Liigat

Steelers julkaisi sopimustilanteensa – Pohjonen tolppien väliin, Lastikan nimi uupuu listalta

17.05.
2018
37 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Steelersin Facebook-tili

Miesten Salibandyliigan Hämeenlinnan Steelers julkaisi keskiviikkona pelaajarunkonsa. Uutena pelaajana esiteltiin maalivahti Santtu Pohjonen, joka torjui viime kaudella Nokian KrP:n tolppien välissä.

Pohjonen, 20, edusti viimeiset neljä kautta KrP:ta ja tilille on kertynyt 86 runkosarjan peliä sekä 17 pudotuspeliottelua. Lähes jokaisella kaudella Pohjonen torjui palloja yli 80 %:n todennäköisyydellä. Parhaaksi saavutukseksi jäi tämän kevään SM-pronssi. Keväällä 2015 Pohjonen kuului Suomen U19-maajoukkueeseen, joka juhli MM-kultaa Ruotsissa.

Steelersin julkaistusta nimilistasta loisti poissaolollaan yksi todella kova nimi, sillä Ville Lastikkaa ei ole mukana listauksessa. Lastikka oli viime kaudella joukkueen selkeästi paras pistemies ja maalintekijä runkosarjassa tehoin 34+14. Lastikan tuleva osoite on vielä arvoitus, mutta yhtenä vahvana suuntana on pidetty Sveitsiä, jossa laituri pelasi kaudella 2016-17.

Steelersin Miesten liigajoukkueen sopimustilanne 16.5.2018

Maalivahdit:
Pasi Järvinen
Santtu Pohjonen, Nokian KrP

Puolustajat:
Jarno Mäkinen
Jere Liljenbäck
Julius Aaltonen
Roope Grönholm (sopimus 2020 asti)
Samuli Grönfors
Jarkko Aallonen, Steelers A-SM (sopimus 2020 asti)

Hyökkääjät:
Miiro Maunula
Aleksanteri Ihalainen
Timo Johansson
Nico Jonaeson
Aleksi Kulmala
Timo Kankaanpää
Leevi Kainulainen, Steelers A-SM
Elmeri Saukkonen
Markus Sipronen
Henri Aallonen, Steelers A-SM
Jose Takala Steelers A-SM (sopimus 2021 asti)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mökki
17/05/2018
Divarijuna puksuttaa
Holenlapa
17/05/2018
Divarijuna todellakin puksuttaa, mikäli ei kovia vahvistuksia tule. Minne on toissakauden pääkallo arvionkin mukaan liigan paras maalivahti Tomi Aaltonen suunnannut? Ehkä ensi vuonna pitää yksi Steelerssin vieraspeli mennä katsomaan ja toivoa, että pakissa viilettäisi Liljenbäck-Grönholm pakkipari. Siinä olisi viihdeläjäys kohdillaan, kun 2 liigan kädettömintä pakkia viilettää kentällä.
Ylärivi
17/05/2018
Olisko tämä sitten semmonen 40-50k€ rosteri?
Divariin
17/05/2018
Ei tolla ryhmällä pitkälle pötkitä. Nyt jo selvää ensi kauden liigan jumbojoukkue.
Manatseri
17/05/2018
Toivottavasti Lastikka ei tee "parviaisia" ja jatka luokattomassa jengissä.
Hei
17/05/2018
Tiesin kenttäpelaajista nimeltä Liljenbäckin ja Johanssonin. Ei sitä nimillä yksin pärjätä, mutta on sitten niin köykäinen joukkue liigaan tämä. Ei muuta kun pojat kausimaksut maksuun niin päästään Seinäjoelle bussilla! Minibussillakin on liikuttu tuolta päin.
Arto kilpos fani
17/05/2018
Veikkaan aaltosen suunnaksi kooveeta.
Tsemppiä Steelerssille!
17/05/2018
No ei kyllä ole Aaltosen viime kaudesta hirveästi kehuttavaa... Kaksi kautta sitten loisti, mutta oliko onnea vain mukana. Viime kautena hyytyi.
Lastikka on kyllä kova pelaaja. Harmi, kun ei jatka mutta hyvinkin mahdollista, että siirtyy Sveitsiin takaisin. Pärjäsi siellä aikoinaan todella hyvin.
Lahti
17/05/2018
Steelers heikentyny valmennuksen ja puolustuksen ja hyökkäyksen osalta vaan maalivahti puolel jokseenki sama. Vaikee kausi tulos. LASB voittaa kaude molemmat pelit
Toinen
17/05/2018
Steelersin valmennus on vahvistunut merkittävästi kun Sihvonen pois.
Fakta
18/05/2018
Ja hyökkäys vahvistunut merkittävästi kun Lastikka pois.
Jep
18/05/2018
Fakta2 missä Teemu Metsälä? Tais kyllä loukissa olla viime kaudella, mutta iso menetys jos lähtee!
Junnu#8
18/05/2018
Luulisi että joukkuetta vahvistetaan myöhemmin? Särkymävaraa ei paljoa ole. Koska loukkaantumisiakin kauden aikana yleensä tulee.
herätys
18/05/2018
Missä Daniel Megyaszai? Kova potentiaali ja maalintekijä. Iso menetys myös!
Linnavouti
18/05/2018
Viime kauden pelaajista näyttää puuttuvan

