Video: Kaupit latoivat yhteensä 22 tehopistettä Japania vastaan

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Suomen ja Japanin naisten opiskelijamaajoukkueet kohtasivat salibandyn saralla keskiviikkona Puolan Lodzissa. Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, kun Suomi rallatteli 33-0-voittoon avausottelussaan.

Sinivalkoisten tehomaakareita olivat eritoten Kaupin siskokset Veera (5+7) ja Oona (7+3). Kuuden pisteen pelaajia olivat Senni Hietanen (5+1), Jenna Saario (4+2) ja My Kippilä (1+5).

Suomi kaatoi torstaina Puolan lukemin 21-1 ja varmisti paikan kisojen välierissä. Välieräpeli starttaa perjantaina klo 20 ja vastaan astelee joko Ruotsi tai Japani.

18 comments

  1. Millon avoimessa yliopistossa opiskeleminen on laskettu korkeakoulussa opiskelemiseksi virallisesti? Huutonaurua, että Kaupin siskokset päässeet tällätavoin mukaan kisoihin. Jeesus mitä pelleilyä!!!!!

  2. Täysin samaa mieltä kuin edellinen. Hyvä kun puolet opiskelee ja sillä tittelillä mennään rökittämään muita maita. Aivan naurettava homma, miksei tuota nimiketta vaihdeta, kun kyseessä ei ole mitkään opiskelijakisat. Ottaisi joukkueeseen saman kuin kela vaatii, eli parikytä noppaa ja sillä selvä. Tää on nolo homma.

  3. Miten voi olla noin kateellista porukkaa? Sääntöjen mukaan mennään ja niitä sääntöjä ei ole Suomessa tehty. Mutta se, että hehkutetaan koko ajan vain kahta pelaajaa, sillä kolme ketjua siellä pelaa. Jos Kaupit olis kahdestaan ja tuollaisia tuloksia, niin sitten ei mitään.
    Kyllä se peli lähtee sieltä alhaalta ja sieltä etsitään paikkoja mihin esim. Kaupeille syötetään.
    Kaupit tarvitaan maalien tekoon, muu joukkue hoitaa muun homman. Maalivahti on yllättänyt, varsinkin Puolan pelissä oli hyvä.
    Tänään näytön paikka, Ruotsi on ollut vaisu mutta miten tsemppaavat Suomea vastaan.

  4. Eihän kukaan mistään kateellinen ole, vaan huvittunut tällaisista koululaiskisoista jossa osa joukkueista voikkatunti -porukalla pelailemassa. Mitä Kauppeihin tulee, niin ovathan he aivan täysin hehkutuksensa ansainneet joukkueen ylivoimaisesti parhaina pelaajina.

  5. Sieltä se kateellisuuskortti taas vedettiin. Kritisointia ei voi siis harrastaa. Mielestäni kisat ovat silkkaa idiotismia, sillä kisoihin osallistutaan jollain yhdellä avoimella kesäkurssilla, ei näin. Ei näin maassa, jossa OPISKELUA arvostetaan ja siihen pyritään. Ja hienoa Kaupit, kyllä te kouluun vielä pääsette, sählyllä ei valitettavasti elätä itseään leveästi

  6. No sittenkö hyväksytään, jos pääsevät Universiadeihin ?En kritikointia ole huomannut, haukkumista vain.

  7. Nyt voisi kyllä porukka ottaa selvää asioista ennenkun kommentoi. Nykyään on mahdollista opiskella niin monella eri tavalla ja moni suorittaa jopa täysiä tutkintoja avoimen yliopiston kautta. Ainoa ero ”tavalliseen yliopistoon” on se, että avoimen kurssit maksaa, kurssit on jopa täysin samoja kun koulussa ”virallisesti” opiskelevilla. Miksi tätä opiskelutapaa ei pitäisi hyväksyä???

  8. Ei siinä mitään vikaa, jos oikeasti opiskelisi sielä avoimessa ylipostossa. Näissä tapauksissa pelaajat ovat ainoastaan jonkun salibandytahon toimesta kustannettu kurssille, jolle pelaajat eivät todellisuudessa osallistu. Nimi kurssin listaan ja kisoihin.

