Divarit

Limingan Niittomiehet solmi lisää sopimuksia – paras pistemies jatkaa

23.07.
2018
1 Kommentti
5
Divarit

Eerik Lukkari (vas.) lyö palloa verkkoon Niittomiehissä myös ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarissa pelaava Limingan Niittomiehet teki jatkosopimukset kolmen aiemmilta kausilta tutun pelaajan kanssa. LNM:n riveissä jatkavat Eerik Lukkari, Ville Liimatta ja Valtteri Veikkola.

Jatkon solminut Lukkari, 23, oli viime kaudella Niittomiesten paras pistemies. Hyökkääjä paukutti 26 otteluun tehopisteet 21+12=33.

Kahden Liminka-kauden lisäksi Lukkari on pelannut Divaria oululaisessa Kellon Lyönnissä.

Puolustaja Liimatta, 24, on niin ikään tuttu näky joukkueen riveistä, sillä hän on pelannut LNM:ssa siitä lähtien, kun seura kolme vuotta sitten nousi Divariin. 44 runkosarjaottelussa Liimatta on tehnyt pisteitä yhteensä 7+9=16.

Kolmas jatkaja on Oulun Luistinseuran junioriputken läpi käynyt Veikkola. Puolustajan paikalla viihtyvä 99-ikäluokan pelaaja pääsi viime kaudella debytoimaan Niittomiehisten riveissä Divarissa.

Myös maalihanat aukesivat kahdeksan pelatun runkosarjaottelun aikana. Veikkola pelasi kauden aikana myös OLS:n A-junioreissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kaupunkilainen
23/07/2018
LNM kasaa kovaa sakkia. Voi edelliset sijoitukset kirkastua.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.