Liigat

Huhumaa: Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2018-19

22.05.
2018
58 Kommenttia
21
Liigat

Veer (vas.) ja Oona Kauppi siirtymässä Ruotsin liigaan? Se on yksi mahdollisuus tällä haavaa. Kuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigan Huhumaa tulee tässä. Oheen on listattu seurojen varmoja lähtijöitä sekä tulijoita, ja mahdollisia siirtohuhuja.

Huhumaan listaukset elävät jatkuvasti ja oman asiallisen mielipiteensä siirroista tai kyseisen sarjan huhuista voi laittaa kommenttiosastolle – tai perusteluiden kera vaikka sähköpostitse osoitteeseen vihjeet(a)paakallo.fi. Twitterissä keskustelua aiheesta aloitellaan tagilla: #huhumaa.

Päivitetty 18.6. 2018 klo 13.29

SB-Pro

Julkaistut
Uudet: Vesa Pulkkinen (PSS A, valmennus), Meri-Helmi Höynälä (LoSB)
Lähtijät: Denisa Ratajova (Pixbo Wallenstam), Matti Kaipio (Karhukopla M 2. div)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Elina Kujala (lopettaa?),

Classic

Julkaistut
Uudet: Michaela Sponiarova (Vitkovice), Denisa Ferencikova (Vitkovice)
Lähtijät: Eliisa Alanko (lopettaa), Katri Luomaniemi (lopettaa), Sanni Nieminen (Piranha Chur)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Ella Alanko (lopettaa?), Nina Rantala (lopettaa?), Pauliina Hietanen (NST)

EräViikingit

Julkaistut
Uudet: Sara Suur-Hamari (NST), Jonna Virkkunen (SSRA), Laura Hämeen-Anttila (Northern Stars), Laura Still (TPS)
Lähtijät: Sara Piispa (UH Bernese Oberland), Iina Latvala (Pelicans), Laura Loisa (?), Nea Korhonen (?), Minttu Broström (?), Silja Stolpe (?)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Anna Yli-Kojola (?), Pinja Jaakkola (?)

PSS

Julkaistut
Uudet: Linda Törnqvist (UH Bernese Oberland), Fanny Holmberg (UH Bernese Oberland)
Lähtijät: Krista Nieminen (UH Bernese Oberland), Mia Karjalainen (Pixbo Wallenstam)

Huhut
Uudet: Emma Rantanen (Koovee), Judith Hyvärinen (ÅIF)
Lähtijät:

Koovee

Julkaistut
Uudet: Kari Lehtisalo (valmennus)
Lähtijät: Senni Hietanen (UH Bernese Oberland), Tiina Röning (valmennus), Elisa Männistö (Pirka), Marianne viteli (Pirkat)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Veera Kauppi (Pixbo/Mora Ruotsi), Oona Kauppi (Pixbo/Mora Ruotsi), Emma Rantanen (PSS)

TPS

Julkaistut
Uudet:
Lähtijät: Milla Nordlund (Endre IF)

Huhut
Uudet: Juuli Hakkarainen (NST)
Lähtijät:

SSRA

Julkaistut
Uudet:
Lähtijät: Jonna Virkkunen (EräViikingit)

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

NST

Julkaistut
Uudet:
Lähtijät:

Huhut
Uudet: Pauliina Hietanen (Classic)
Lähtijät: Ida Suikka (Sveitsi?), Tiia Monola (alasarjat?), Venla Vainikka (alasarjat?), Minna Paasu (lopettaa?), Juuli Hakkarainen (TPS), Sara Suur-Hamari (EräViikingit), Nita Heino (?)

ÅIF

Julkaistut
Uudet:
Lähtijät: Emma Hartwall (UH Bernese Oberland), Annika Hautojärvi (Pelicans)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Judith Hyvärinen (PSS), Kia Lehmusvuori (Sveitsi)

Pelicans

Julkaistut
Uudet: Iina Latvala (EräViikingit), Juulia Kataja (Steelers), Ira Töyrylä (Pelicans A), Annika Hautojärvi (ÅIF)
Lähtijät:

