Divarit

Ikonen siirtyy paikallisseuran riveistä Josbaan – Naakka jatkaa

03.05.
2018
6 Kommenttia
0
Divarit

Veeti Naakka jatkaa Josbassa. Kuva: Salibandyliiga

Viime kaudella kakkosdivisioonan LeBa SB:tä edustanut Elias Ikonen, 21, pelaa ensi kaudella Joensuun Josban Divarijoukkueessa.

Hyökkääväksi puolustajaksi luonnehdittu Ikonen pelasi kaudella 2016-17 Divaria LeBan paidassa tehoin 9+9.

– Haluan kehittyä pelaajana ja kaipasin divaritasolle. Kakkosdivisioonassa en kokenut löytäväni enää riittävästi haasteita, Ikonen perusteli seuran sivuilla.

Puolustaja Veeti Naakka, 21, on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen. Naakka on pelannut Josbassa 49 ottelua Divarissa (19+9) sekä 25 peliä liigassa (1+1). Josban uutisen mukaan seura neuvottelee edelleen noin kymmenen pelaajan kanssa.

Josban uutinen

Otsikkoa päivitetty 3.5. klo 20.07.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Idän ihme
03/05/2018
Vielä vaatii äijiä Jsban rosteri. Ilmoitettu 3 + 12 tällä hetkellä. Ei kuitenkaan tyhjene pajatso niin pahasti kuin NSTllä.
Lerpan poltsit
03/05/2018
"Paikallisvastustaja" taitaa pelata eri sarjaa tälläkin kaudella ja ei tule edelleenkään nousemasn kuin kabinetin kautta todelliseksi paikallisvastustajaksi.
Sähläri
03/05/2018
Leballa on hyviä junnujoukkueita, joista Josba saa tulevaisuudessakin kovia pelimiehiä divariin.
Omasta juniorijoukkueiden tasosta sekä niiden valmentajista kannattaisi Josban olla jo kyllä enemmänkin huolissaan.
Kabinetti
04/05/2018
Katsellaan saako kaikki joukkueet kasaan ja lisenssit sarjaan.
Sählärille
04/05/2018
"Leballa on hyviä junnujoukkueita?" Ja vielä monikossa? :)) Onkohan siellä pelattu junnuissa koskaan valtakunnallista sarjaa -> no eipä juuri ole. Mites Josballa -> taitaa olla lähes tulkoon joka vuosi.... Mitä, jos kaksi keskenään kilpailevaa seuraa yhdistäisi voimat? Voisivat leban pelaajatkin päästä pelaamaan valtakunnallista sarjaa....
Kabinetti
04/05/2018
"- Peräpukamiin se ottaa eniten. Pelimies pärjää ilman niitäkin. Täytyy pyytää huollosta jotain rohtoja jos alkaa kutittaa. Antaa nyt vaan ryskyä, vakuuttaa ymmärrettävistä syistä nimettömänä pysyttelevä Josban mies." tuollainen löytyi Josban uutisista 12.3.2018.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.