Hyökkäys : Antti Aario, Ville Lastikka, Daniel Megyaszai, Valtteri Niemi, Iiro Nurminen
Puolustus: Janne Ijäs, Olli Jaakonsaari, Teemu Metsälä, Mikko Ruokolainen, Lauri Viitala'
Maalivahti Tomi Aaltonen

Maalivahti korvattu, Muiden tilalle nostettu neljä A-junioria. Näistä lähtijöistä seitsämän on 20-22 vuotiaita
Kysyisinkin Mistä Steelers meinaa saada korvaavia pelaajia ? Mikä on se houkuttelevuus miksi joku siirtyisi Stelerssiin ? Valmennus en usko . Rosteri en usko . Raha ilmeisesti ei koska ei ollut varaa palkata Trackerssin ulkopuolelta valmentajaa.
Niinpä
19/05/2018
Totuus kait on, että rahaa ei ole ja valmentajat maksavat. Ja eipä Sihvonen saanut viime kaudella silloisella rosteril joukkuetta lentoon. Puuttuvien pelaajien peräön en itkisi. A junnut saivat hopeaa viime vuonna, eikä ylöä olevasta listassa olevista junnuista tainnut olla mukana ketään, eli seuran a junnu joukkue ajoittain ehkä parempi kuin miesten joukkue(?). Lisää vain a junnuja liiga joukkueeseen. Ei ne rosterit kovin vahvoja ole muutamilla muillakaan joukkueilla, mm happee, oilers, ervi kiinnittäneet useita junnuja, jotka kaikki hävisivät steelersin a junnuille, edustukseen. Eli lisää viime kauden a hopeajoukkueen pelaajia edustukseen😊
Ihmeiden aika ei ole ohi
19/05/2018
Komppaan nim. Niimpä. Kovia A-junnua tulossa. Ja huippu voittava veska. Eikös Pohjosen ansiosta Krp:kin monta voittoa saanut ja piti joukkuetta pystyssä. Tilastojen mukaan pohjoisella eniten torjuntoja usean vuoden ajan ja silti voittanut pelejä. Jos sama tahti jatkuu niin Pohjonen suuressa roolissa ja se antaa uskoa muille pelaajille ja tekevät hyvää jälkeä kun voi veskaan luottaa eikä tarvi varmistella veskan tonttia vaan täysillä hyökkäykseen ja maaleja tekemään. Näinhän se meni krpssäkin silloin kun Pohjonen oli maalissa. Ja hyvin menikin. Jos nyt yhtään On pelejä seurannut. Kauden lopussa sitten nähdään miten kukin joukkue on onnistunut. Turha täällä on joukkueita dissata ja mollata. Pelaajat tekee työn kentällä ja se ratkaisee. Mielen kiinnonnolla ensi kevättä odotellen ja ketkä sarjassa pysyy ja ketkä ovat mitalitaistossa.
Hämeestä
19/05/2018
Tuosta, kun katsoo niin lähtijöissä on neljä viime kauden a-junnu ikäistä ja muutama vuoden vanhempi. Junnujen sarjasta on vielä jonkinmoinen hyppäys liigaan ja sen vauhtiin. Liiga joukkueiden a-junnu ikäiset eivät juurikaan ehtineet pelailemaan junnupelejä vaan siellä pelailivat ne jotka eivät mahtuneet syystä tai toisesta peleilemaan miesten liigassa.
Nyt on lähtijöissä saman ikäisiä ja vuoden tai kaksi vanhempia pelaajia, jotka ovat pelannut jo miesten liigaas muutaman vuoden. Nämähän ovat tulossa itsekkin vasta parhaaseen ns peli-ikään.
Itse olen ainakin huolissani, että missä oikein mättää . Dissaaminen ja mollaaminen on ihan eri asia, kuin olla ihmeissään ja huolestunut .
Kokemus vai nuoruuden into
19/05/2018
Pelaajat jotka eivät ole enää mukana tuskin kertovat missä mättää ainakaan tällä palstalla.. Seura voisi avata näitä, kun huhuja on liikkeellä jos jonkinlaista. Toisaalta, aina tulee uusia lähtijöiden tilalle ja moni voi yllättää kuinka valmiita ovat. Ei ne liigastatuksen alla olleet pelaajat ole aina liigaparhaimmistoa. Aina ihmetellään miten joku on päässyt liigaan saati majuun kun aina joku toinen olisi ollut parempi. No...katsotaan mihin nämä junnujoukkueet yltää ensi kaudella.
Korjaus
19/05/2018
Eivätpä nuo kaikki viime kauden liiga a junnut oikeasti mahtuneet seuran a junnujoukkueeseen. Kun kävivät pelaamas esim happeeta vastaan niin hävisivät. Syyt miksi osa a junnuista taasen ei pelannut liigajoukkueessa lienevät taloudellisia!!!!
Korjaus
19/05/2018
Hämeelle: eipä tuossa ns puuttuvissa tai lähtiöissä taida olla kuin kolme viel viime kaudel a han mahtuneita.

