja

11.04.
2018
4 Kommenttia
0
Liigat

Jami Manninen oli kauden 2017-18 Tupla-pelaaja. Kuva: Esa Jokinen

Happeen hyökkääjä Jami Manninen on Salibandyliigan kauden 2017-2018 Tupla-pelaaja. Manninen on kantanut tällä kaudella pisimpään joukkueensa parhaan pistemiehen Tupla-paitaa.

Kaikkiaan hän teki runkosarjan 26 ottelussaan 27 maalia ja syötti 30 ollen sekä Happeen maali- että syöttötilaston ykkönen. Koko Salibandyliigan pistepörssissä Mannisen saldo oikeutti kolmanteen sijaan.

Tupla-pelaajan valinta on Salibandyliigassa jo pitkäaikainen perinne, sillä Tupla-logo on komeillut jokaisen joukkueen parhaan pistemiehen paidassa jo kaudesta 2005-2006 alkaen. Viimeksi Jami Manninen nappasi sarjan Tupla-pelajana tittelin kaudella 2014-2015.

Nyt 30-vuotias Jami Manninen aloitti liigauransa 2008 Happeessa, jossa hänellä on menossa kuudes kausi. Väliin mahtuvat yksi talvi Classicissa sekä menestyksekkäät visiitit Sveitsin ja Ruotsin pääsarjoihin. Kaikkiaan Manninen on pelannut 182 runkosarjan ottelua tehoilla 215+117=332. Salibandyliigan mestaruuden hän voitti Happeen kanssa 2014.

Miesten maajoukkueessa Jami Manninen on pelannut 69 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 59 maalia ja 34 maalisyöttöä. Viime kaudella hän voitti Suomen paidassa ensimmäisen maailmanmestaruutensa, kun Ruotsi taipui MM-finaalissa Latvian Riiassa.

Parhaillaan Jami Manninen ja Happee pelaa Nokian KrP:tä vastaan välierätrillerisarjaa, joka on tilanteessa 2-2 ja jatkuu perjantaina Tampereella ja lauantaina Jyväskylän jäähallissa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jorma
11/04/2018
Turha palkinto, markan jätkä Jönssii verrattuna.
Kustaa
11/04/2018
Kyllä ne on nää maajoukkuemiehet ihan eri miehiä kun vanhat kehäraakit.
jorma
12/04/2018
ikäeroa kokonaiset 2 vuotta, ja mahtushan jönssi edellee majuun jos vaan kiinostas.
TUPLA
14/04/2018
Kunnioitettava saavutus, mutta miten se Jormaan noin kovasti kolahti. Höh, joku jäänyt kaivelemaan ja kateus nostaa päätään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.