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JANIINPÄ
22/05/2018
On se kumma kun ei klaani Peltola saa siskoksia Clasuun sitten millään.
Mitä jää
22/05/2018
Classic tyhjenee. Pelkkiä lähtijöitä ja PALJON. Onneks junnut jää.
Kooveesta
22/05/2018
Ei tuo Kooveen tilanne nyt ihan katastrofilta näytä. Kauppien poistuminen pudottaa toki sarjan hännille, mutta sarjapaikka voi säilyä jos muita ei lähde.
Uusimaa
22/05/2018
Judith Hyvärinen ÅIF -> PSS
ÅIF News
22/05/2018
Kia Lehmusvuori Åif = Sveitsi
Ei kestä koko kautta....
22/05/2018
Kauppien mahdollista lähtöä isompi ongelma KooVeelle on uusi surkea valmennus :(
Tieto
22/05/2018
Kooveesta lähtijöitä myös männistö ja viteli. Pirkkojen tiedotteessa julkaistu. Tosin eivät olleet kooveen vastuunkantajia viime kaudel.
hemuli
22/05/2018
Alangon ja Rantalan lopettaminen olisi järjetön tappio maajoukkueelle.
Näkemys
22/05/2018
KooVeen tilanne on surkea. Seuran A&B tyttöjä ei ole ensi kaudella ja naisissa pelkkiä lähtijöitä.

Ainoa perinne mitä voidaan vaalia on vieraspelien ruokailut motarin levähdysalueella. Tietenkin niistä pahvilautasista !
Odottelen
22/05/2018
Koskas tulee top 5 pelaajat naisten/miesten liigas ja divarista?
Sanna Risteili
22/05/2018
Ankkoihin ainakin 2 vahvistusta tulossa
Biste
22/05/2018
Mistä päätelmä et alanko ja rantala lopettamassa ?Kai he voivat seurajoukkueessa jatkaa vaikka eivät maajoukkueessa pelaisikaan enää??
AutoCenter Areenasta sammutetaan valot?
23/05/2018
Videohuone menee kohta hukkaan, jos edari tippuu B-liigaan, ja A+B tyttöjä ei oo. Samoin salaattibaari.
Sivukatsomo
23/05/2018
Internetissä lienee turhan helppoa huudella nimimerkin takaa hölmöyksiä. Yllä olevan kommentin olisi voinut esittää fiksustikin, mutta tuollainen muka-piilovittuilu on vain lapsellista. Hölmöt huutelijat pysyvät varmaankin aina hölmöinä huutelijoina, mutta sitä toivoisi, että edes joku joskus ymmärtäisi jättää tyhmät ja turhat kommentit kirjoittamatta.

On mielenkiintoista nähdä, minkälainen ensi kaudesta tulee, kun Classicin "pajatso" tyhjenee noin roimasti. Erot joukkueiden väleillä ainakin tasoittuvat hieman.
Mihin midas
23/05/2018
Mihin salibandyn kultasormi, jokaisen äidin unelmavävy, iki-ihana Matti Kaipio menee?
Totuuden torvi
23/05/2018
En haluaisi olla ilkeä, mutta kyllähän KooVee on itse ajanut homman tuohon tilanteeseen.
Viimeiset viisi vuotta on eri internetpalstoilla (pääkallo ja tyttösalibandy) on heitelty juttua että KooVee = kaupit. KooVeen puolelta on taas väitetty toista ja kehuttu kuinka seurassa on muitakin hyviä pelaajia. No nyt kun kaupit poissa junnupeleistä niin joukkueet pysyivät kasassa yhden kauden! Vieläkö joku KooVeesta kehtaa väittää että nämä internetin irvileuat olisivat olleet väärässä?
KooVee on hyvä esimerkki siitä kuinka kahden superlahjakkaan pelaajan avulla saadaan koko seura nousuun. Muutama hyvä pelaaja kasvoi siinä siivellä (Vallenius ja Salmela) mutta kun muiden kohdalla unohdettiin perustyö ja patsasteltiin kahden hyvän pelaajan kanssa kilpaa niin lopputulos on nyt tässä.
Jos joku olisi väittänyt kolme vuotta sitten että naapuri Classicissa tehdään laadukkaampaa juniorityötä tyttöpuolella niin hänelle olisi naurettu päin naamaa. Nyt Classicin A-tytöt oli mitalipeleissä ja hyviä junnuja on tulossa lisää.

Laitetaan nyt sitten yksi siirtouutinen kun aloitettu kirjoittamaan.
Emma Rantanen KooVee -> PSS
SB-Pro
23/05/2018
SB-Pron osalta 3.3.2018 julkaisu: Meri-Helmi Höynälä (LoSB --> SB-Pro)
Rohkeutta
23/05/2018
Vaan ja muista lajeistakin voi rekrytoida vrt. Marion Jones juoksija vaihtoi koripalloon.
#faktoi
23/05/2018
Kaipio ilmeisesti menee tiikereihin.
Totuuden torvelle
23/05/2018
On kuitenkin aivan eri asia kirjoittaa sinun viestisi kaltaista asiallista kritiikkiä kuin ilkeyksiksi tarkoitettuja viestejä vailla asiasisältöä.

