Jo toinen pikahälytys nuorten MM-kisoissa – Woivalin aamulennolla Sveitsiin

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn maailmanmestaruudesta Sveitsissä taisteleva Suomen U19-tyttöjen joukkue joutuu tekemään jo toisen pelaajavaihdoksensa, kun eilen Puola-ottelussa loukkaantuneen hyökkääjä Noora Rantasen kisat ovat ohi. Korvaajaksi lensi tänä aamuna Suomesta Julia Woivalin, joka nähdään kokoonpanossa jo illan Sveitsi-ottelussa.

Eilisen Puola-ottelun Suomen kolmosketjun keskushyökkääjänä aloittanut Noora Rantanen loukkaantui pelin toisessa erässä eikä enää kyennyt kaukaloon.

Aamuyöstä matkaan lähtenyt ja jo tänään joukkueen mukana lounastanut Classicin hyökkääjä Julia Woivalin, 18, on pelannut ennen tätä yhden nuorten maaottelun. Hänellä on alla erinomainen kausi naisten Salibandyliigassa, jossa hän teki runkosarjan 18 ottelussaan 12 maalia ja syötti kaksi. Pudotuspeleissä syntyi vielä jatkoksi seitsemässä ottelussa seitsemän maalia ja yksi syöttöpiste.

Suomi kaatoi Puolan turnauksen avausottelussa maalein 7-0 ja kohtaa Sveitsin torstai-iltana klo 20 Suomen aikaa.

Teksti: Salibandyliitto

6 comments

  1. No onhan kumma ettei alkuperäisesä kokoonpanossa ollut? kuka nää valinnat on tehnyt?

  2. Nimenomaan. Loukkaantumiset sinällänsä harmi mutta Sotala ja Woivalin ilman muuta olisivat alunperin joukkueeseen kuuluneet

  3. Hieno peli molemmilta tänään. Juulianna pelasi varmaa puokustuspeliä ja antoi teräviä syöttöjä. Julialta tärkeitä peittoja kun emännät yrittivät tasoittaa.

  4. Varmaa puolustuspeliä on seistä vieressä ja katsoa, kun pallo menee maaliin?

  5. ja hyökkääjät kun ryssii ihan loistavia maalipaikkoja, niin niille vain taputetaan? Pakin paikalla pystyy pelaamaan pelaaja, jolla on hyvä itsetunto ja luottamus omaan peliin sekä asenne, että tekee kentällä aina kaikkensa! Silti tulee kommenttia niskaan kun omissa soi, vaikka tilanne saattaa johtua hyökkäyspään pallonmenetyksistä! Joukkuelaji ja kun joukkue kunnioittaa jokaista pelaajaa, niin silloin syntyy voittopelejä!