Karjalainen: Josba hankki kaksi pelaajaa naapuriseurasta

Josballa on kasassa 25 pelaajasopimusta. Kuva: Juhani Järvenpää

Josballa on kasassa 25 pelaajasopimusta. Kuva: Juhani Järvenpää

Sanomalehti Karjalainen uutisoi viime torstaina, että Divarin Josba on hankkinut kaksi pelaajaa LeBasta. Uusia pelaajia ovat Teemu Kummunmäki ja Antti Juvonen.

Kummunmäki, 27, on pelannut yhden kauden Divarissa LeBan paidassa. Kaudella 2016-17 hyökkääjä pelasi 16 ottelua ja iski niissä tehopisteet 13+4.

Juvonen, 25, on myös pelannut yhden kauden Divarissa ja myöskin LeBan paidassa kaudella 2016-17. Juvonen esiintyi tuolloin 23 ottelussa ja naulasi tehot 4+3.

Josballa on kasassa 25 (22+3) pelaajasopimusta, joten ensi kauden joukkue on jo pääosiltaan valmis.

Karjalaisen uutinen

14 comments

  1. Nähdä valtaavatko Lebasta tulleet pelaajat kärkivastuun Josbassa vai nämä viime kaudelta jääneet Josbalaiset, kun kenttiä muodostetaan?

  2. Voihan Lebatus. Ei ole kummoinen nippu simurffeilla tulevalla kaudella. Haastavaa tuo keskenään kilpailu, jossa Leba pyrkii divariin pilvilinnoissa ja.Josba painii miniorganisaatiolla divarissa. Silmät auki idänihmeet, olisi jo yhteistyön syventämisen aika?

  3. Myös se että osa oudosti Leban divari vuoteen suhtautui kun ne kabinetilla sinne pääsivät, mutta ainakin CV:ssä näiden pelaajien jotka Josbaan tulleet myös Ikonen aiemmin noteerataan nämä divari pisteet siellä eli ei ns ”dobingia” kun kabinetilla siellä pelasivat. Muuten heilläkin vain kakkosdivari näytöt olisi.

  4. Eipä ole aikoihin ollut molemmilla niin punasilla kuin sinisillä näin huono tilanne joukkueiden kanssa. Leba varmaan säilyy sarjassa tollakin joukkueella, mutta miten käy Josban. Tiukkaa tekee ihan varmasti.

  5. En ymmärrä tätä, miksi Josba ei pysyisi sarjassa? Saaneet kuitenkin hyökkäykseen vahvistusta ja joukkueesta on lähtenyt vain joukkuehenkeä heikentäviä tekijöitä.

  6. Jos Josba löytää sopivan tavan pelata joukkueena ja ennen kaikkea yhtenäisyyden ja sitoutuneisuuden, se voi pärjätä yllättävän hyvin. Nyt ei pitäisi olla menestymispaineitakaan liigakarsinnnasta höpötyksineen ym. Eipä suljeta Josbaa pois vielä Divarista.

  7. Tehtiinkö liigasta putoamisen jälkeen samanlainen operaatio eli pelaajia pois jotka vaikuttivat huonosti ilmapiiriin?

  8. Kyllä se siitä selviää tipahtaako vaiko pärjääkö hyvin, mutta ainakaan nimekkäitä ratkaisijoita puuttuu. Puska toi viimekaudella tekemillään jatkoajan maaleilla monta pinnaa Joensuuhun.

  9. Sieltähän se on Josban otettava mistä tulijoita on, jotta saavat joukkueen edes määrällisesti kasaan. Fakta on että Joensuun asema ja houkuttelevuus salibandykartalla on kuihtunut aika olemattomiin. Profiilipelaajien osalta ovet ovat käyneet ainoastaan ulospäin, ja vaikea kuvitella että tilanne ihan heti muuttuisi.

    Toisaalta nykyinen tilanne voi kääntyä pitkässä juoksussa Josban eduksi. Joukkue on tilanteessa jossa se on pakotettu luottamaan enemmän omiin (ja naapuriseurojen) junnuihin, joka voi tuoda toimintaan kaivattua pitkäjänteisyyttä ja omavaraisuutta. Joukkueen talouskin on terveemmällä pohjalla, kun ei tarvitse satsata esim. pelaajapalkkioihin.

    Mielenkiintoista on nähdä miten nyky-Josba tulee pärjäämään. Kaikista katkerista vuodatuksista huolimatta esim. Puskan vaikutus (ratkaisumaaleineen) viime kauden tuloksiin oli merkittävä. Löytyykö nykyjoukkueesta vastaavia ratkaisupelaajia laittamaan palloa häkkiin, silloin kun sitä eniten tarvitaan? Kun lähtijöiden listaa (Ahokas, Kinnunen, Huurrekorpi) katsoo, niin isoja saappaita on tarjolla muillakin tonteilla. Haastava, muttei toki mahdoton tehtävä edessä, mikäli sarjapaikan haluaa suoraan säilyttää.

  10. Etä-Josbalaisethan voi ainakin liigan puolella Puskaa seurailla edelleenkin samoin näitä Welhoihin menneitä pelaajia siis kenellä mahdollisuus noita pelejä päästä seuraamaan. Siinä ohessa voi sitten divarissa käydä Josban otteita katsomassa. Valikoimaa riittää jos tälläinen mahdollisuus vain on.

  11. Molemmilla joukkueilla mielestäni niin leballa kuin josbasta yllätys mahdollisuus, mutta vaikealta näyttää että josballa mahdollisuuksia ainakaan top 8olisi.

  12. Karjalaisen toimittaja taisi vuosi sitten juuri tätä tulevaa kautta pitää parempana nousun suhteen Josbalta, kun junioreista piti tulla apua, jos oikein muistan? Ollaanko nyt hukattu tuo tilaisuus?