Liigat

Liiganousija julkaisi kahdeksan uutta sopimusta – mukana lupaava maajoukkuepelaaja

18.05.
2018
3 Kommenttia
3
Liigat

Pelicans julkaisi lisää sopimuksia. Kuva: Esa Jokinen.

Pelicans SB:n naisten liigajoukkue on julkistanut kahdeksan uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Isoin nimi sopimusnipussa on U16-maajoukkueessa viime kaudella debytoinut Sofia Mittentag. Vuonna 2002 syntynyt Mittentag oli voittamassa A-tyttöjen SM-hopeaa Pelicansissa. A-tyttöjen SM-sarjan runkosarjassa syntyi 13 ottelussa 26 ja kuudessa pudotuspeliottelussa seitsemän tehopistettä. Pelicansin edustusjoukkueessa Mittentag oli joukkueensa paras pistenikkari tehtyään 16 runkosarjaotteluun 25 tehopistettä ja onnistuttuaan kahdessa liigakarsintakamppailussa yhteensä tehoin 2+1.

Hyökkäyspäähän sopimuksen allekirjoittivat myös Jenny Kettunen, Krista Siljander, sekä Ira Töyrylä. Kettunen ja Siljander pelasivat viime kaudellakin edustusjoukkueessa, Töyrylä puolestaan pelasi A-tytöissä.

Puolustukseen jatkosopimukset tekivät Sanna Tuominen ja Saila Simola. Maalivahtiosaston täydentävät puolestaan Juulia Kataja ja Nea Sallinen. Riihimäkeläinen Kataja on pelannut aiemmin Steelersissä, sekä U19-tyttöjen maajoukkueessa. Salliselle kausi Pelicansin naisissa on toinen peräkkäinen.

Pelicansin naisten liigajoukkueella on nyt koossa 13 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Mo
18/05/2018
Aijaijai. Tulee kova kausi likoille ja takasi divarii.
Mo vaan
18/05/2018
Paitsi, että kukaan ei putoa ens kaudella :D :D
Mo
19/05/2018
Niin totta putoaa NLB:n,eli käytännössä divariin. Ja voipi olla vähä pitkä kausi kun häviää kaikki pelit liigas tuleval kaudel.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.