Mutta voisiko näiden nuorten nimien puutyumises olevan paljon sakibandya isompia asioita kuten esim mihin pääsee opiskelemasn, joka määrännee missä pekaa vai pelaako ollenkaan...elmäö vai salibandya
Hämeestä
19/05/2018
Korjaajalle Kyllä siinä on neljä viime kauden a-junnu ikäistä : Niemi, Jaakonsaari, Viitala ja Metsälä
Hämäläinen
19/05/2018
Taisi viime kaudella A-pojat voittaa ilman liiga-vahvistuksia jonkun pelin ja liiga-vahvistusten kanssa tuli tappio. Lastikka ja Metsälä, kovat nimet puuttuvat, mutta hienoa,että myös ns omat pojat saavat tulla kokeilemaan ja yrittämään. Jostainhan se on jokaisen aloitettava..
A-katsomo
19/05/2018
Myös omat pojat lähtee ja vieraat jää. Lähtijöissä Viitala, Niemi, Jaakonsaari ja Megyaszai ovat taineet pelata Steelerssissä jostain d/c.junnuista lähtien. .Vieraat jäävät Grönfors, Sipronen, Jonaeson ja Saukkonenkin pelata vain vuoden junnuissa Steelerssissä.

Onhan se hienoa huomata, että ollaan tyytyväisiä siihen,kun lupaavat nuoret "omat sekä vieraat" poistuvat joukkueesta. Itse ainakin olisin toivonut, että lähtijät olisivat olleet ennemminkin sieltä vanhemmasta päästä. Eikä näitä kova kuntoisia lupaavia pelaajia.
Linnanvouti
19/05/2018
Mitä lisätty Hämeenlinnan veteen ? Parin vuoden takasia U19 Maailmanmestareitakaan ei pidetä minään. Kovempi saavutus näyttää olevan hopeaa A-junnujen Sm-sarjassa. Missä eivät edes pelaa ikäluokkansa parhaat pelaajat vaan he pelaavat joukkueittensa liiga-joukkueissaan.
Muualla kyllä heille löytyy arvostusta. Mutta ne tulevatkin pelaamaan mitalleista eivätkä tappelemaan putoamista vastaan.
Tuo Steelerssin pakisto näyttää todella pahalta vain kuusi pakkia ja niistä saa yhden liiga kelpoisen parin. Avaus pelaaminen tulee olemaan suorastaan jäätävää.
Korjaus
20/05/2018
Hämeelle: viitala on 96.

Niemi, jaakonsaari scu. Megyazai topista.

Ja semifinaalissa ervillä kaikki liigassa ja eräakatemiassa pelanneet.

Finaalissa classicilla sikkinen, rantala, salo etc

Nyt en jaksa enää korjailla. Osoittaa, että yli 90% tääl ei tunne asioiden taustoja, ei ymmärrä seuratoimintaa, ei liitontoimintaa eikä hämeenlinnan rahoitus, liikunta ja muuta kulttuuria.

Iloista kesää kaikille...menkää reenaamaan
Hämeestä
20/05/2018
Todellakin Viitala on 96 syntynyt. Pahoittelut siitä. Eihän muutama kausi liigassa vastaa mitenkään yhtä kautta A-sm sarjaa varsinkaan Asm-hopeaa.
Niemi, Jaakonsaari ja Megyaszai" kasvattaja seurat" varmastikkin johtuu asunpaikoista. Eihän Steelerssisä vietettyjä junnukausia lasketa miksikään.

Mukavaa, että korjaaja siellä Steelerssin toimistolla näyttää olevan hereillä nippelitietojensa kanssa. Tyytyväinenkin näyttää olevan vallitsevaan tilanteeseen. Ymmärtäen seuratoiminnan . liketoiminnan,Hämeenlinnan rahoituksen liikunnan sekä kulttuurin. Niitähän ei voi kehittää ja parantaa ne on vain ja pysyy samoina.