On aivan totta, että Kooveessa ei ole hoidettu asioita kovinkaan fiksusti, mutta ei ole naapuriseura Classickaan ihan liikaa antanut peliaikaa junioreille viime vuosina.
Lihava Piippu
23/05/2018
Kommentoinnin taso taas sillä tasolla, että ei pidä ihmetellä miksi esimerkiksi junnuosioihin on kommentointi estetty. Parasta oli estää kaikkialle. Hävettää jos aikuiset ihmiset kyseessä.
Valonkantaja
23/05/2018
Mene takaisin akateemiseen kirjaseuraasi, jos et kestä kommentointia internetissä.
Zee
23/05/2018
Juu sitä varten keskustelupalstat on, että voidaan jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseenki. Ei pidä olla liian herkkä. Toisaalta henkilökohtaisuuksiin ei parane mennä, eli kunnioittavasti pitää keskustella. Miesten puolella kommentointi on huomattavasti ronskimpaa, joten eiköhän me naisetkin vähän kritiikkiä osata ottaa vastaan! Asiallisesti tottakai! Oma kommentti näihin siirtohuhuihin on se että sarja näyttäisi tasoittuvan joka on hieno juttu. Vähän mietin sitä että onko classicin kohdalla nyt ns sukupolvenvaihdos käynnissä, ts vanhat konkarit haluavat lopettaa nyt huipulla ja antaa nuoremmille tilaa. Tottakai kolmenkympin lähestyessä alkaa elämään hiipiä myös perheen perustamis, ura ym asiat. Veikkaanpa että esim alanko ei halua hommaa tehdä puolivaloilla vaan kaikki tai ei mitn mentaliteetilla.
Kooveesta
23/05/2018
Taitaa Pirkanmaan kakkosseura kohta olla Pirkat. Siellä tehdään laadukasta työtä tyttöjen puolella ja kohta se näkyy naistenkin edustusjoukkueen menestymisessä. Koovee alkaa tuleen selkä edellä vastaan kovaa vauhtia
AATOS JA PAATOS
23/05/2018
SB-PRO
SB-Pro voitti yksittäisen Superfinaalin ja miettii nyt mikä olisi sopiva aika alkaa nuorentamaan omaa rosteria, vielä muutama vuosi pitäisi mennä Kujalat-Hietamäet-Lirkit ja nämä kokeneet ja hyvät pelaajat. Omilla junioreilla ei juuri pärjätä pitkälle ja tämä ei johdu juniorien tasosta vaan enemmänkin materiaalin laajuudesta, eli Sotala, Lindh, Torkki yms. kantavat joukkuetta tulevaisuudessa, mutta muitakin tarvittaisiin. Katseet on omissa 2003 tytöissä, naapuriseurojen, kuten LoSB:n, SCH ja Pantherin yhteistyössä sekä tietenkin paluumuuttajissa. Joukkueesta teki mielenkiintoisen Matti Kaipio ja vieläkin mielenkiintoisemman seurata Vesa Pulkkinen. Rauha palaa taustojen elämään, mutta löytyykö riittävä terävyys? Kausi 2018-2019 pitäisi kuitenkin vielä matkata menestyksessä.

CLASSIC
Classicista on lähtijöitä, mutta siitä huolimatta on varmasti kärkikastin joukkue. Classicilla on vahvoja junioreita, joita yleensä onnistutaan vähättelemään, mutta Ella Salonen, Julia Woivalin sekä Jenna Ruokostenpohja ovat liigatason pelaajia ja lisää on mitä ilmeisemmin tulossa naapuriseurasta, tosin ehkä enemmänkin kasvamaan korkoa vielä enemmän kuin varsinaisesti murtautumassa liigaan. Classic nuorentaa väkeään seuraavan 2-3 vuoden aikana radikaalisti. Samoin varmasti on SB-Pron pakko tehdä.

