Divarit

Loviisan Tor on hankkinut aimo annoksen pääsarjakokemusta riveihinsä

04.07.
2018
6 Kommenttia
0
Divarit

Loviisan Tor on hankkinut kasan kokeneita pelaajia riveihinsä. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarin Loviisan Torin leirissä ollaan oltu melko aktiivisia siirtomarkkinoilla ainakin Salibandyliiton pelaajasiirtolistan perusteella.

Viime kauden Divarin finaaleihin ja Suomen Cupin finaaliin yltänyt ryhmä on hankkinut muutamia kokeneita nimiä riveihinsä. Tuomas Savukoski (ÅIF), Tatu Könönen (Top Team), Teemu Venäläinen (Indians), Niklas Horn (PSS), Elmo Lavonen (LASB) ja Petri Pöntinen (Sudet) ovat tällä haavaa joukkueen uusia pelaajia.

Pöntistä lukuunottamatta jokaiselta pelaajalta löytyy kokemusta Salibandyliigasta ja melko mittavasti myös Divarin puolelta. Savukoski ja Venäläinen ovat edustaneet loviisalaisryhmää myös aiemmin peliurillaan.

Loviisan ryhmästä on varmuudella lähtenyt hyökkääjä Sami Aalto (Verbano) sekä puolustaja Kasper Tähkä (HIFK). Päävalmentaja Marko Paju siirtyi Tiikereiden organisaatioon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
04/07/2018
Kovia nimiä TOR pelipaitaan. Elmo Lavonen tuo jalkoja hyökkäykseen. Jännä ettei jatkanut liigassa.
Vili
04/07/2018
Ensimmäistä kriisipalaveria odotellessa kun joukkueella mennyt hermot Savukoskeen
Lasbi
04/07/2018
Lavoselta voi odottaa kyllä todellista läpimurtoa, ja kovia tehoja ensi kaudella. Ei päässyt Lahessa käyttämään vahvuuksiaan lainkaan. Nyt jos rooli löytyy niin jälki voi olla rumaa!
Lavohoitoa
04/07/2018
Lasbi on terve kun se leikkii
Sähläri
04/07/2018
Tatu Könönen on myös kova vahvistus Torin hyökkäykseen divaritasolla.Ehkä etelässä vähän tuntematon pelaaja, mutta Joensuussa ja Lappeenrannassa iskenyt kovia tehoja.
Samifani
05/07/2018
Harmin paikka että Sami lähtee suuri menetys seuralle ja joukkueelle

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.