Maajoukkueet

Naisten maajoukkue leireilee jälleen Eerikkilässä – tässä valitut pelaajat

20.07.
2018
22 Kommenttia
2
Maajoukkueet

Naisten maajoukkue leireilee heinäkuun lopussa Eerikkilässä. Kuva: Mika Hilska

Suomen naisten salibandymaajoukkue leireilee 26.-29. heinäkuuta Eerikkilän urheiluopistolla.

Leirille on kutsuttu neljä maalivahtia ja 21 kenttäpelaajaa.

Naisten maajoukkueen leiriryhmä (nimen perässä viimeisin tiedossa ollut seuratieto):

Maalivahdit:
Anna-Maria Linnoinen SC Classic
Krista Nieminen UH BEO (SUI)
Tiltu Siltanen SB-Pro
Noora Vuorela TPS

Kenttäpelaajat:
Silja Eskelinen SB-Pro
Senni Hietanen UH BEO (SUI)
Kristiina Järvinen PSS
Mia Karjalainen Pixbo Wallenstam (SWE)
Oona Kauppi IKSU (SWE)
Veera Kauppi IKSU (SWE)
Kristiina Kauppila SC Classic
My Kippilä KAIS Mora IF
Mirva Laitinen EräViikingit
Sofia Leino TPS
Annina Levälampi PSS
Heidi Lirkki SB-Pro
Jaana Lirkki SB-Pro
Laura Manninen Pixbo Wallenstam (SWE)
Hanna Niemelä SSRA
Milla Nordlund Endre IF (SWE)
Sanna Risteli SSRA
Jenna Saario TPS
Trine Sällström EräViikingit
Mia Vallenius Koovee
Daniela Westerlund EräViikingit

Toimihenkilöt:
Lasse Kurronen Päävalmentaja
Markus Huhtimo Valmentaja
Aki Vilander Valmentaja
Juho Meuronen MV-valmentaja
Tiia Ukkonen Joukkueenjohtaja
Kaarina Salomaa Joukkueenjohtaja
Niko Iivonen Fysioterapeutti
Jouni Hämäläinen Hieroja/huoltaja
Heidi Kurronen Hieroja/huoltaja

