Divarit

O2 julkaisi sopimustilanteensa – hyökkäyksen tehopelaajat jatkavat

11.05.
2018
9 Kommenttia
0
Divarit

Kuvassa Joni Lempinen ja Iiro Kinnunen. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Divarissa pelaava O2-Jyväskylä on kiinnittänyt 12 pelaajaa sopimuksilla kaudelle 2018-19.

Joukkueen paras maalintekijä Joni Lempinen ja viime kaudella Divarin K-Rauta pelaajaksi valittu Iiro Kinnunen terävöittävät ampparihyökkäystä myös tulevalla kaudella. Tolppien välissä jatkaa tuttu kaksikko Henri Tikkanen ja Tommi Kauppinen. Myös puolustaja Markus Manninen jatkaa.

Viimeiset kolme kautta kapteenina toiminut Joni Lempinen (27) jatkaa innolla henkilökohtaista ja joukkueen kehittymistä siitä mihin viime kaudella jäi.

– Tässä on tullut pelattua monta vuotta ”rautaliigaa” ja viime vuonna pääsi viimein kokeilemaan pääsarjatasolla, niin ehdottomasti haluan lähteä mukaan uuteen divarikauteen. Viime kausi oli itselle ja joukkueelle opintomatka Divarissa, josta voi sanoa, että tentti päästiin läpi, mutta ei siitä stipendiä jaettu, Lempinen kommentoi O2:n tiedotteessa.

– Innolla odotan tulevaa kautta. Joukkueen runko saatiin hyvin pidettyä kasassa ja valmennustiimiin tuli lisää leveyttä ja osaamista. Sen kautta uskon, että me pystytään keskittymään tulevalla kaudella sellaisiin asioihin, joissa oltiin viime kaudella vielä muita joukkueita perässä, kommentoi puolestaan Kinnunen.

Päävalmentaja Ilkka Peltonen on tämänhetkiseen sopimustilanteeseen varsin tyytyväinen, mutta muistuttaa, että lopulliseen kokoonpanoon on vielä matkaa.

– Sarjan yksi kovimmista maalintekijöistä (Lempinen), divarin ehkä monipuolisin pelaaja (Kinnunen), sekä sarjan ehkä nopein pelaaja (Iiro Pieviläinen) takaavat pohjan kovalle hyökkäykselle myös ensi vuonna. Puolustuksessa on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta (Timo) Hakasen, (Juho) Aijasahon, Mannisen, (Karel) Joutsimäen ja (Ismo) Nybackan muodossa. Tolppien välissä kun jatkavat hyvin pelanneet veskarit, niin kyllä tässä vaiheessa täytyy olla tyytyväinen.

– Pelaajarunkomme on kehittynyt vuosi vuodelta ja nykyisen rungon ympärille meillä on hyvät lähtökohdat rakentaa menestyvä joukkue. Jonkun verran joukkueeseen tulee muutoksia viime kauteen verrattuna ja kavennamme hiukan pelaajamäärää, mikä mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön akatemiajoukkueen kanssa, Peltonen kommentoi.

Maalivahdit:
Kauppinen Tommi
Tikkanen Henri

Puolustajat:
Aijasaho Juho
Hakanen Timo
Joutsimäki Karel
Manninen Markus
Nybacka Ismo

Hyökkääjät:
Manninen Juha-Pekka
Kinnunen Iiro
Lempinen Joni
Pieviläinen Iiro
Wenning Joel

Päävalmentaja: Ilkka Peltonen
Valmentaja: Joonas Kaasalainen
Valmentaja: Pasi Rautio
Huoltaja: Jussi Kangas
Joukkueenjohtaja: Timo Talkio

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Juupajuu
11/05/2018
Huhuja että pauno kajoksinen amppari kerhoon
Pasi
11/05/2018
Aika kapea rosteri
TERO
11/05/2018
Jos Pasi ei ymmärrä niin kerrottakoon, että tuo ei varmasti ole lopullinen joukkue eikä varmasti myös kesärinki. Kuten otsikossa jo lukee "O2 julkaisi sopimustilanteensa"
Raimo
11/05/2018
Näyttäis siltä, että pitäis Jyväskylään saada hyökyaallollinen sählyniiloja. Happeenkin sopparitilanne näyttää nimittäin melkoisen ohuelta vielä.
Raimolle...
11/05/2018
Pelaajia kyllä löytyy varmasti, joka kaupungissa varmaan sama juttu. Heti kauden päätyttyä jos sopimukset ovat olleet katkolla, ei pelaajat kirjoita heti sopimuksia...siksi sopimuksien määrä on lukumäärällisesti alhainen vielä pitkälle kesään.
Upee hahmo
11/05/2018
Juho Aijasaho. Yks kaikkien aikojen parhaista!
Huhhuh
12/05/2018
Joukkueesta löytyy sarjan nopein pelaaja, paras maalintekiijä ja monipuolisin pelaaja. Miten ei nousua tullu xD
Tuffa
13/05/2018
Jatkaako Kasu Kantonen? Ei näy nimeä listalla. Helposti 30 maalia ensi kaudella, jos vaan saa ison roolin.
Huhu Maa
13/05/2018
Kantonen lähtee maailmalle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.