Liigat

Welhot menettää parhaan pistemiehensä – uusi seura Sveitsissä

07.04.
2018
9 Kommenttia
2
Liigat

Juha Rautiainen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Kuva: Jari Turunen

Tällä kaudella miesten Salibandyliigaa SB Welhojen riveissä pelannut Juha Rautiainen siirtyy ensi kaudeksi uusiin maisemiin. Hyökkääjä allekirjoitti sopimuksen Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Ticino Unihockeyn kanssa.

Etelä-Sveitsistä, Ticinon kantonista, tuleva seura julkaisi tuoreen hankintansa sopimuksen kotisivuillaan.

25-vuotias Rautiainen kuului kuopiolaisjoukkueen tärkeimpiin pelaajiin, ja hän myös nappasi sisäisen pistepörssin voiton tehoillaan 8+30=38. Lisäksi hän jakoi koko liigan syöttöpörssin ykköstilan yhdessä Happeen Jami Mannisen kanssa.

Sekä sentterinä että laidassa viihtyvä Rautiainen ehti edustaa Welhoja kolme kauden ajan. Uuden seuran mukaan hän muuttaa perheensä kanssa Sveitsiin elokuussa.

Ticino sijoittui tällä kaudella NLB-sarjassa 10. sijalle. Joukkueessa pelaa entuudestaa suomalaispuolustaja Matti Vapaniemi.

Linkki:
Uutinen Ticinon sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
#51
07/04/2018
Miksi piti jonnekkin NLB:hen lähteä jäähdyttelemään? Olis varmasti pärjänny NLA:ssa. Sama vaikka Laxin kohdalla, en ymmärrä miksi maju tason pakki pelasi jossain Sveitsin divarissa..?
Kaupunkilainen
07/04/2018
Voisiko olla palkka, olosuhteet ja ulkomaan kokemus? Voihan NLB:ssä olla olosuhteiltaan liigaa kovempia seuroja.
Minä
07/04/2018
Kyllähän se on raha mikä ratkaisee kun tuonne lähtee. Kaunis ajatus että pelaajat tuonne menisi kilpailemaan NLA:han. Divariseura voi tarjota niin hyvän kokonaispaketin asuntoineen ja muide työsuhde-etuineen.
Arto Kilponen
08/04/2018
Mielenkiintoista nähdä, että kenet Welhot löytävät korvaajaksi, vai tehdäänkö lasbit eikä hankita oikein ketään ja ollaan silti jäätävän paljon kovempia kuin 1. liigakaudella esim. pelaamalla myös kevätkausi.
Köde
08/04/2018
Joensuun suunnasta kuulemma olisi useampia lähtijöitä. Jos vaan Kuopiossa vastaanottavat.
Ködelle
08/04/2018
Joensuusta tosiaan on lähdössä ja kiitos valmentajan, onneksi sai kenkää
Jep
08/04/2018
Lasb ei hommannut oikein ketään? Voisin väittää, että Ailio&Surakka oli aika kovat ei ketkään ja toivat leveyttä, ettei pelkästään kainulaiset jyränneet.
Seurailen
08/04/2018
Joensuun lentopalloa nouseeko liigaan.
Juu
08/04/2018
Ketä lähdössä joensuun suunnalta?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.