ERÄVIIKINGIT
EräViikingit luottaa kahteen innovatiiviseen ja energiseen valmentajaan ja he ovatkin saaneet kerättyä aikamoisen setin 98, 99 ja 00 ikäluokan pelaajia, joten EräViikinkien nuorennusleikkaus oli jo käynnissä kaudella 2017-2018 ja voisi kuvitella, että ErVi on seuraavan 2-7 vuoteen kasvamassa kestomenestyjäksi jos vain näiden muutamien 98 tyttöjen egot mahtuvat samaan seuraan. Eli pelilliset esitykset ja osaaminen on varmasti huippuluokkaa mutta miten sitten seura onnistuu ryhmädynamiikan rakentamisessa ja kun sitten PSS ja/tai SB-Pro tarvitsevat pelaajia, niin miten onnistuu ErVi pitämään huippujunnunsa. ErVin tulevaisuus on myös hyvin 02 ja 03 ikäluokan leveyden varassa, vaikka muutamia hyviä 01 yksilöitä on kasvamassa

PSS
Porvoolla on jonkinasteinen YYA Sopimus Sveitsissä vaikuttavan Miki Strömbergin kanssa. Välillä BEO ottaa ja BEO antaa. vielä odotellaan että missä vaihessa Berner Oberlandin sveitsiläisistä pelaajista joku tulee Porvooseen. Varmaan tämäkin on jossain vaiheessa edessä. Porvoossa on vuosia luotettu omaan tekemiseen ja löydetty joka vuosi hyviä pelaajia joukkueeseen. Aina kun huhuilaan PSS:n heikentyneen, niin yllättäen aina löytyy uusia kortteja hihasta. Myös seuran juniorituotanto on ollut aina maailmanluokkaa, joten sieltä tulee uusia Levälampia

KOOVEE
Niin pääkallo kuin tyttösäbä on ollut täynnä Koovee sitä ja Koovee tätä. Pitkän linjan Tiinat ovat siirtyneet valmennuksistä syrjään ja mitä ilmeisemmin kaikki odottavat innolla mihin Kaupit päätyvät. Olisi varmaan aika hämmentävää jos kaiken tohinan jälkeen eivät päätyisikään Kais Moraan pelaamaan, eli todellinen ylläripylläri olisi Classic, mutta ei nyt väännetä veistä Kooveen punaisessa sydämessä. Akatemian tilannetta ei kannata lähteä arpomaan mutta hivenen erikoiselta näyttää Kooveen junioritoiminta, jos yhdessäkään tyttöjuniorien SM-karsinnassa ei ole Kooveen joukkueita. Classic tuskin pystyy tarjoamaan aivan kaikille paikkaa. Uusi valmennus ja uusia pelaajia, joten joka tapauksessa kaudelle 2018-2019 tulee jollain lailla uudistunut Koovee. Jos joukkue löytää iloisen pöhinän niin silloin kaudesta voi tulla ihan kelvollinen ilman Kauppejakin

TPS
TPS:n ensimmäinen kausi Vilanderin kanssa on takana. Joukkueen pelaaminen muuttui radikaalisti Matti Kaipion torpedo-lähdöistä enemmän maltillisempaan ja kurinalaisempaan suuntaan. Jonkin verran menetystä tuli Millan siirtyessä EndreIF:ään, eli pääsee tutustumaan saarimaahan. Ja Turussa on Aurajoen rannoilla huudeltu eräidenkin hammaslääkäreiden perään jo pidemmän aikaa, mutta voi olla että tuota joutuu odottamaan kuin Jeesuksen toista tulemista.

SSRA
Rankat Ankat onkin mielenkiintoinen setti. Jos menettävät yhden pelaajan, on Ankoissa kuitenkin kasvamassa muutamia 2001 syntyneitä pelaajia jotka ovat ottaneet jo vahvan aseman pelaavassa kokoonpanossa. Ehkäpä pohjoisen sijaintinsa ansioista tai takia ei Oulu oikein kiinnosta pelaajia? Muuta kuin sitten paluumuuttajia ja joitain mahdollisia opiskelijoita. Mihin mahtaa mennä Cirilla Mäkelä Porvoosta. Ken tietää, tokkopa se torin poliisikaan.

NST
Huhujen mukaan jonkin verran lähtijöitä. Vielä ei ole omat A- tai B-junnut ehkä tukemaan nakkisormia. Jos pelipaikkaa on tarjolla, niin löytyykö alasarjoista lähialueelta kasvavia vastuunkantajia?

