Kuva: Mika Hilska

Suomi ja Sveitsi kamppailivat torstaina U19-tyttöjen MM-kisojen alkulohkon toisessa pelissä. Suomi oli ottelussa etevämpi maalein 5-4.

Suomi vei ensimmäisen erän maalein 2-1 ja johti kolmanteen erään mentäessä 3-2. Viimeisen erän puolivälissä Elina Hautojärven ja Milja Rastaan maalit veivät Suomen 5-2-johtoon. Sveitsi osui vielä kahdesti ilman maalivahtia, mutta Suomi piti pintansa. Rastaan 5-2-maalissa puolustaja Jasmiina Järvinen tarjoili erittäin maukkaan läpisyötön.

Suomen tehopelaaja oli 1+1 naulannut Jenni Torkki. Suomi varmisti samalla lohkovoiton ja pelaa lauantain välierissä klo 14 Tshekkiä tai Ruotsia vastaan. Joukkue kohtaa vielä perjantaina alkulohkon viimeisessä ottelussa Slovakian klo 17 alkaen.