LASBille lisää nuorta voimaa ErVin organisaatiosta

Patrik Laitinen (oik.) jatkaa peliuraansa LASBissa. Kuva: Jarmo Koskela

Patrik Laitinen (oik.) jatkaa peliuraansa LASBissa. Kuva: Jarmo Koskela

Puolustaja Patrik Laitinen, 20, siirtyy EräViikinkien organisaatiosta LASBin riveihin. Laitisen sopimus on vuoden pituinen.

Laitinen on pelannut kaksi viimeistä kautta Divaria ErVi Akatemiassa (36 ottelua, 7+8) ja on edustanut Erää sekä ErViä myös juniorisarjoissa. Puolustaja on juhlinut junioreiden SM-kultaa eri ikäluokissa neljästi. Tältä kaudelta Laitinen sai plakkariinsa myös kaksi miesten liigapeliä.

Laitinen itse kommentoi siirtoaan seuraavasti.

– Olen kyllä innoissani siirrosta ja todella odottavaisin mielin lähden ensi kauteen. Pääsen vihdoin kokeilemaan kunnolla miten pärjää liigatasolla. LASB on nuori ja tiivis porukka joka osoitti iskukykynsä viime kaudella. Pari entistä joukkuekaveria on viihtynyt hyvin Lahdessa, joten oli sitäkin kautta kiva tulla porukkaan mukaan. Näen että LASB tarjoaa tässä kohtaa itselleni parhaan paikan kehittyä ja pyrin myös auttamaan jengiä omalla tekemisellä eteenpäin.

Hyökkääjät:
Roope Kainulainen (sopimus voimassa 5/2019)
Rasmus Kainulainen (sopimus voimassa 5/2019)
Tino Nivala (sopimus voimassa 5/2020)
Joonatan Surakka (sopimus voimassa 5/2019)
Tuure Ailio (sopimus voimassa 5/2020, kausi 19-20 optio)
Joni Puolakka (sopimus voimassa 5/2021, kausi 20-21 optio)
Perttu Koljonen (sopimus voimassa 6/2020)
Vili Näveri (sopimus voimassa 5/2019)
Eetu Leskinen (sopimus voimassa 5/2019)

Puolustajat:
Miikka Pentikäinen (sopimus voimassa 5/2019)
Henri Vilén (sopimus voimassa 5/2019)
Julius Lehto (sopimus voimassa 5/2021, kausi 20-21 optio)
Lauri Palvaila (sopimus voimassa 5/2019)
Miska Mäkinen (sopimus voimassa 5/2019)
Patrik Laitinen (sopimus voimassa 5/2019)

Maalivahdit:
Kaapo Kettunen (sopimus voimassa 5/2019)

12 comments

  1. Sanokaas LASBia tarkemmin seuranneet, onko liiga-aikana tehty enemmän hankintoja ErVistä kuin muista joukkueista yhteensä?

  2. Jos lasketaan vain siirrot toisista liigajoukkueista LASB:iin niin varmastikkin näin. ErVi/Viikingeistä tullut kaiketi 6 pelaajaa. Toistaiseksi.
    Toki jos junioreista/alasarjoista LASB:iin siirtyneet lasketaan niin sitten ei.

  3. Aika junnu jengi. Laitinen ei taida tuoda sinne mitään liigakelpoista osaamista. Tiikereitä vastaan täysin hukassa putoamidkarsinnoissa varsinkin ratkaisevassa ottelussa.

  4. Eiköhän LASB mene heittämällä playoffeihin. Siellä on kuitenkin tosi kovia puolustajia kuten esim. Kaapo Kettunen.

  5. Onko Kilponen jo vedonlyönnin paikka toi ”heittämällä pleijareihin”? Itse en lähtis viä noin takki-auki lupaamaan LASB:lle paikkaa liigan ratkaisupeleissä…

  6. Hyvä siirto pelaajan kannalta, kehien sisältä tuskin olisi liigapaikkaa herutun

  7. Eiköhän LASB ole vähintään välierissä siinä missä Indianskin. Viime kaudella aliarvioin molemmat pahasti, tällä kaudella laitan kummatkin vähintään neljän joukkoon niin ei tule sanomista, että sorsin näistä molempia aina.

  8. En usko että LASB tai indians saumaa välieriin koska Oilers vie siirtolistan perusteella vähintään kaksi välieräpaikkaa ja ainakin yhden mestaruuden.

  9. Vai että lasbi ensi kaudella välieriin! Salli mun kaikki kestää:)

  10. LASBilla ei kyllä ole välieriin mitään asiaa, varsinkaan kun joukkue ei vahvistu ensikaudesta Justuksen lähtemisen seurauksena.

  11. ErVillä tai vanhalla Erällä ollut vuosia menestykäs junnumylly ja annatte sen tuottamat omat hedelmät mennä muualle. Eikä siellä muutenkaan pyörät pyöri yhtä hienosti kuin ennen, kun ”vain” kaksi mitallia tuli tämän vuoden poikien SM-sarjoissa

  12. Pitää hävetä, jos tuottaa pelaajia yli omien tarpeiden? Ei kai mitään järkeä ottaa 5ketjua istuu penkille? Linja nyt näyttää siltä, että edustus pyrkii omilla junnuilla pelaamaan jatkossa, tarjontaa on vaan paljon.