Liigat

Maalivahtilahjakkuus jatkaa Happeessa seuraavat vuodet

16.05.
2018
2 Kommenttia
1
Liigat

Miro Tuomala vartioi Happeen maalia Superfinaalissa ja jatkaa uraansa joukkueessa. Kuva: Anssi Koskinen

Maalivahti Miro Tuomala, 22, on tehnyt Jyväskylän Happeen kanssa 2+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Tuomala torjui menneellä kaudella runkosarjassa yli 80 %:n tarkkuudella ja pudotuspeleissä lähes 82 %:n tarkkuudella. Nuori maalivahti oli yksi sarjan parhaista onnistujista maalivahtien saralla. Tuomalan palkintokaapista löytyy yksi SM-kulta, kaksi SM-hopeaa, yksi SM-pronssi ja U19-poikien MM-kulta keväältä 2015.

Lahjakas ”pitkä poika” on kärsinyt viime vuosina selkävaivoista ja se on osin hidastanut kehitystä.

– Tekee höpöniä jatkaa hirvilogo rinnassa myös tulevaisuudessa. Kulunut kausi oli omalla uralla jo lähes ehjä, joten suunta on oikea. Kirkkailla valoilla lähdetään poikien kanssa ensi kaudella metsästämään sitä, mitä ei vielä tänä vuonna ansaittu. Eikä sovi unohtaa hirviteatterin parasta mahdollista kotiyleisöä, jonka edessä kyllä kelpaa pelata, Tuomala sanaili Happeen uutisessa.

Maalivahdit
Markus Laakso, 2021
Miro Tuomala, 2020 (2021)

Puolustajat
Jalo Kouvonen, 2019
Joel Lahti, 2019
Eemil Ukkonen, 2020
Eppu Suhanto, 2020

Hyökkääjät
Jami Manninen, 2019
Paul Kotilainen, 2019
Juuso Heikkinen, 2020
Tommi Taimisto, 2020
Oscar Salminen, 2020
Kaapo Siekkinen, 2020
Mikko Immonen, 2019 (2021)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hyvä
16/05/2018
Ehdottomasti maailman lupaavin maalivahti. Nuori ja näyttänyt jo viimeisen muutaman kauden aikana kuuluvan salibandyliigan ehdottomaan eliittiin. Ihmettelen kyllä, että pysyy Happeessa kun varmasti on monia palkkaakin tarjoavia seuroja haluamassa niin nuorta ja lahjakasta pelaajaa.
Arvonmittaus
17/05/2018
Ensi kaudella se Tuomalan arvo oikeasti mitataan jos Happeen rosteri tuosta paljon ohenee vielä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.