Liigat

TPS nappasi kovan kolmikon – kaksi hyökkääjää ja puolustaja turkulaisten vahvuuteen

07.05.
2018
8 Kommenttia
8
Liigat

Janne Hoikkanen (73) on TPS:n mies ensi kaudella. Kuva: Anssi Koskinen

TPS julkaisi maanantaina kolmen uuden pelaajan sopimukset. Janne Hoikkanen, 24, siirtyy TPS:aan Happeesta, Aku Kuikka, 29, FBC Turusta ja Niklas Niiranen, 27, Sveitsin liigan Rychenbergistä.

Hyökkääjänä viihtyvä Hoikkanen on pelannut 186 liigapeliä Happeessa tehoin 72+55. Palkintokaappiin on kertynyt SM-kulta, kaksi SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Hoikkanen on pelannut 11 A-maaottelua tehoin 3+1.

– Hienoa päästä uuteen ympäristöön, jossa joutuu varmasti pois omalta mukavuusalueeltaan ja pääsee sitä kautta haastamaan itseään. Ensikontaktien perusteella vakuutuin siitä, että TPS on organisaationa erittäin ammattimainen ja voitonnälkäinen. Odotan todella paljon itseltäni, sekä myös joukkueelta tulevalla kaudella. Hienoa päästä kirjoittamaan uutta tarinaa Turussa, Hoikkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Niiranen ehti pelata kolme kautta Divaria ja kolme kautta Salibandyliigaa Loviisan Torissa ennen siirtoaan Sveitsiin. Liigapelejä puolustajalle kertyi kaikkiaan 78 ja niissä tehoja 33+26. Pallovarma puolustaja on pelannut myös yhden maaottelun urallaan.

– Viime viikolla olin ensimmäistä kertaa mukana treeneissä ja tekeminen vaikuttaa todella laadukkaalta. Turku ja TPS on ollut jo monta vuotta vaihtoehto, ja tällä hetkellä olen todella tyytyväinen, että saan olla mukana joukkueessa, Niiranen suitsutti tiedotteessa.

Kuikka vaihtaa osoitetta kaupungin sisällä. Juonikas hyökkääjä pelasi kauden 2011-12 liigassa TPS:n mukana (19 peliä, 1+3), mutta muuten aikuisura on mennyt pääosin FBC Turun mukana. Kaikkiaan 117 Divarin peliä ovat tuottaneet tehot 82+72=154.

– Oma elämäntilanteeni on muuttunut tuossa viimeisen puolen vuoden sisällä semmoiseksi, että ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen saa tehdä normaalia päivätyötä, joka mahdollistaa laadukkaan harjoittelun. Hienoa, että tarjottiin mahdollisuutta pelata Tepsissä, Kuikka selvensi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
07/05/2018
Niiranen ja Kuikka eivät ole yhtään hullumpia vahvistuksia.
Kuoma
07/05/2018
Artolta hyvä puujalka. Sählyääliöt korkeella ÄO:lla ymmärtänee.
Kailiala
07/05/2018
Perästä tullaan!!
JANIINPÄ
07/05/2018
Hoikkanen vasta 24 vee. Minä kun luulin että ainakin 54. Niin kauan Happeessa jo pelannut, kuin vaan muistan.
Hullu
07/05/2018
Pois mukavuusalueelta = Turkuun
Tsemppiä Hullu !
Palokan Orsi
08/05/2018
Tsemppiä Hullulle. Tässä kyllä poistuu yksi hirvirytkeen ilmentymä Hirviteatterin vakiokalustosta. Noilla toteutuneilla ja huhutuilla lähdöillä hirviteatterin tyylisuunta kyllä muuttuu radikaalisti viime kausilta tutuksi tulleesta "ohjelmistosta". Samaan aikaan TPS nostaa osakkeitaan rajusti.
Jep
08/05/2018
Sinänsä onko yllätys ettei pojat loputtomiin jaksa talkoilla pelata? Jokisen lavattomuus yksi kausi hieno ilmentymä, että joutuu varastojen aarteilla pelaamaan, kun ei uudet saavu ajallaan :-)
Jursinov
08/05/2018
Milloin TPS mahtaa julkaista Kailialan ja Hyvösen sopimuksen?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.