Liigat

Yllätys hallitsevan mestarin rosterissa – kokenut maaliruisku pelaavan kokoonpanon ulkopuolella

21.04.
2018
2 Kommenttia
1
Liigat

Lassi Vänttistä ei ole merkattu kolmeen ensimmäiseen kentälliseen miesten Superfinaaliin. Kuva: Juhani Järvnpää.

Tampereen Classic kohtaa 16:30 miesten Superfinaalissa Jyväskylän Happeen Hartwall Areenalla. Joukkueiden kokoonpanot on julkistettu. Tamperelaisten ryhmityksessä on yksi varsin erikoinen muutos.

Kokenut maaliruisku Lassi Vänttinen, 37, aloittaa julkistettujen kokoonpanojen mukaan ottelun niin sanotusti vilttiketjusta. Vänttisen tutulle paikalle ykkösvitjaan on nostettu Sami Johansson. Kakkosketjussa normaalisti nähdyn Johanssonin korvaa Miro Lehtinen.

Kokonaisuudessaan hyökkäystriot ovat nyt muodossa Eemeli Salin-Joonas Pylsy-Johansson ja Oskari Heikkilä-Jussi Piha-Lehtinen. Kolmannessa hyökkäysvitjassa pelaavat Atte Eronen, Eetu Sikkinen ja Aaro Helin.

Mikäli neloskenttään merkattu Vänttinen ei pysty ottelussa pelaamaan, voi se heikentää merkittävästikin Classicin iskukykyä. Konkari on iskenyt kahdeksassa pudotuspeliottelussa mainiot tehot 10+10=20.

Kokoonpanolistat näet täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Äläs ny
21/04/2018
Nykky on mystinen miäs, mielenkiintoista.
Jep
21/04/2018
Haisteltiin pikkuprovo ja vähän ruutuaikaa :-).

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.