Maajoukkueet

Video: Suomi rökitti Puolan 21-1 – Oona Kauppi pistevireessä

29.06.
2018
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Kuvakaappaus videosta.

Suomi ja Puola mittasivat toisiaan torstaina naisopiskelijoiden salibandyn MM-turnauksessa. Suomi kaatoi emäntämaan maalein 21-1.

Suomalaisten tehopelaaja oli 5+3 iskenyt Oona Kauppi. Jenna Saario (3+2), Veera Kauppi (3+1) ja My Kippilä (0+4) olivat myös pisteiskussa. Suomi pelaa finaalipaikasta perjantaina klo 20 alkavassa ottelussa, jossa vastaan tulee Ruotsi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.