Loviisan Tor on hankkinut aimo annoksen pääsarjakokemusta riveihinsä

Loviisan Tor on hankkinut kasan kokemusta riveihinsä. Kuva: Juhani Järvenpää

Loviisan Tor on hankkinut kasan kokeneita pelaajia riveihinsä. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarin Loviisan Torin leirissä ollaan oltu melko aktiivisia siirtomarkkinoilla ainakin Salibandyliiton pelaajasiirtolistan perusteella.

Viime kauden Divarin finaaleihin ja Suomen Cupin finaaliin yltänyt ryhmä on hankkinut muutamia kokeneita nimiä riveihinsä. Tuomas Savukoski (ÅIF), Tatu Könönen (Top Team), Teemu Venäläinen (Indians), Niklas Horn (PSS), Elmo Lavonen (LASB) ja Petri Pöntinen (Sudet) ovat tällä haavaa joukkueen uusia pelaajia.

Pöntistä lukuunottamatta jokaiselta pelaajalta löytyy kokemusta Salibandyliigasta ja melko mittavasti myös Divarin puolelta. Savukoski ja Venäläinen ovat edustaneet loviisalaisryhmää myös aiemmin peliurillaan.

Loviisan ryhmästä on varmuudella lähtenyt hyökkääjä Sami Aalto (Verbano) sekä puolustaja Kasper Tähkä (HIFK). Päävalmentaja Marko Paju siirtyi Tiikereiden organisaatioon.

6 comments

  1. Kovia nimiä TOR pelipaitaan. Elmo Lavonen tuo jalkoja hyökkäykseen. Jännä ettei jatkanut liigassa.

  2. Ensimmäistä kriisipalaveria odotellessa kun joukkueella mennyt hermot Savukoskeen

  3. Lavoselta voi odottaa kyllä todellista läpimurtoa, ja kovia tehoja ensi kaudella. Ei päässyt Lahessa käyttämään vahvuuksiaan lainkaan. Nyt jos rooli löytyy niin jälki voi olla rumaa!

  4. Tatu Könönen on myös kova vahvistus Torin hyökkäykseen divaritasolla.Ehkä etelässä vähän tuntematon pelaaja, mutta Joensuussa ja Lappeenrannassa iskenyt kovia tehoja.

  5. Harmin paikka että Sami lähtee suuri menetys seuralle ja joukkueelle