Maajoukkueet

Video: Ruotsi Suomea vahvempi EFT-turnauksen päätösottelussa Nurmijärvellä

01.05.
2018
1 Kommentti
0
Maajoukkueet

Ruotsi hallitsi peliä Nurmijärvellä. Kuva: Jarmo Koskela.

Suomen naiset kokivat 9-5 -tappion Nurmijärven EFT-turnauksen päätosottelussaan Ruotsille.

Ottelu alkoi suomalaisittain komeasti, kun Kristiina Järvinen kruunasi ensimmäisellä maaottelumaalillaan Suomen alun hallinnan. Sitten tahtipuikon nappasi kuitenkin Ruotsi, joka karkasi jo 6–1-johtoon ennen kuin Suomi kavensi lukemia kuudella viittä vastaan.

Ottelun tehokkain suomalainen oli 2+1 -tehot iskenyt Ella Alanko. Nina Rantala teki pisteet 1+1.

Maalikooste:

Päävalmentaja Lasse Kurrosen haastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Olisko jo aika
01/05/2018
Yksi sana tuli mieleen videosta. Puolustus. Tai oikeammin sen puuttuminen. Huhhu mitä virheitä mm Mia Karjalainen tekee. Ylipelaa jatkuvasti. Vaihtoon. Kyl me maaleja osataan tehä(ella, kaupit), ja voittoon on mahdollisuudet kun saadaan puolustavia pakkeja kehiin. Tulee ikävä kalliota, sipiläistä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.