Liigat

Video: TPS:n viisi komeinta viimeistelyä Kupittaan palloiluhallissa

09.06.
2018
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuvakaappaus videosta.

TPS sai kesken viime kauden mainion tilaisuuden pelata modernissa salibandy-ympäristössä, kun Kupittaan palloiluhallista tuli joukkueen kotiluola.

TPS:n kausi päättyi puolivälierätappioon Happeeta vastaan, mutta Kupittaalla ehdittiin nähdä joukkueen kannalta positiivisiakin asioita kevään mittaan. Ohesta voit tarkastaa TPS:n viisi komeinta osumaa uudella kotiareenalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.