Divarit

Karjalainen: Josballe lisäaikaa Divariin ilmoittautumiselle – ”Muutamia tuhansia rästissä”

12.05.
2018
33 Kommenttia
1
Divarit

Josban nimeä ei vielä näy listoilla. Kuva: Jari Turunen.

Josban nimeä ei näy salibandyn Divariin ilmoittautuneiden joukkueiden listalla, vaikka viimeinen ilmoittautumispäivä oli viikko sitten perjantaina. Muut 13 joukkuetta ovat ilmoittautuneet mukaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Karjalainen.

Josban puheenjohtaja Antti Ruokosen mukaan kyse ei ole kuitenkaan mistään isommasta ongelmasta.

– Emme saaneet ajoissa tuloslaskelmaa liitolle, mutta olemme saaneet jatkoaikaa. Ollaan sarjassa ja joukkuekin jo kokoontunut, Ruokonen kertoo Karjalaisen uutisessa.

Salibandyliiton kilpailupäällikkö Ari Vehniäisen mukaan Josban osalta uusi takaraja on 13. toukokuuta, johon mennessä kaikki lisenssianomukseen liittyvät paperit ja maksut on hoidettava.

– Josballa on myös muutamia tuhansia euroja kauden 2017-18 osalta rästissä liittoon päin, Vehniäinen totesi Karjalaiselle.

Linkki:
Karjalaisen uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Näinkö
12/05/2018
Ervi akatemia pääsekin divariin, kaiken järjen mukaan first in line.
Juuso
12/05/2018
HaKi ykköseen!! Ei siellä mitään akatemioita enää kaivata.
KARJALANPIIRAKKA
12/05/2018
Karjalaisen uutisessa mainittu, että päävalmentajan julkistus perjantaina, mutta mitään julkistusta ei kuitenkaan tapahtunut. Meniköhän sekin puihin?
Tulevaisuus
12/05/2018
Hyvä olisi kuitenkin tuollakin alueella olla joukkue pääsarjassa.... Oli siellä sitten josba tai joku muu seura, mutta paikallinen salibandy menossa huonompaan suuntaan...
Jospa sittenkin vielä
12/05/2018
Siellä tuntuu peräkylän porukoilla olevan tiukkaa. Reissaamunen vaatii rahaa. Jos etelän porukat lähtisi jokainen vieraspelireissu samalla tapaa, kun peräkylän poijjaat, niin salibandyllä menisi vieläkin huonommin. Junnusalibandyssä taitaa Joensuun seudulla olla vajaa tuhat lisenssipelaajaa tytöissä ja pojissa, mutta 20 km säteellä kolmessa seurassa. Siinäkin hyvät ja huonot puolensa?
Siellä Lebaa
12/05/2018
Sarja-Juristaja palaa takaisin, ja tuo Lehmon takaisin parrasvaloihin.
Positiivista ajattelua
12/05/2018
Viikonloppu on aikaa löytää viime kaudesta puuttuvat rahat ja ensi kauden ilmoittautumismaksu. Ei mitään hätää.
Nyt
12/05/2018
Hyvä syy ainakin olla rekrytoimatta pelaajia, jos joku vaikka vierailee äitienpäivänä siellä ja samalla olisi halunnut sopimusta.
Kyösti
12/05/2018
Lainaisivat Kontiolahden rahamiehiltä vaikka nuo puuttuvat tonnit, että sarjaan voi osallistua
Nyt merkille
12/05/2018
Taasko sinä olet tulossa Josbaan? Tai sitten Welhoihin. Eikö taaskaan kukaan käyttäjistä le älynnyt kysyä? Jos itse olisit aloitteellinen.... kovin on tutun oloista tarinaa taas näillä sivuilla.
Nyt
12/05/2018
En asu noilla seuduilla.
Pelastus
12/05/2018
Leba kabinetilla dirreen
Nyt
12/05/2018
En myös äitienpäivä vietossa noilla seuduilla eli huhut tuolta osin pois. Annetaan sellainen vinkki, että joskus yhdessä yhdistyksessä budjetti ylittyi ja sovittiin että omista maksetaan ylitys ja myöhemmin kokouksessa se summa sovitaan maksettavaksi. Onnistuisiko tämä Josban kohdalla. Tietenkin tulee mieleen juhlapeli viime kaudella kun lipun hinta heillä vain kolme euroa tuliko tuosta nuo kulut, kun normaalisti lipun hinta korkeampi? Vai onko tosiaan vain että haluttiin viiveellä toimittaa lappuja jos se kävi liitolle?
Kontiolahti kartalle
12/05/2018
Äkkiä juri pelastamaan josba vai juokseeko sittenkin kassa kainalossa karkuun niinku teki leban junnujen rahojenki kanssa. Vanhemmat ihmettelee kun kausimaksut nousee vaan kokoajan ja juri vaan lyö isompaa betsiä unibetillä kun rahat kilisee kirstuun..

