Divarit

Karjalainen: Josba hoiti maksunsa ja ilmoittautui Divariin

15.05.
2018
13 Kommenttia
1
Divarit

Josba nähdään ensi kaudella Divarissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Karjalainen uutisoi viime viikolla, että Joensuun Josballa on erinäisiä maksuja rästissä ja se estää joukkueen ilmoittautumisen miesten Divariin kaudelle 2018-19. Karjalainen kertoi tiistaina, että seura on hoitanut maksurästinsä ja saa ilmoittautua miesten Divariin.

Alunperin maksut olisi pitänyt hoitaa 4.5. mennessä, mutta Josba sai lisäaikaa 13.5. asti eli viime sunnuntaille. Lisäajan lisäksi joukkue sai vielä lisäajan lisäajan, jolloin maksuaikaa lisättiin tämän viikon torstaihin asti. Josba hoiti rästinsä maanantaina ja pystyi samalla maksamaan myös ensi kauden sarjamaksun avausosan.

Josban ilmoittautuminen vahvistettiin myös Salibandyliitosta.

– Josban ilmoittautuminen Divariin on nyt kunnossa. Josballa oli maksamatta tuomarimaksuja edelliskaudelta. Kyseessä eivät olleet merkittävät summat, mutta rästissä olevat maksut estävät ilmoittautumisen seuraavalle kaudelle, liigapäällikkö Jyrki Paajanen sanoi Karjalaiselle.

Josban tulevan kauden päävalmentaja piti julkaista perjantaina, mutta seura siirsi julkaisua seuraavan viikon torstaille.

Ensi vuoden liiga- ja Divari-joukkueet tullaan vahvistamaan 23.5. Salibandyliiton hallituksen toimesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keke
15/05/2018
Josba ei maksanut, mutta joku maksoi josban puolesta, mutta kuka?
Jospajoojospajoo
15/05/2018
Joka vuosi sama homma, sarjatasosta riippumatta. Ja muutaman vuoden välein Karjalaiseen juttu kuinka nyt kyllä saadaan tervehdytettyä talous.
Varmaan kannattas yks yhdistys heittää nurin ja jatkaa sit puhtaalta pöydältä.
JANIINPÄ
15/05/2018
Tämä on erittäin hyvä juttu. Hyvä JosBa!
KARJALANPIIRAKKA
15/05/2018
Viime viikolla Karjalaisen uutisessa Ruokonen lupaili päävalmentajan julkistusta "ensi perjantaiksi", mutta julkistusta ei perjantaina kuulunut. Nyt lukee pelkästään "perjantaina". Mielenkiintoista nähdä ehtiikö lumet sataa pihaan, ennen kuin tuo perjantai tulee eteen?
Josban hienot perinteet
15/05/2018
Talouspuoli on suunniteltu kyllä heikosti, jos ko maksuista ei meinata edes selvitä.Harmittaa Joensuulaisen salibandyn puolesta miten seuran asioita hoidetaan nykyään ja mihin suuntaan asiat seurassa ovat menossa.
Konsultti
16/05/2018
Minusta hyvässä Ry:ssä esim. hallituspalkkiot on pieniä vaikka esim. puheenjohtaja 200 euroa/kk ja muutama muu esim. 100 euroa/kk ja osalla ilmainen. Tietenkin voi olla palkattu toimenjohtaja ja välillä edustuskuluja tai pieniä virkistyskuluja voi olla. En tiedä miten Josbassa nämä hoidettu ja tietenkin pelaajisto oma lukunsa näissä.
Konsultille
16/05/2018
Mitä yrität edellisellä meille kertoa?
Konsultti
16/05/2018
Kai sen että noilla kuluilla hallitus maksaa 500 euroa/kk plus muut kulut. Toiminnanjohtajan palkkaamiseen jos saisi tuen voisi se edullinen olla. Pelaajatkin jos edulliset ja valmentaja ei pahalta näyttäisi. Minulla ei tietoa miten käytännössä nämä menee?
Konsultti
17/05/2018
Tietenkin tuossa toiveena, että joskus tulevaisuudessa taas maajoukkuepelaajia tuonnekin tulisi. Uskoisin kevyen kulurakenteen olevan eduksi ja jos tuokin liian suuri kululaskelma niin sitä voi säätää edullisemmaksi. Milloin varaa hyvin mieluummin käyttäisin sen hyviin pelaajiin kuin hallintoon noin yleisesti.
Konsultti
18/05/2018
Vielä taitaa Tatu Väänänen olla maajoukkueessa Josba taustainen. Siinä yksi esimerkki mihin Josballa voisi olla mahdollisuuksia, jos joukkue saa asiat toimimaan. Hänellä vielä sopimusta Sveitsissä, mutta ehkä vuoden päästä.
KARJALANPIIRAKKA
18/05/2018
Kovaa settiä konsultilta. Tatu Väänänen vuoden päästä Josbaan - siinähän sitä optimismia riittää vaikka muille jakaa.

Joukkue selviää hädin tuskin pakollisista kuluistaan, liiga/divaritason pelaajat ovat jo siirtyneet toisaalle, ja mystisen päävalmentajankin julkistusta on siirretty viikolla jo toistamiseen. Vaikuttaa siltä, että yksi perinteikkäimmistä salibandyjoukkueista hengittää tällä hetkellä vain vaivoin. Aikamoisia poppakonsteja saa Ruokonenkin käyttää, että kurssi kääntyy.
Konsultti
18/05/2018
Kyllä minullakin myös Bluefoxiin sympatiat, sillä jos se hoitanut maksut hyvin ja Josba ei noita tuomarimaksuja ajoissa viime kaudelta saattoi silläkin sarjasijoituksiin olla vaikutus. Olisiko Josballa tosiasiassa ollut varaa ihan viime kauden tasoiseen joukkueeseen jos nuo maksut olisi ajallaan tehty?
Kuka valmentaa
19/05/2018
Josba julkistaa valmentajansa perjantaina...eikun siis seuraavan viikon perjantaina...eikun siis seuraavan viikon torstaina...nyt eivät enää kehdanneet perjantaille luvata julkaisua.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.