Divarit

Juhlavuotta viettävässä Suomen Cupissa mukana lähes 150 joukkuetta – tässä alueellinen kaavio

25.06.
2018
1 Kommentti
1
Divarit

Kuva: Salibandyliitto

Juhlavuotta viettävän 30-vuotiaan salibandyn Suomen Cupin mestaruusjahti käynnistyy jälleen syksyllä. Miesten cupissa mukana on huimat 143 joukkuetta.

TEHO Sport Suomen Cup käynnistyy ensimmäisten neljän kierroksen osalta alueellisilla kaavioilla. Näitä varten Suomi on jaettu Salibandyliiton yhdistettyjen toiminnallisten alueiden mukaisesti neljään alueeseen: Eteläinen alue (Etelä-Suomi), Läntinen alue (Länsirannikko ja Sisä-Suomi), Itäinen alue (Savo-Karjala ja Kaakkois-Suomi) sekä Pohjoinen alue (Pohjois-Suomi ja Pohjanmaa).

Alueellisten kaavioiden kierroksilta etenee yhteensä 11 joukkuetta 5. kierrokselle, jossa mukaan tulevat Divarin cup-kierroksen voittajat. TEHO Sport Suomen Cupin sarjajärjestelmään voi tutustua havainnevideon muodossa TÄSTÄ.

Lisää tietoa TEHO Sport Suomen Cupista löytyy cup-sivuilta.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pasila
27/06/2018
Cupin facelift on onnistunut. Ojalalle peukku.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.