Maajoukkueet

Suomelta kehno avauspeli opiskelijoiden MM-kisoissa – Tshekki voitti maalein 6-2

26.06.
2018
3 Kommenttia
2
Maajoukkueet

Ville Lastikka iski Suomen avausmaalin Puolassa. Kuva: Mika Hilska

Suomen miesten opiskelijamaajoukkue pelasi tiistaina ensimmäisen ottelunsa opiskelijoiden MM-kisoissa Puolan Lodzissa. Suomi kärsi hieman yllättäen 6-2-tappion Tshekkiä vastaan.

Tshekki iski kahdesti ensimmäisessä erässä ja Suomi kertaalleen. Sinivalkoisten avausmaalista vastasi ylivoimalla osunut Ville Lastikka. Kolmanteen erään mentiin Tshekin 3-1-johdossa, ja ratkaisu nähtiin erän ensimmäisellä kympillä, jonka aikana Tshekki maalasi kahdesti.

Suomi kavensi ilman maalivahtia Miko Kailialan toimesta, mutta Tshekki ei maalista herpaantunut ja iski vielä tyhjiin yhden osuman. Tshekin avainpelaaja ja ottelun ykköshahmo oli 3+1 latonut Marek Matejcik. Radek Vales onnistui tehoin 1+1 ja Suomen Kailiala merkkautti samat tehopisteet nimiinsä.

Suomen miesten seuraava ottelu on keskiviikkona klo 12 Suomen aikaa, ja tuolloin vastaan astelee Japani. Naiset aloittavat MM-urakkansa keskiviikkona klo 15 Japania vastaan. Suomi on opiskelijoiden hallitseva maailmanmestari niin naisissa kuin miehissäkin.

Otteluita voi seurata IFF:n Youtube-kanavien kautta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hupsista
26/06/2018
Kuvatekstiin on lipsahtanut, että avausmaali olisi tullut Puolaa vastaan. Olisiko kuitenkin ollut Tsekki :)
Tissuttelija Kyliltä
26/06/2018
Mitenhän kovassa tuiskeessa noita pelejä pelataan, kun tulokset on tuota luokkaa?
Jykä
27/06/2018
Lasse Eriksson :DDDDDDDDDD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.