Liigat

Viisinkertainen Suomen mestari jättää Salibandyliigan – suuntana Sveitsin pääsarja

23.05.
2018
0 Kommenttia
3
Liigat

Sanni Niemisen ura jatkuu Sveitsissä. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustajana ja hyökkääjänä viihtyvä Sanni Nieminen, 26, jatkaa uraansa Sveitsin liigan huippujoukkueisiin kuuluvassa Piranha Churissa.

Nieminen on operoinut pääosan urastaan takalinjoilla, mutta aika ajoin rooli on löytynyt myös hyökkäyspäästä. Takana on jo kahdeksan kautta Salibandyliigassa ja Classicissa. Vuodet ovat tuottaneet viisi kultamitalia ja kolme hopeaa.

Nieminen on pelannut liigassa yhteensä 197 peliä ja iskenyt tehopisteet 63+75=138. Nieminen on edustanut Suomen naisten maajoukkuetta 39 kertaa tehoin 16+5. Nieminen oli mukana kaksissa viimeisissä MM-kisoissa, joten palkintokaapista löytyy kaksi MM-hopeaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.