Divarit

Josballe kaksi hyökkäyspään sopimusta – Tuhkanen palaa Joensuulaisten riveihin

07.06.
2018
5 Kommenttia
2
Divarit

Teemu Tuhkanen palaa Josbaan. Kuva: Josba

Josban kasvatti Teemu Tuhkanen, 26, edustaa ensi kaudella joensuulaisjoukkuetta. Samalla joukkue ilmoitti Aleksi Matikaisen, 26, jatkosopimuksesta.

Tuhkanen on edustanut Divarissa pääkaupunkiseudun joukkueita M-Teamia, Erä Akatemiaa sekä HIFK:ta. Kaikkiaan 64 peliä ovat tuottaneet tehot 31+23. Viime kaudella hyökkääjä piti välivuotta lajista.

– Mahtavaa päästä pelaamaan pääsarjatasolle juniorivuosilta tuttujen kavereiden kanssa, Joensuussa opiskeleva Tuhkanen sanaili Josban sivuilla.

Matikainen jatkaa uraansa Josbassa, jossa hän on pelannut kaksi kautta Salibandyliigaa ja kaksi kautta Divaria. Yhdellä kaudella Matikainen edusti LeBaa Divarissa. Matikaisen plakkarista löytyy 52 liigapeliä (7+8) ja 72 Divarin ottelua (24+29).

– Sain syksyn työkuviot kuntoon ja oli mahdollista liittyä remmiin mukavilla mielin, Matikainen kommentoi.

Josban uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Päivinen
07/06/2018
Tilastojen mukaan näyttäisi olevan 64 pääsarjatason ottelua, eikä 74. Toinen Teemu Tuhkanen on meidän Loviisalähtöinen, ja on 10 vuotta vanhempi.
EX-IFK
09/06/2018
Onnea Josba. Teemu Tuhkanen tuo sen 1 piste/peli, mutta tuhoaa joukkuehengen aivan täysin!!!
Exä
10/06/2018
EX luuletko tämän olevan uusi tieto ja tulevan yllätyksenä?
Platina
10/06/2018
Rauhallisuutta. Veljensä kanssa aina olleet kiisteltyjä tapauksia. Hyvä pelimies Josbaan, iän myötä varmasti tullut viisautta ja rauhallisuutta.
Pola
10/06/2018
Luulin, että Teemu pelaa Ruotsissa pääsarjaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.