ErVi kiinnitti nuorten maailmanmestarin – isoveljelle jatkosopimus

Teemu Metsälän ura jatkuu EräViikingeissä. Kuva: Esa Takalo

Teemu Metsälän ura jatkuu EräViikingeissä. Kuva: Esa Takalo

Viimeiset kolme kautta Hämeenlinnan Steelersiä edustanut Teemu Metsälä, 21, siirtyy EräViikinkien riveihin. Metsälän sopimus on mallia 1+1-vuotinen.

Liigassa puolustajana sekä hyökkääjänä nähty Metsälä on pelannut yhteensä 34 liigapeliä tehoin 19+15. Divarissa Metsälä pelasi yhden kauden aikana 19 peliä ja iski pisteet 18+11.

Metsälä pelasi jo aiemmin urallaan Erän junioreissa. Keväällä 2015 Metsälä oli voittamassa U19-poikien maailmanmestaruutta Suomen paidassa. ErVin uutisen mukaan Metsälä siirtyy myös opiskelemaan pääkaupunkiseudulle.

Lisämausteen sopimukseen tuo se, että isoveli Janne Salonen teki samalla 1+1-vuotisen jatkosopimuksen ErVin kanssa.

– Innolla hyppään mukaan uuteen tarinaan. Minulla on tausta Erästä juniorivuosilta, että siinä mielessä on tuttuakin ympäristöä, mutta hyvillä fiiliksillä, etenkin nyt kun pääsee Jannen kanssa samaan jengiin, Metsälä sanoi seuran sivuilla.

ErVi tiedotti aiemmin viikolla, että se on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Otto Blomqvistin, 20, kanssa. Myös Blomqvistin sopimuksen pituudeksi ilmoitettiin 1+1. Puolustaja pelasi viime kaudella pääosin EV Akatemian mukana, mutta keräsi tililleen neljä liigapeliä ja iski niissä tehot 1+2.

ErVin uutinen

17 comments

  1. Taas tulee TOP 5 Hyökkääjät TOP 5 Pakit TOP 5 Maalivahdit TOP 5 Parhaat pelaajat?Kaikki tykkää niistä

  2. Junnun osasto on liigan eliittiä ervillä uskoisin että ensi kaudelle tulee parempi joukkue

  3. Jos on esim vaikka sama äiti mutta eri isä niin voi olla erisukunimet ja voi myös olla vaikka olisi samat vanhemat toisella äitin sukunimi ja toisella isänsukunimi.

  4. Näin teki jääkiekon puolella. Entinen Kärppien puolustaja Adam Masuhr os. Andersson. Vain esimerkkinä.

  5. Todella huippu sainaus! Tää kaveri ehkä jäänyt parrassa valoissa muiden varjoon, mutta veikkaan että jos treeni maistuu on tulevaisuuden majun kantavia voimia!

  6. Taitaa olla melko tyhmiä kavereita, jos noin heikoissa kantimissa yleissivistys mitä se homppeli edes tarkoittaa 😉

  7. Eikö tää tyyppi potkittu kesken kaude pihalle ja muuteki vaikee pelaaja ja valittaja mainees? Taitaa ervi saada vaa ongelmii tän tyypin kans.

  8. Vähänkö on ErVillä vaiheessa joukkueen kasaaminen jos tällaisia pitää ilmoitella. Toivottavasti ei tipu divariin tämän kauden jälkeen. Tai no ihan sama.

  9. Ai väärin ilmoitella yhdestä kovimmasta nuoresta pallollisesta pakista? Ja ssv aikoina jengiä ilmoitettu paljoa ennen kauden alkua.

  10. Ennen Joulua sukset ristissä valmentajan ja pelikaverien kanssa …

  11. Viime kausi 9 ottelua 3 pistettä. Tuolla ei saa muualta peliaikaa kuin ErVissä. Kun ErViin ei kukaan halua mennä…

  12. Mustamaalaajat vetää hyvin, etenkin bussivarikolla! Hyvönen back! Joo ei kiinnosta seuraan tulla, tää kevät näyttää menevän heittämällä plussalle. Mikon lähtö toki menetys, mutta oikeassa on kovia äijiä vieläkin, josko Nuutinen ois entisessä iskussa. Ja jos sieltä Hämeestä vielä kolahtaisi koriin kaloja 😉