Liigat

Liiganousija julkaisi seitsemän jatkosopimusta

04.05.
2018
5 Kommenttia
1
Liigat

Eero Harjula jatkaa Karhuissa. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Divarin voittanut ja Salibandyliigaan noussut Karhut tiedotti keskiviikkona, että hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää jatkavat joukkueessa ensi kaudellakin.

Nuorista pelaajista viime kaudella näkyvimmin esiintyi Harjula, joka pelasi loppukaudesta ykkösvitjassa Benjamin Lepolan ja Ville Salosen kanssa. Harjula naulasi runkosarjassa tehot 11+7 ja pudotuspeleissä pisteet 5+7.

Harjulan sopimus on yksivuotinen, mutta muiden pelaajien sopimukset ovat mallia 1+1. Karhuilla on nyt kasassa 24 pelaajasopimusta.

Karhujen sopimustilanne:
Maalivahdit (2)
Rasmus Österman, Tomi Bergendahl

Puolustajat (9)
Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Niko Järvenpää, Atte Ståhle, Jankke Virtala, Paavo Kankaanpää, Oskari Raittila

Hyökkääjät (13)
Benjamin Lepola, Ville Salonen, Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto, Elias Kauppi, Tuomas Huhtala

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Salipallo
04/05/2018
Ei yhtään pelimiestä, tulee helinällä alas.
Jaakko
04/05/2018
Tolla joukkueella tullaa nopeesti takas divarii
Jerkku
05/05/2018
Mutta missä on karhujen raudanlujan voimahyökkääjä Jan-Erik Haulan sopimus? Olisi käyttöä liigakentillä!
Harjula
05/05/2018
Kyllä Harjula näytti pelimiehen elkeitä jo pudotuspeleissä ja varsinkin finaaleissa. Hyvä nähdä miten nuorimies pärjää liigakentillä.
Pauli
07/05/2018
Ihmettelen itse ihan samaa Jerkun kanssa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.