  9. Linkkaahan sen yliopiston sivut, joissa lukee, että avoimessa voi suorittaa koko tutkinnon.

    Jyväskylässä ja Tampereella tämä ei ainakaan ole mahdollista.

    Miten lie muissa maissa, onko niissä olemassa tällaista avointa yliopistoa kuin Suomessa?

    Kaupit ovat mahtavia pelaajia, mutta onhan se hassua, että he edustavat opiskelijoiden MM-kisoissa maata, jossa heillä ei kuitenkaan ole virallista opiskelijastatusta eikä esimerkiksi oikeutta opiskelijakorttiin ja sitä kautta opiskelijaetuihin.

  10. Miesten joukkueessa oli kaikilla ihan oikea opiskelupaikka, naisissa tosiaan pääasiallinen yliopisto taisi olla avoin😂 ei sitä voi kyllä laskea opiskeluksi…

  11. Eräskin joukkueessa oleva pelaaja ilmoittautui töiden ohella avoimeen yliopistoon kurssille, jotta olisi mahdollisuus päästä kisoihin. Ehkä ne oikeet täyspäiväset opiskelijat ei oisi olleet tarpeeksi hyviä.

  12. Enhän sanonut, että koko tutkinnon voi suorittaa pelkästään avoimessa, vaan nimen omaan sen kautta. Avoimessa käydyt opintopisteet todellakin hyväksiluetaan mikäli pääsee tutkinto opiskelijaksi. Tällöin omasta mielestäni avoimen opinnot ovat aivan yhtä arvostettavia kun mitkä tahansa muutkin opinnot.

  13. Eli siis suomalaiset ovat tehneet ”kikkailua” saadakseen hyviä pelaajia näin koulukisoihin ? Muissa maissa tällaista avointa yliopistoa ei taida olla, joten eivät pysty moista porsaanreikää hyödyntään. No, kyllähän tuollainen kikkailu oli hyvä idea, päästiin voittaan oikein Japani ja kaikkeea……

  14. Juurihan kirjoitit ”moni suorittaa jopa täysiä tutkintoja avoimen yliopiston kautta.” Onhan se nyt eri asia olla opiskelija yliopistossa kuin avoimessa, johon pääsee rahalla. Opintojen taso ei toki eroa, mutta opiskelijastatuksen kannalta eri asia.

  15. Täytyy sanoa etten anna näille opiskelija kisoille Suomen puolesta mitään arvoa jos sattuvat voittamaan. Tällä avoimen yliopiston kikkailulla saadaan kiinnitettyä muutama maailman luokan pelaajan joukkueeseen ja näin porukasta jätetään pois oikeasti opiskelevia pelaajia, jotka olisivat varmasti olleet innoissaan mukana. Ei vissiin muilla mailla vastaavaa käytäntöä?

    Ei mitään pois pelaajilta kuitenkaan, varmasti hieno kokemus!

  16. Lisäksi eikö olisi ollut nyt hyvä ottaa mukaan niitä joilta puuttuu aikuisten KV-pelien kokemus ja näyttää heille mitä pitää tapahtua arjessa jos mielii ponnistaa liigasta maajoukkueen matkaan mukaan joskus tulevaisuudessa.

  17. Nämä koululaiskisat ovat täysi vitsi ja Suomen touhu kikkailla jollain avoimen yliopiston jutuilla on suorastaan häpeällistä. Kohta voi sitten rehvastella kuinka me ollaan koululaisten maailmanmestareita.

  18. Säännöt on säännöt ja kai kaikki jotka katsoi Ruotsin ja Tsekin pelaamista tajuaa, ettei tässä ole yliopistojen sählykerhojen pelaajista kysymys! Hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä maajoukkueeseen ja sieltähän paljastui sentterilahjakkuus, joka voittaa aloituksen ja pystyy puolustamaan sekä omaa melkoisen laukauksen 🙂