ÅIF
ÅIF on Vikin johdolla tekemässä jonkinasteista nuorennusleikkausta ja onhan se käytännössä pakko. Hivenen samoilla markkinoilla pelaajien osalta kuin PSS ja muutama junnu päätyi kuitenkin muihin ratkaisuihin, joten jonkin verran on tarjolla vastuunkantajan viittaa, mutta mukava pöhinä, taustat kunnossa ja positivinen ympäristö varmasti ovat plussaa... ja sitä plussaa tarvitaan kun varmaan voittoja ei vielä ole aivan tungokseksi asti odotettavissa.

PELICANS
Nousijajoukkue sai riveihinsä 2001 kärkiveskan, Juulia Katajan, jolle myös löytyy lempeä lempinimi. Samoin myös Iina Latvala sekä Ira Töyrylä ovat läytäneet Pelicansin ensikaudeksi. Mukava positiivinen pöhinä joukkueen ympärillä ja tätä nousua vielä täydensi hyvä menestys A-tytöissä.


Voisi sanoa, että monessa joukkueessa on nyt joko nuorennusleikkaus käynnissä tai sitten nuorennusleikkaus on tulossa muutaman vuoden sisällä. Tämä on tietyllä tapaa 1998-2001 tyttöjen kulta-aikaa, sillä pelaajistosta tuntuisi nyt yllättävän moni olevan lähdössä, joten pelipaikkoja avautuu ja jotenkin trendin mukaista on, että nuoria otetaan mukaan kasvamaan, kuin että alasarjoista haetaan vanhempia pelaajia.
Pelsut
24/05/2018
Mittentag oli jo kuluneella kaudella naisten sopimuspelaaja, joten kyseessä on jatkosopimus...
Lisäksi uutena:
Annika Hautojärvi ÅIF -> Pelicans SB
Raisa Raatikainen
24/05/2018
Olipa outo kommentti PSS:aa kommentoiden (tulee uusia levälampia????). Ihmekös tuo kun mamma ja pappa "hoitelee" seuraa, erittäin sisäänlämpeävä seura kuten juuri naisten edustus osoittaa. Kielenkäyttö ja asiaton huutelu koko valmennusportaalla hyvin outoa ja järjetöntä. Onneksi on ns. terveitä seuroja joissa päätkin pysyy kylminä vaikka menestystäkin on tullut ja tulee, esim. ErVi, Classic........... Hyviä junnuja muutamia Porvoossa on mutta siihen se jää, sekä poikien että etenkin tyttöjen puolella.
Haloo
26/05/2018
Kylläpäs on hiljaista. Eikö mitään siirtohuhuja tai uutisia ole enempää ?
Ihmettelijä
27/05/2018
Ervi ja Pro ensikaudella kärkijoukkueita ja ehkä PSS , valmennus jatkaa ja laadukkaita junnuja tulossa, Yksi asia ihmetyttää, mitä varten julkaistaan ja mitä käyttöä on SB Pro n liiganaisilla Vesa Pulkkisella? Eikö täällä pitäisi huhuilla pelaajista ja valmentajista, saako laittaa huoltajakin?
Lefti
27/05/2018
Diana Klavan (Sparta, Viron liiga) -> KooVee. Sparta julkaissut jo tämän uutisen Virossa.
Rusa
28/05/2018
Halleilla huhuiltu et Loisa Eräviikingeistä lopetti liigatasolla pelailun, oks kellään tästä faktaa?
Siirtyy siirtyy
28/05/2018
Denisa Ratajová Pro -> Pixbo Wallenstam
Cauppi
28/05/2018
Kaupeilla MJ-leirillä Oxdogit käsissä, pitääkö laskea 1+1 = Classic?
Nimetön
28/05/2018
Ei taida isukki päästää sisaruksia Classiciin vaikka se palvelisi heidän kehitystä parhaiten...
Kooveesta
28/05/2018
Ei siirry Kaupit todellakaan Classiciin, ja nimenomaan tuosta syystä.
Lihava Piippu
29/05/2018
Michaela Sponiarova (Vitkovice), Denisa Ferencikova (Vitkovice) eivät ole enää huhuja Classicin kohdalla. Sopimukset julkaistu.
viikinkimosalla
29/05/2018
Erviin sisään hämeen-anttila ja suur-hamari, loisa ulos.
Mansesta kuultua
30/05/2018
Classicista lähtijöihin voi lisätä Alilan.
Epävarman varmaa
31/05/2018
Jokinen ja Selinummi Steelers -> Classic
kenraali
01/06/2018
Kaipio nähty pyörivän säkylässä.
Less is Mora
03/06/2018
Kaupit aivan satavarmasti Classic. Ja koutsina MyCoazh
Kenraalille
04/06/2018
Mitä kaipio säkylässä
Klaukkalan huudeilla nähtyjä
04/06/2018
Klaukkalassa näyttää aikaansa viettävän useina iltoina Silja Eskelinen ja Nea Suominen
Kukamuumuka
07/06/2018
Nea Keihäs, divarin paras pakki,huhut vievät Pirkkalaan?
Varma tieto
08/06/2018
No tuo Nea huhu ei ikävä kyllä pidä paikkaansa. Nea on MM kisojen jäljiltä edelleen loukkaantuneen ja on vielä pitkään poissa. Kun palaa kentille, pukee päällensä Loistopaidan.
Turkulainen turkuun
08/06/2018
Kyllä Keihäs todennäköisemmin naapuriseurasta vihdoin lähtisi hakemaan liigapelejä, siis jos kunnossa sekä vaihtamassa olisi
Lihava Piippu
11/06/2018
Classicin uusituilla kotisivuilla naisten rosterista ainakin löytyy Rantala sekä molemmat Alangot.
Lihava Piippu
11/06/2018
Edittiä edelliseen viestiini: Eipä sinne närmmä ole uusiakaan pelaajia päivitetty, joten turha huomio itseltäni oli tuo.
Kooveesta
11/06/2018
Jokos Kauppien osoite on selvillä ? Ovat Ruotsissa vissiin kiertäneet katsomassa useampaakin vaihtoehtoa, mutta opiskelupaikan saaminen lienee tärkeä tekijä. Voivat siis jäädä Tampereelle
Nimetön
12/06/2018
Entäs jos saa opiskelupaikan mutta aloittaa opiskelut vuoden / kahden päästä?
Useinkysytytkysymykset
12/06/2018
”Entäs jos saa opiskelupaikan mutta aloittaa opiskelut vuoden / kahden päästä?”
Nykylaki antaa käytännössä kaksi mahdollisuutta siirtää opintojen aloitusta: raskaus tai armeija. Se, että haluaa pelata muovipallon kanssa ei ole kenellekään pätevä syys saada opintojen aloitusta lykättyä.
Tampereen yo sivuilta seuraava: ”Pääsääntöisesti opintojen aloitusajankohtaa ei voi siirtää. Yliopistolain (2009/558) mukaan ensimmäisen vuoden opiskelija voi ilmoittautua poissa olevaksi lukuvuodelle ainoastaan, jos hän:
suorittaa asevelvollisuuslain (1438/2007), siviilipalveluslain (1446/2007) tai naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta annetun lain (194/1995) mukaista palvelua;
on äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaalla; tai
on oman sairautensa tai vammansa vuoksi.”
UMEÅ
12/06/2018
Ruotsin mestari IKSU odottaa edelleen kolmen heidän avainpelaajansa päätöksiä jatkosta. Iza Rydfjäll on ilmoittaut seuralle, että hänen jatkonsa on noin 50/50, vaihtoehtona lopettaminen. Samoin seura odottaa Frida Norströmin ja Julia Nordin päätöksiä.

