ÅIF hankki pelaajanelikon Espoosta ja Helsingistä

Petri Kuitunen pelaa ensi kaudella Sipoossa. Kuva: Jarmo Koskela

Petri Kuitunen pelaa ensi kaudella Sipoossa. Kuva: Jarmo Koskela

Salibandyliiton siirtolistauksen mukaan Divarissa pelaava Sipoon ÅIF on napannut neljä pelimiestä riveihinsä. Teemu Karesniemi ja Tuomas Liukolampi siirtyvät joukkueen vahvuuteen Indiansista sekä Petri Kuitunen ja Jussi Mäkinen ErVi Akatemiasta.

Karesniemi, 23, pelasi viime kaudella liigan neljänneksi yltäneessä Indiansissa. Tilille kertyi yhteensä 26 liigapeliä ja yksi maali. Divarissa Karesniemi on edustanut Tiikereitä ja ÅIF:ia. Divarissa pelejä on kertynyt 64 ja niissä tehopisteet 29+18.

1995-ikäluokkaa edustava Liukolampi on pelipaikaltaan hyökkääjä. Aiemmin muun muassa Jokereissa pelannut Liukolampi oli viime kaudella mukana Indiansin liigaringissä, mutta peliaika jäi vähäiseksi, eikä myöskään tehopisteitä kertynyt.

Kuitunen, 25, on pelannut Salibandyliigaa SSV:ssä. Liigapelejä hyökkääjä on pelannut 32 peliä tehoin 3+2 ja Kuitusen palkintokaapista löytyy kaksi SM-hopeaa. Divarissa Kuitunen on edustanut ÅIF:ia ja ErVi Akatemiaa. Toiseksi korkeimmalla tasolla Kuitunen on pelannut 94 ottelua tehoin 20+46.

Mäkinen, 27, on pelannut Divaria ErVi Akatemiassa kolmen kauden ajan. Tähän mennessä pelatut 63 ottelua ovat tuottaneet tehopisteet 21+11=32.

Muokkaus 5.7.2018: Juttua on muokattu otsikon ja leipätekstin osalta. Mukaan lisätty aiemmin puuttunut tieto Tuomas Liukolammen siirtymisestä ÅIF:ään.

8 comments

  1. Voidaanko se K. Tähkä laskea Åiffin vahvuuteen vai mikä on tilanne? Suht usein kyseinen mies pyörii kuitenkin Söderkullassa.

  2. Kasper pelaa Åiffissa divaria ja Hifkissä junnuja jos aikaa jää.

  3. ErVin pajatso tyhjenee taas lisää… kukapa sinne haluaisikaan jäädä ellei ole pakko.

  4. Mielenkiintoista että ilmeisesti Freudenthal jatkaa coutsina, vaikka kymmenkunta matsia kauden alusta sivussa?

  5. HÅIF:n maine kovimpana sählybrändinä on kaikkien tiedossa, ei tarvii edes kauas ajaa, niillä mainostetuilla traktoreilla 😉