Liigat

Suomalaispuolustaja siirtyy Espoosta Ruotsin Superliigaan

24.05.
2018
5 Kommenttia
6
Liigat

Erik Storgårds (oik.) pelaa ensi kaudella Ruotsin Superliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Puolustaja Erik Storgårds, 24, siirtyy ensi kaudeksi Ruotsin Superliigan Sirius IBK:n riveihin. Puolustajan sopimus on kaksivuotinen ja siirrosta kertoi ruotsalainen UNT.se-lehti.

Storgårds pelasi ensimmäiset viisi liigakauttaan Viikingeissä ja SSV:ssä sekä viimeiset kaksi Esport Oilersissa. Tilillä on 172 runkosarjan ja pudotuspelien ottelu, joissa on syntynyt tehot 13+21. SSV:ssä Storgårds keräsi palkintokaappiinsa kaksi hopeamitalia ja kaksi pronssimitalia.

Sirius oli artikkelin mukaan vakuuttunut puolustajan pallollisesta osaamisesta.

– Hän on taitava kahden suunnan pelaaja, joka ei ole mikään pisteidentekijä, mutta hänellä on hyvä asenne, Siriuksen urheilutoimenjohtaja Niklas Stuxgren sanoi UNT.se:lle.

Siriuksessa pelaa myös suomalaishyökkääjä Kevin Söderling, joka teki vähän aikaa sitten jatkosopimuksen. Uppsalalaisseuran valmennusportaasta löytyi ainakin vielä viime kaudella suomalaisosaamista, sillä Kristian Krogius toimi edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana.

UNT.se:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katsoja
24/05/2018
Nimestä voisi hyvinkin päätellä että kielitaito riittää Erikillä, Uppsalassa meille suomalaisille tutussa yliopistokaupungissa.
1.95 metriä ulottovuutta voi myös auttaa sopeutumisessa. Hyvvää matkaa Erik!
Heh
25/05/2018
Niin onhan se kielitaito hyvä. Pääsee toimittajille selittelemään tappioita....Kannattaako tosiaan vaihtaa jengiin,joka ei pääse edes pudotuspeleihin? Ei päässyt viime kaudellakaan..
rakkikoira
25/05/2018
Hienoa Eetu. Harvinaisen hyvän pallollisen pakin saivat.
HEH lle
26/05/2018
Jospa HEH oppisi katsomaan asioita vähään laajemmalla perspektiivillä kuin joukkueen menestys.
Voihan kyseessä olla halu oman pelin kehittämiseen, uuden ympäristön tuomat mahdollisuudet, opiskelu tai osa-aikatyö (kas kun kieliä osaa niin sekin onnistuu muualla kuin Suomessa) tai jokin muu.
Teme
27/05/2018
Tsemppiä Eki uusiin haasteisiin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.