Liigat

Koovee hankki maalivahdin, puolustajan ja hyökkääjän – Koskiset jatkavat

14.06.
2018
26 Kommenttia
5
Liigat

Petteri Puustinen (vas.) edustaa ensi kaudella Kooveeta. Kuva: Markku Taurama

Koovee julkaisi torstaina kolme uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tomi Aaltonen siirtyy Tampereelle Hämeenlinnan Steelersistä, hyökkääjä Petteri Puustinen Lappeenrannan NST:stä ja puolustaja Ristomatti Lummikko Pirkkalan Pirkoista.

Aaltonen, 26, on edustanut viimeiset kaksi kautta liigassa pelaavaa Steelersiä ja yhden liigakauden Nokian KrP:ta. Liigapelejä on kertynyt yhteensä 66. Divarissa Aaltonen on torjunut 114 ottelua FoSun ja Wirmon paidoissa.

Puustinen, 25, on pelannut koko pääsarjauransa NST:ssä. Liigassa laiturille on kertynyt 83 peliä tehoin 45+29. Divarissa Puustinen on esiintynyt 50 kertaa ja iskenyt pelaamissaan otteluissa 62 pistettä (40+22).

Lummikko, 27, sai sopimuksen Kooveen kanssa try outin kautta. Puolustaja on pelannut viime kausina pääosin kakkosdivisioonassa Pirkkain riveissä. Kaudella 2015-16 PirPi pelasi Divarissa ja Lummikko pelasi 24 peliä tehoin 19+13.

Koovee ilmoitti samalla, että puolustaja Ossi Koskinen sekä hyökkääjä Topi Koskinen jatkavat tamperelaisseurassa myös tulevalla kaudella. Tiedotteen mukaan Kooveella on nyt 23 sopimusta kasassa ja koko ensi kauden joukkue julkaistaan myöhemmin kesällä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kummisetä
14/06/2018
C´mon Elmo, verkot töttörölle !
The Kibe
14/06/2018
Sä olet valmis maailmalle Nykopp! Loputon respect!
Jami
14/06/2018
Alkaa oleen katastrofin ainekset ilmassa.
Valmennusta myöten ihan silsaa!
No mitä...
14/06/2018
Jami olisi tehnyt toisin? Kenet olisit kelpuuttanut valmennukseen, ketä pelaajiksi?
KARTSA
14/06/2018
Onko Jamilta tai joltain Jamin tutulta jäänyt joskus paikka liigassa saavuttamatta?
Jami
14/06/2018
Valmennukseen ei varmasti paljon tulijoita ole, eikä sitä myöten myöskään pelaajistoon.
No mitä...
14/06/2018
Et Jami vastannut kysymykseeni ollenkaan.. Kysyin kenet SINÄ joukkueeseen olisit kelpuuttanut?
Jami
14/06/2018
Ei nyt tarvi hermostua. Esitin vaan mielipiteeni tästä rosterista ja valmennuksesta. Divariin!
No mitä..,
14/06/2018
En minä hermostu. Minä vain kysyin mielipidettäsi siihen, millainen rosterin pitäisi sitten olla, mutta koska vastaaminen näyttää olevan noinkin vaikeaa niin antaapa olla.
Pertti
14/06/2018
Onko Ilja itse täällä kommentoimassa vai kuka seinähullu voi olla eri mieltä Kooveen materiaalin heikkoudesta Jamin kanssa. Sählyssä pitää osata muutakin kuin juosta, kantata ja blokata.
No mitä...
14/06/2018
Seinähullupa hyvinkin. Väitinkö minä jossain vaiheessa joukkueen olevan hyvä? Enpä tainnut. Kysyin vain yksinkertaisen kysymyksen, johon näköjään oli aivan liian vaikea vastata. Jos kerran on sitä mieltä, että joukkue on ihan paska, niin on varmaan mielessään osannut jo pohtia toisenlaisia vaihtoehtoja kuin nyt julkituodut. Ei se sen kummallisempaa ole. ;)
kilpaveljet
14/06/2018
Ossi Koskinen oli Kooveen ykköspakki viime kaudella, pelasi keväällä usein kahdesssakin kentässä. Hyvä että jatkaa.
@NO MITÄlle
14/06/2018
Omat toivomukset joulupukille olisi 4-5 liigapelaajaa, kokemusta liigasta vähintään muutama vuosi. NSTn Puustinen sopii tähän sapluunaan. Toki tosi hienoa, että omia junnuja pääsee mukaan.
Sopiva joukkue
14/06/2018
Itse olisi valinnut KV:n joukkueen täysin samalla tavalla, koska onhan se hyvä saada Tampereelta edustus myös divariin.
Lpr
15/06/2018
Jee hyvä petteri!!!!!
No mitä...
15/06/2018
Toisaalla vingutaan ostojoukkueista, että pitäisi käyttää niitä omia junnuja ja kun joku sitten niitä käyttää, niin vingutaan siitäkin. Koittakaa nyt jo päättää mitä te haluatte! Täytyyhän jonkun niitä nuoria ajaa sisään, että on näitä liigakelpoisia ja liigakokemusta omaavia nuoria sitten jatkossa olemassa.
Go vee
15/06/2018
Hyvät sopimukset. Puustisella potentiaalia 20 maalin mieheksi
KV on vinkujien seura
15/06/2018
Heti kun, joku sanoo oman mielipiteensä, niin siitäkin aletaan vinkumaan.
jj
15/06/2018
Koovee on valinnut oman rohkean tiensä, hatunnosto. Erimieliset, ongelma on teidän päässä ja siellä äo:ssa
Toisinajattelija - Juice
15/06/2018
"miten ajattelen jos en ajattele toisin
ajattelenko ensinkään"
Varma Pajunen
15/06/2018
Toisaalta voidaanhan junnuja joutua ajamaan sisään siitäkin syystä ettei kukaan muu halua joukkueeseen tulla, voisiko valmennus/johtoportaassa olla syy tähän? Yksi pelaaja divarista ja yksi 2divarista, jees... Aaltonen on toki hyvä maalivahti ja voi ratkaista KOOVEE:lle tärkeitä pelejä mutta jos loukkaantuu on maalivahti osasto hyvin heikko ja kokematon. Toki sama tilanne myös muutamilla muilla joukkueilla esim LASB:illa. Hyvä ykkösmaalivahti mutta kakkosveskari todella kokematon.
Niin
15/06/2018
Joskus he kaukajärven puistossa kesätreenasivat ja ainakin minua vilkuiltiin kun ohi menin. Eli jos hyvä pelaaja niin kaikki mahdollista. Tämän testin pelaaja voi tehdä siellä suunnalla jos menee treenipaikan ohi huomataanko sinut silloin.
NIINkö?
15/06/2018
Mitä yrität sanoa? Oletko tyrkky täti vai setämies?
Niin
16/06/2018
Ihan työmatkan aikoinaan kuljin eli itsellä tuo oli se syy miksi siitä aina ohi menin. Oliko KooVee sitten sattumalta paikalla vai tiesivätkö että kuljen siitä siihen aikaan ohi sitä en tiedä.
perun inka
16/06/2018
Voi että kun teit hölmösti ja ylpeänä kävelit töihin sen sijaan, että olisit mennyt näyttämään taitosi ja nyt ratkoisit maailmanmestaruuksia maajoukkueessa. Melko ikävää, mutta sinullahan noita vilkuilijoita riittää onneksi muissakin, paitsi niissä joukkueissa, missä valmentaja on niin likinäköinen, ettei näe katsomoon asti.
Niin
16/06/2018
Kyllä liigapelaajien seurassa olen pelaillut eli taidot tiedossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.