Samalla kertaa IKSUssa on odotettu Kauppien vierailua kuin kuuta nousevaa, koska heidän avullaan saisi pidettyä laadukkaiden pelaajien määrän korkealla, mutta toki ovat Kaupit muuallakin käyneet tutustumassa. Eli Umeå mahdollistaa opiskelun ja onpahan Uumajassa (Umeå) myös tuo Ruostsin salibandyn tutkimus- ja kehityskeskus, jonka sinne perustivat yhdessä yliopiston kanssa 2012, eli ei tuo olisi huono opiskelupaikka tuokaan ja pelipaikkana IKSU tarjoaa varmaan riittävät haasteet, ehkä enemmän kuin mitä Tampereella voidaan tarjota?
Pro
12/06/2018
Kaipio säkylään koutsaa
benchman
12/06/2018
Vielä joku näköjään uskoo kaipion tarinoihin. Surullista.
Minttu
17/06/2018
Kuulin, että steelersissä viime kaudella pelannut Meri Jokinen treenaisi classicin kanssa
jep
17/06/2018
Naisten siirtohuhut on otsikko..ei valmentajien ööööööö
Jonsku
19/06/2018
Eiköhän valmentajienkin siirtymiset ole siirtoja, ja valmentajilla lienee joku vaikutus joukkueiden peliin ja voimasuhteisiin
Jörge
19/06/2018
Annu Selinummi Steelers ->classic

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.