Maajoukkueet

U19-poikien MM-karsinnat mitellään syyskuussa – tässä lohkojaot

12.06.
2018
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Japani karsii Wellingtonin lohkossa U19-poikien MM-kisoihin. Kuva: IFF

U19-poikien MM-kisat pelataan Kanadan Halifaxissa ensi vuoden toukokuussa (8.-12.5.).

MM-kisoissa on mukana kaikkiaan 16 joukkuetta, jotka on jaettu A- ja B-sarjan lohkoihin. A-sarjan joukkueet ovat jo selvillä ja mukana ovat Suomi (rankingin 1.), Ruotsi (2.), Tshekki (3.), Sveitsi (4.), Latvia (5.), Tanska (6.), Slovakia (7.) ja Norja (9.).

B-lohkossa ovat varmuudella mukana Puola (8.), Kanada (14.) ja USA (15.). Mukaan otetaan vielä kolme Euroopan joukkuetta sekä kaksi Aasian ja Oseanian joukkuetta. Euroopassa karsitaan kahdessa lohkossa, joista toinen lohko pelataan Venäjän Moskovassa 5.-9.9.) ja toinen Italian Bolzanossa (29.8.-2.9.). Aasian karsinnat pelataan Uuden-Seelannin Wellingtonissa 27.-29.9. Euroopan lohkoista kisoihin menee lohkovoittajat sekä parempi kakkonen. Aasian karsinnoista kisoihin pääsee kaksi parasta.

Moskovan lohkossa pelaavat Viro, Espanja, Slovenia, Ranska, Belgia ja Venäjä. Italian lohkossa karsivat Saksa, Unkari, Itävalta, Hollanti, Italia sekä Iso-Britannia. Uuden-Seelannin karsintoihin osallistuvat isäntämaan lisäksi Australia ja Japani.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.