Holopainenki teki pohjatyön lebaan ja kasvatti seurasta aivan huikean, sit yhet sankarit hiillosti sen pihalle ku eivät saaneet tarpeeks karkkirahaa. Go leba, go go leba!
Kontiolahti on edelleen kartalla
12/05/2018
Todellahan asia oli niin valitettavasti että toinen näistä ihmisistä jouduttiin erottamaan tilintarkastuksen ja talouden epäselvän hoidon seurauksena muutama vuosi sitten nopeasti ja toinen sai jatkaa työntekoaan sen jälkeenkin.Tätä on urheilu seuroissa paljastunut valitettavan paljonkin, mutta tässäkin tapauksessa seuran toiminta näyttää palautuneen entiselleen onneksi.
Konsales
12/05/2018
LeBassa vaikuttaisi olevan asiat hyvällä mallilla...Tuulen suunnat PKssa kääntyneet..
Josba
12/05/2018
Nyt pitäs vaan Josban rohkeasti luopua divari paikasta ja ajaa seura hallitusti alas ja lähteä puhtaalta pöydältä eteenpäin. Josba junioreilla on paikka II-divisioonassa. Äkkiähän sen saa nostettua takaisin Divariin. Parempi ottaa aikalisä vaikka se varmasti pahalta tuntuu, mutta onko järkee rämpiä velkojen kanssa vuodesta toiseen. Velkaa on paljon muutakin kuin ne muutama tonni liitolle. Joukkue vielä heikentyy todella paljon tälle kaudelle niin II-divisioona on varmasti järkevin sarjataso. Sieltä sitten uuteen nousuun.
Kauppiksen Kingit
12/05/2018
Turha sin on ees ilmottautuu ku turpaa tulee nii et ropisee
Jep
13/05/2018
On näitä tosiaan porukkaa jotka kusettaa rahaa ja jostain syystä seurat kattoo läpisormien. Puheet kovat johtoportaalla, mutta kun jotain pitäisi tehdä löysät lörähtää housuun.
Muuan
13/05/2018
"Todellahan asia oli niin valitettavasti että toinen näistä ihmisistä jouduttiin erottamaan tilintarkastuksen ja talouden epäselvän hoidon seurauksena.." Tarkalleen ottaen poliisihan tutki kyseisen tapauksen, eikä epäselvyyksiä oikeasti löytynytkään. Siitähän löytynee mustaa valkosella että eikun kysymään vaan ko henkilöiltä. Mutta toivotaan, että Josban ongelmat nyt ratkeaa!
Leba
13/05/2018
Se ei ole kuin ajankysymys milloin joensuun seudun salibandy valtikka siirtyy lopullisesti kontiolahden puolelle. 2004 ja sen jälkeen syntyneissä junnuissa leba on kaikissa ikäluokissa selkeästi josbaa edellä. Ruuskasen pois lähtemisen jälkeen josban junioripuolen toiminta on mennyt aivan kuralle ja pelaajia siirtyy naapuri seuraan.
Leballe
13/05/2018
"Ruuskasen poislähtö", menikö se noin. No ei tainnut mennä. Ilmeisesti seura ja Ruuskanen ei päässeet sopimukseen jatkosta. Nyt yhden tilalla on siellä kaksi ja se tullee näkymään myös arjessa. Ruuskasen aikaan se ei näkymyt arjessa, kun mies teki kaikkea muutakin hommaa seurassa. Eikä juniorityötä tehdä yhdessä kaudessa vaan se on pitkäjänteistä toimintaa. JOS Leba olisi selkeästi edellä, olisi syy jo aiemmin tehdyssä työssä.
