Liigat

Siirtohuhut eivät toteutuneet – Steelersin tähtipelaaja jatkaa Hämeenlinnassa

12.06.
2018
16 Kommenttia
0
Liigat

Ville Lastikan ura jatkuu Hämeenlinnassa. Kuva: Esa Takalo

Laitahyökkääjä Ville Lastikka, 22, jatkaa Hämeenlinnan Steelersin miesten liigajoukkueessa myös tulevalla kaudella.

Lastikan perässä oli tiettävästi ainakin muutama suomalainen huippujoukkue ja Sveitsin kestomenestyjä Wiler-Ersigen.

– Olen tyytyväinen jatkooni Steelersissä. Motivaatio on korkealla ja treenaaminen on hyvässä vauhdissa. Kesä treenataan hyvin ja golfataan myös, Lastikka summasi Steelersin Facebook-sivuilla.

Lastikka oli viime kaudella joukkueensa paras pistemies ja summasi liigan debyyttikaudella tehot 34+14 runkosarjassa. Steelersin liigapaikka varmistui lopulta vasta liigakarsintojen kautta. Divarissa laituri on edustanut Steelersiä 54 kertaa runkosarjassa (90+51) ja 16 kertaa pudotuspeleissä (22+15).

Viime kausina maalipyssy on noussut maajoukkueympyröihin ja tililtä löytyy kolme maaottelua. Lastikka juhli nuorten MM-kultaa keväällä 2015.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rohkea seppä
12/06/2018
Aivan mahtavaa että saatiin ville pidettyä kotimaan ympyröissä. Jonaessonikin pysyy siis vielä liigakartalla ja samoin Steelers. #Welhotdivariin vai koovee? Vai Karhut?
Teme
12/06/2018
Karhut tulee käymään pikavisiitillä.
Miksi?
12/06/2018
Miksi?
Lassi 89
12/06/2018
Lasb divariin takas kiitos!!!
Säbäpappa
12/06/2018
No niin Hämeen Hitaat! Nyt kausikortti ostoksille. 49€. Syksyllä mökä päälle ja toivottavasti Steelers herää heti kauden alusta ja ottaa voittoja. Tolla reservillä tulosta luulisi löytyvän. Play offeihin.
MC Rock N Roll
12/06/2018
Nyt sinne Elenian tauko- ja väliaikamusiikkiin toivon huomattavaa parannusta. Viime vuoden Steelers oli yhtä aneeminen kuin hallissa soinut ärsyttävä suomalainen gangsta hip hop,rap sekoelma,jota jonkun Erkin jukeboxista soitettiin.
Matemaatikko
12/06/2018
Huolestuttaa ErVin tilanne. Ei löytynyt enää pätäkkää kun rahahanat lienee jo tukossa. Jää aika laihaksi hankinnat että miten lienee liigassa mahdollista pärjätä. Käytännössä kahdella kentällä meni viime kauden loppukin ja ei löytynyt loukkien tilalle enää ketään. Joku aikaisemmin arveli ettei ErViin halua mennä enää kukaan. Itse luulen että toisen fuusioseuran velat painaa niskassa vielä pitkään. 7 lihavaa vuotta ja 7 laihaa vuotta. Nyt vuodet näyttää tooosi laihoilta...
katso: faneille.com/salibandy/era-viikingit-ja-parissa-vuodessa-hukattu-fuusio/
#51
12/06/2018
Ei taida Lastikka olla mikään penaalin terävin kynä.
Hattu päästä
12/06/2018
Erittäin hieno homma, että mies jatkaa "kasvattiseurassa" vaikka ottajia varmasti oli jonoksi asti. Steelersille elin tärkeä pelaaja joka mahdollisesti varmistaa liiga pelit Elenialla myös seuraavallakin kaudella.
Jep
12/06/2018
Ervin tilanne kaikkea muuta kuin huolestuttava. Omat junnut tietää, että tie on auki liigaan eikä ostella menneen kesän maajoukkuemiehiä rosteri täyteen. Toki tällä tavalla ensi kausi tuskin mestaruus vuosi.
Junnu#8
12/06/2018
Miska Mäkinen ja Patrik Laitinen lähtivät myös Ervistä Lahteen. Vuotta aiemmin Tuure Ailio ja Jonatan Surakka. Kaikki eivät toki mahdu pelaamaan. Mutta silti.
Naama
12/06/2018
Miten tehdä seura fuusio onnistuneesti läpi? Kiinnitä ensimmäisenä kaiken nähneet konkarit parin vuoden sopparilla (vaikka kolmosketjun rooliin) vetämään muutosprosessi pelaajistossa läpi ja hoida johdon kanssa muutosprosessi kabinetissa. Mutta mitä tehdään:

"Viime kauteen komean uransa lopettanut Mikael Järvi olisi mitä ilmeisemmin haluttu Westerlundin puolesta pitää, mutta Erä-puoli jyräsi ja ”Mr. Salibandy” lopetti upean uransa LASBissa."

Siis luot "koko Helsingin" salibandyseuran, mutta et kiinnitä salibandyliigan historian menestyksekkäintä pelaaja ja kapteenia. Ei ihme, että Mosalla ei ollut tapana juhlia SM-kultaa aikuisissa...
La Stikka ja La Stadin joukkueet
13/06/2018
Hienoa Steelers, Lastikan sopimus takaa liiga-paikan.
Voisiko ErVi ja Tikkurila etc perustaa omat "iki-ketjut" omille jutuilleen.
Aina sama homma, asian vierestä ja omia liirumlaarumeita sotkemassa itse ketjua.
No, ei voi. Seuraavassa vastauksessa joku taas kertoo "heistä" lisää tarinaa..
Työhaalarit
13/06/2018
Lastikan sopimus antaa jotain mahdollisuuksia säilyä liigassa. Mutta ei vielä takaa sitä vaan vaatii Santun täydellistä onnistumista maalissa.
Uuden valmennuksen myötä palataan entistäkin vanhempaa reakointipeliin.
Hyökkäys on alempaa materiaalilta alempaa keskitasoa Lastikan myötä. Joukkueessa taitaa olla yksi liigatason sentteri.
Puolustus on liigan heikoin. Puolustajia taitaa olla kokonaiset kuusi miestä josta vain muutama on liigatasoa. Luultavasti "vahvistuu" vielä poika Kemppaisella.
Maalivahtiosasto lepää Santun harteilla ja siitä nyt on säilyminen kiinni .
Rahaa on näyttänyt olevan yhteen pelaajaan. Muuten taidetaan mennä valmennusta myöden aika talkoovoimilla.

Kaikesta huolimatta toivon Steelerssin säilyttävän liigapaikkansa mutta työhaalarit pitää olla kaikilla päällä joka pelissä.
Junnu#8
13/06/2018
Hyvää pohdintaa. Pelaajaarunko on melko ohutta. Kyllä Aki Syrjälän tasoinen puolustaja. Olisi hyvä lisä tuossa pakistossa. Vain esimerkkinä! Kun jopa liiganousija Karhuilla on parempi puolustus. Särkymävaraa ei ole. Kun loukkaantumisia tuppaa aina tulemaan.
Minäpahoitinmieleni
15/06/2018
Meinasin kuolla nauruun kun luin NAAMA:n kommentin :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.