Divarit

Liigapelaaja suoraan pelikentiltä Divari-joukkueen valmennusryhmään

07.05.
2018
7 Kommenttia
2
Divarit

Joonas Kaasalainen (mustissa) siirtyy Happeen liigajoukkueesta O2-JKL:n penkin taakse. Kuva: Esa Jokinen.

O2-Jyväskylä julkaisi nettisivuillaan uuden valmennusryhmänsä. Päävalmentajana jatkaa Ilkka Peltonen ja hänen seurakseen penkin taakse liittyvät Joonas Kaasalainen ja Pasi Rautio. Joukkueenjohtajana jatkaa Timo Talkio.

Peliuransa tähän kauteen päättänyt Kaasalainen on kerryttänyt valmennuskokemusta jo peliuran aikana. Rautio liittyy ryhmään ensisijaisesti maalvahtivalmentajana. Hänen maalivahtivalmennuksensa piiriin pääsevät myös seuran akatemian ja B-poikien edustusjoukkueen maalivahdit.

– Ensinnäkin olen erittäin tyytyväinen sekä joukkueen, että itseni puolesta kun saamme ”Kaasan” ja ”Rautsin” remmiin mukaan. Kaasan mukaantulo tuo mukanaan tarvittavaa kokemusta suoraan liigakentiltä ja nostaa arkisen aherruksen vaatimustasoa. Edellinen yhteistyömme oli varsin antoisaa 7 vuoden takaa, päävalmentaja Ilkka Peltonen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Myös maalivahtimme saa kerrankin jotakin. Eli Rautsin mukaan tuleminen on aivan mahtava juttu. Yli 20 vuotta olen Pasin tuntenut ja hän sopii erittäin hyvin sekalaiseen seurakuntaamme. Nyt pystymme viemään myös maalivahteja eteenpäin ja ottamaan paremmin huomioon heidän kehittymisensä, Peltonen jatkaa.

Pelikengät fläppitauluun vaihtava Kaasalainen jatkaa puolestaan elämäntapaansa uudessa roolissa. Kaasalainen pelasi Happeessa 200 Salibandyliigan runkosarjan ottelua ja 57 pudotuspelikamppailua 13 kauden aikana. Hän voitti SM-kultaa ja -pronssia kertaalleen ja SM-hopeaa kahdesti.

– Oma peliura on nyt taputeltu. Koin hienoja hetkiä hienojen ihmisten kanssa Happeen paidassa. Jo pidemmän aikaa selvää oli, että peliuran jälkeen haluan jatkaa salibandyn parissa valmentajana. Urheilu ja salibandy on elämäntapani ja nyt saan hienon tilaisuuden jatkaa sitä penkin takana O2:n miesten joukkueessa. Otan tulevan pestin isona haasteena. Tavoitteeni on viedä joukkuetta urheilullisesti eteenpäin ja kehittyä samalla itse valmentajana, Kaasalainen linjaa seuran nettisivuilla.

Linkki:
O2-Jyväskylän uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Virta vie
07/05/2018
Yksi toisensa jälkeen näyttää pätevät toimihenkilöt vaihtavan leiriä Jyväskylässä. Tätä tapahtuu varsinkin junioripuolella paljon, ja virran suuntaus on sama, Amppareihin päin.
Heh heh
07/05/2018
Hyvä kuva Kaasasta sattunut jutun kuvituskuvaksi :) Noin vakavasti puhuen O2 tarvitsisi myös pelaajapuolelle vahvistuksia, mikäli menestystä divaritasollakaan tavoitellaan. Toistaiseksi Jyväskylästä ei ole kai tullut tietoja kesätreenirostereista eli ei ole tietoa siitä, seuraako Happeesta valmentajien myötä myös pelaajia O2.:een. Ja mikä on yleensäkin kaupungin pelaajatilanne: onko näiden jo tiedossa olevien lisäksi lisää lopettajia/muualle lähtijöitä. Huhuja on ollut ainakin Happeen suunnalta. Jälkiviisaasti (tosin näin ajattelin jo aiemmenkin) voisi sanoa, että parhaita A-junnuja olisi kannattanut ajaa määrätietoisemmin sisään liigatouhuun ja parilla edelliskaudella. Vain poikkeuksellinen nuori talentti on valmis miesten peleihin tosta noin vaan.
O2 —> Happee
07/05/2018
Junnupuolella lahjakkaimmat näyttävät siirtyvän kuitenkin poikkeuksetta A-, B- ja C-ikäisissä O2:sta paikallisvastustajaansa Happeeseen.
Ylemmälle
07/05/2018
Nyt olet väärässä. Pelaajaliikenne on kaupungin sisällä aivan päinvastainen. Liikenne on itse asiassa niin suurta, että Happee ei tule B-juniorijoukkuetta saamaan ensi vuodeksi kokoon. O2:lla sen sijaan C-pojissa kuluneella kaudella playoffeihin selviytynyt 02-syntyneiden ikäluokka muodostaa vahvan rungon B-pojille tulevalla kaudella. A- ja C-pojissa liikennetta Amppareista Happeeseen ei puolestaan ole lainkaan. Terveisin sählyniilo Jyväskylästä
Pätevä toimihenkilö
07/05/2018
Helppo valita O2:n ampparinuttu koska siellä on ”rehellistä” ja ”avointa” puhetta seuran sisällä. Happeessa tätä ei ole.
Katsoja
07/05/2018
No hyvä että on olemassa ihmisiä, jotka tietää kaikesta kaiken. Sellaisia tarvitaan. Mutta jos aikuiset ihmiset tulisivat hetkeksi pois sieltä hiekkalaatikolta ja lakkaisivat kukkoilemasta ja mätkimästä naapuriseuraa kaikin tavoin, niin sillä ehkä vielä pelastettaisiin tämän kaupungin huippusalibandyn jatkuminen. Nais-säbähän on jo onnistuttu sotkemaan syvälle suohon. Eräs pikku-Henry sanoisi: te olette nöyryyttäneet itsenne säbäväen silmissä. Kaikki häpee teitä! Ette te ole seuraihmisiä vaan pelkkiä logoja!!
Katsojalle
09/05/2018
Kuulopuheiden mukaan tässä kaupungissa on vaan yks sähly ukko joka yrittää isotella ja kukkoilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.