Ikonen siirtyy paikallisseuran riveistä Josbaan – Naakka jatkaa

Veeti Naakka jatkaa Josbassa. Kuva: Salibandyliiga

Veeti Naakka jatkaa Josbassa. Kuva: Salibandyliiga

Viime kaudella kakkosdivisioonan LeBa SB:tä edustanut Elias Ikonen, 21, pelaa ensi kaudella Joensuun Josban Divarijoukkueessa.

Hyökkääväksi puolustajaksi luonnehdittu Ikonen pelasi kaudella 2016-17 Divaria LeBan paidassa tehoin 9+9.

– Haluan kehittyä pelaajana ja kaipasin divaritasolle. Kakkosdivisioonassa en kokenut löytäväni enää riittävästi haasteita, Ikonen perusteli seuran sivuilla.

Puolustaja Veeti Naakka, 21, on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen. Naakka on pelannut Josbassa 49 ottelua Divarissa (19+9) sekä 25 peliä liigassa (1+1). Josban uutisen mukaan seura neuvottelee edelleen noin kymmenen pelaajan kanssa.

Josban uutinen

Otsikkoa päivitetty 3.5. klo 20.07.

6 comments

  1. Vielä vaatii äijiä Jsban rosteri. Ilmoitettu 3 + 12 tällä hetkellä. Ei kuitenkaan tyhjene pajatso niin pahasti kuin NSTllä.

  2. ”Paikallisvastustaja” taitaa pelata eri sarjaa tälläkin kaudella ja ei tule edelleenkään nousemasn kuin kabinetin kautta todelliseksi paikallisvastustajaksi.

  3. Leballa on hyviä junnujoukkueita, joista Josba saa tulevaisuudessakin kovia pelimiehiä divariin.
    Omasta juniorijoukkueiden tasosta sekä niiden valmentajista kannattaisi Josban olla jo kyllä enemmänkin huolissaan.

  4. Katsellaan saako kaikki joukkueet kasaan ja lisenssit sarjaan.

  5. ”Leballa on hyviä junnujoukkueita?” Ja vielä monikossa? :)) Onkohan siellä pelattu junnuissa koskaan valtakunnallista sarjaa -> no eipä juuri ole. Mites Josballa -> taitaa olla lähes tulkoon joka vuosi…. Mitä, jos kaksi keskenään kilpailevaa seuraa yhdistäisi voimat? Voisivat leban pelaajatkin päästä pelaamaan valtakunnallista sarjaa….

  6. ”- Peräpukamiin se ottaa eniten. Pelimies pärjää ilman niitäkin. Täytyy pyytää huollosta jotain rohtoja jos alkaa kutittaa. Antaa nyt vaan ryskyä, vakuuttaa ymmärrettävistä syistä nimettömänä pysyttelevä Josban mies.” tuollainen löytyi Josban uutisista 12.3.2018.