Pelaajista lähtijöitä on kymmenkunta korvaavia on viisi. Heistä neljä Hopeaa voittanutta, ehkä kovmmassa sarjassa koskaan ikinä mitä on ollut . Heistä kolme ihan täydellistä Steelerssiä. Tällä hetekkä sopimuspelaajia ei ole edes täytä kokoonpanoa.

Iloista kesää sinne toimistolle myös ... koittakaa saada nyt edes toinen kädellinen puolustaja joukkueeseen.
Just
20/05/2018
Asm hopea on todellakin se mittari millä miesten liigassa pärjää satavarmasti. Ei hyvää päivää, näinhä se justiinsa meneekin.
Korjaus
20/05/2018
Toimistollako tämä tieto pelaajista on. Toimistoko hoitaa miesten edustusta. Toimisto hoitaa seuran asioita, varmistaa, että seura toimii. Jsb, juniori! Miesten ja naisten edustus toimii, jos sinne pystytään tuottamaan omia pelaajia. Hämeenlinnassa ei ole laajaalaisia jatkoopinto mahdollisuuksia, joten kaupungin toimivan koululaitoksen fiksut nuoret hakeutuvat muualle.

Lähtikö lastikka muutama vuosi sitten happeeseen pelaamaan, miksiköhän ei ?

Luetun ymmärtämistä: milloin nuoret voivat tehd sopimuksensa? Sitten kun tietävät missä heidän elämänsä jatkuu, eli opiskelupaikka järjestyy.
Tunnistan kyl ketkä tääl kirjoittelevat katkerina...hankkikaa opiskelupaikka ja elämä, sit toiseksi kasvakaa aikuisiksi...salibandy on joukkuelaji, jossa kiukuttelijoille ei ole juurikaan tilaa.
Rauhoittukaa, keskittykää oleelliseen...menkää reenaamaan, olkaa parempia...jos hämeenlinnassa liigas ei kiinnosta pelata, nii hakeutukaa muualle😁
Kevätpörriäinen
20/05/2018
Jotensakin mielenkiintoista seurata kommentteja eri liigajoukkueiden kohdalla. Yleisesti , kun A junnuja nostettu risteriin annetaan myötämielistä , jopa kannustusta seuralle. Mutta tää Häme ja Steelers tuntuu olevan kovin kovin hampaissa monilla. Onko lie mitä katkeruutta vai mikä mättää? Mikä on ettei mitään hyvää nähdä- ei seurassa , ei valmennuksessa, ei pelaajissa, ei seuran toimintatavoissa . Joku juttu Steelersissä on mikä kovasti kiinnostaa tahoja. Mielenkiintoista. Henkilökohtaisesti uskon et suurin osa mollaajista tulee pettymään kauden aikana.
Surisija
20/05/2018
Totta, kun happee, oilers, ervi nostaa ison määrän a junnuja edustukseen niin se on hienoa. Kun steelers ni se on huono juttu, ei voi pärjätä 😊
Just
21/05/2018
Ei kai toi ongelma. Mutta eihän muissakaan voi olettaa, että ajunnut heti ekalla kaudellaan nousee muuhun kuin oppipojan rooliin! Liiga on eri kuin junnupelit, ja liian suuret paineet voi olla huono juttu.
Äimänkäki
21/05/2018
Toivottavasti tämän KORJAAJAN mielipiteet eivät ole Steelerssin mielipiteitä.: " fiksut nuoret hakeutuvat muualle .jos hämeenlinnassa liigas ei kiinnosta pelata, nii hakeutukaa muualle".
Todellinen tervetuloa pelaamaan Steelerssiin mainospläjäys :D
Repa
21/05/2018
Keskustelupalstoilla nimimerkkien takaa kirjoittelevathan yleensä edustustavatkin seuroja ja niiden virallisia mielipiteitä!

Steelersiä on kyllä vaivannut keskusteluosion "pääkalloviha" kabinettinoususta asti ja sitä ei ilmeisesti unohdeta. Harmi sinänsä sillä melko iso seura ja top 3 halli suomessa, sekä yleisöä mukavasti peleissä.
Äimänkäelle
21/05/2018
Fiksut, siis ne, jotka saavat opiskelupaika esimerkiksi jostain yliopistokaupungista - luonnollisesti hakeutuvat, siis siirtyvät, pelaamaan opiskelupaikkakunnalle...sitten siisä taitaa olla piste
Steelers on terästä...
21/05/2018
...muut tulee kaukaa perästä!
Kevätpörriäinen
22/05/2018
...ja kas ennen kuin kuullaan summerin soitto, on Steelersillä jälleen voitto.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.