Juupa juu Leba
13/05/2018
Eikö ne Lebalaiset pääse muuten esille, kun kommentoimalla toisten juttuja ja vain kabinettipäätöksellä divariin, pudotakseen taas sieltä..
Josbaleba
13/05/2018
Ei tule pärjäämään kumpikaan seura moittimalla toisiaan vaan tekemällä yhteistyötä. Welhot on siitä oiva esimerkki.
Jake
13/05/2018
Itkettää oikeasti tämä pohjois-karjalan tilanne. Josba ja Leba mollaa kilpaa toisiaan ja salibandy kuolee alueella. Pitäisikö oikeasti vaihtaa kaikki toimijat ja perustaa FB pohjois-Karjala, tällä tavoin toiminta kehittyisi!
Poijat poijat
13/05/2018
Meidän äidillä on parempi seura ku teidän äidillä.... ja silleen. Kirjoittakaa edes faktaa parin vuoden tapahtumista. Itseasiassa ne ei liity tähän uutiseen millään tavalla ja tupella silmään joka vanhoja muistelee.
Jakelle
13/05/2018
Onkohan ne edes Josba ja Leba, jotka täällä mollaa toisiaan? Nimimerkin takaa pitäisi nousta pois ja tehdä tämä tunnistautumisen / rekisteröinnin kautta omilla nimillä. Näin vähenisi tämä ainainen lässyttely täällä ja päästäisiin keskustelemaan faktoilla.
Leba
13/05/2018
Josban puolelta yhteistyö on aina tarkoittanut sitä että parhaiden junnujen on pitänyt mennä sinne pelaamaan. Ja näinhän se on ennen toiminut. Nyt on suunta vaan vaihtunut. Saako josba edes C2 junnujen joukkuetta kasaan ensi kaudelle kun ikäluokan parhaat ovatkin siirytyneet lebaan. Ja näin tulee käymään jatkossakin, kun leban joukkueet ovat josban junnuja selkeästi edellä.
Huhuja
13/05/2018
Huhujen mukaan Josba ei ole saamassa tulevalle kaudelle myöskään a junnuissa joukkuetta toisin kuin leba. B junnut on josballa kovat myös tulevalla kaudella ja leballa ei siellä niinkään kovaa ryhmää. Nuoremmissa junioreissa leba selkeästi edellä ainakin tulevan kauden c2 junioreista alaspäin.
Hetkinen
13/05/2018
Josbahan on palkannut viimeaikoina lisää voimaa junnupuolelle. Missä vika jos tulosta ei tule? Ja kuka yleensä valmentaa edustusta ensi kaudella? Organisaatiossa ei taida olla päteviä kandidaatteja? Sanokaas se.
Josba
14/05/2018
Ei näy josba listalla vieläkään ja takaraja on mennyt?
JANIINPÄ
14/05/2018
Kyllä aika luja usko on touhuun oltava jos aikoo viikonloppuna kerätä muutamankin tonnin.
Todellisuudessa ne rahat pitäis olla jo. Kerättyinä. Kun tietää, että pakollisia kuluja ei paljon vältellä, muista voi neuvotella.
Siitäpä ralli syntyy, jos jotkut saavat jatkuvasti erivapauksia. Koskee muuten myös kenttiä.
Nin kauan kuin ei liitto latele kovia ukaaseja, ei mitään tapahtu. "Ei ne kuiteskaan mitään tee".
Ja rönsyily jatkuu.
Nyt
15/05/2018
Oli tieto karjalaisessa Josban tilanteesta eli eivät vielä 13. päivään mennessä maksaneet, mutta tarkemmin voi lukea tuosta lehdestä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.