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jep
20/07/2018
Missä mun siskon tyttö?
Chef
21/07/2018
Vain kaksi pellaajaa klässikistä, dynastia murenee
Messi
21/07/2018
Hyvä Jaana ja Heidi! Kova työ palkitaan aina, ja nyt näytätte huutelijoille mihin teistä on! Kujalatkin jättävät maajoukkueen? Isoja muutoksia siis! Toivottavasti joukkue menee urheilullisempaan suuntaan. Hienoa että nuoria pelaajia mukana, nyt on heille tilaa kasvaa ja kehittyä! Go Suomi, kohti kultaa!
Kyssymys
21/07/2018
Missä Laura Rantanen?
Sukua?
21/07/2018
Ööööö... Lirkit hyviä? Aaahhaaaa - oijjoijjoi - mikä tarve puolusteluun jo tässä vaiheessa? Ymmärrys siitä ettei kohta jo vanhojen rouvien taidot riitä? Pääsevät mukaan vaan jos kaikki oikeasti hyvät nyt lopettivat kerralla - luoja nähköön toivottavasti näin ei ole.
Jep
21/07/2018
Joo munkin siskon tyttö on parempi kuin Lirkit, joku Suomen mestaruus ei oo meriitti. Junnujen henkilökohtaiset pojot taasen on.
Messi
22/07/2018
Ehei en todellakaan ole sukua, enkä tunne tarkemmin. Olen vaan seurannut ikävää kommentointia sivusta ihmetellen. Hyvää duunia tekevä kahden suunnan pelaaja, joka tehoillut hyvin(Jaana siis). Ajattelin ihan posin kautta, kaikki nimittäin ei ajattele niin kuin sinä. En tiedä onko vienyt pelipaikkasi, vai miksi hiertää niin kovin. Ihan sen perusteella miten kovissa peleissä, kuten kotikisojen mm finaalissa(teki mm maalin) tai superfinaalissa likka on pelannut,niin täytyy sanoa että peitonnut monet maajoukkueen takuunimet, joiden nimiä en jaksa lähteä luettelemaan. On siis jo useissa kovissa peleissä osoittanut, että on parhaimmillaan juuri ratkaisupeleissä. Tätä ominaisuutta ei monillakaan ole.
Jekku
22/07/2018
Pakko yhtyä keskusteluun, mun pelipaikkaani ei ainakaan ole Lirkki vienyt, olen 50-vuotias mies. Mutta aika tehotonta tekemistä useasti, joo joku maali joskus, mutta edellisellä maju-esiintymisellään oli niin sekaisin, että piti vaihtaa kokonaan pois sentterin paikalta, sitten ei olekaan majussa esiintynyt ennen tätä ...
Turpaan tulee tällä joukkueella, jos tollaisetkin pelaajat alkaa taas mahtua mukaan kun hyvät ovat lopettaneet...
Messi
22/07/2018
Kukaan joka salibandystä yhtään mitään tietää ei ajattele pelaajaa pelkästään pisteiden tekemisen valossa. Joukkue tarvitsee tasapainottavia pelinrakentajia ihan yhtä lailla kuin niitä maalintekijöitä tai fyysisiä puolustajia. Maajoukkuepelaajan perustaidot pitää toki kaikilta löytyä,.kuten veto-tai syöttötaito, mutta ei kaikkien tarvitse olla maalitykkejä. Jokaisella pelaajalla on ne vahvuudet ja heikkoudet. Joukkue kasataan siten että jokaiselle tontille sopii oikeat ominaisuudet omaava pelaaja. Mainitset tehottomuuden. Olen itse katsonut mj pelejä aika kokonaisvaltaisesti, ja kun peliä tarkemmin katsoo niin huomaa mikä kenenkin pelaajan heikkous on. Esimerkkejä halunnet, niin annetaan tässä niitä. My kippilä on loistava maalintekijä, ja yv pelaaja mutta omassa päässä maalinedustalla häviää vielä liian usein. Jos katsot esim finaaleja, niin My oli aika monen päästetyn maalin kohdalla kentällä, ja vielä niin että "hänen" virheistään maali syntyi. Kuka kyseenalaistaa hänen paikkansa majussa? Eikö jokainen päästetty maali ole yhtä arvokas kuin tehtykin. Fysiikassa siis paljon tekemistä. Vallenius on oivaltava pelaaja, mutta tekee liian usein riskisyöttöjä, joista avautuu omaan päähän alivoimatilanteita ja siten maaleja. Ei vielä mielestäni valmis maajoukkuepeleihin. Kumppanit Rantanen(ex rantala), alangot ovat liigassa aivan järkyttävän tehokkaita, mutta ratkaisupeleissä paineen alla ovat jääneetkin tehottomiksi ja esim rankkareissa kauttaaltaan epäonnistuneet mm finaaleissa. Kaupeista on vaikea löytää heikkouksia, he ovatkin täysin poikkeuksellisia pelaajia. Mutta pointtinani se, että sentterillä pitää olla vähän muitakin ominaisuuksia kuin tehokkuus, ja mielestäni parjaamasi pelaaja on hyvin monipuolinen, kaksinkamppailut voittava pelaaja, joka ymmärtääkseni on joukkuepelaaja isolla J:llä.
Jekku
23/07/2018
Nyt meni jo Lionelilla tunteisiin!
En ole parjannut ketään. En vain pidä kyseistä pelaajaa erityisen vahvana tai lahjakkaana. Eiköhän siitä ole osoituksena sekin, että nyt vasta pääsee takaisin rinkiin kun kaikki hyvät ovat jättäneet maju-uran taakseen. Kaipa se valmennuskin jotain lajin päälle ymmärtää. Tällä hetkellä vaan on vaihtoehdot niin kovin vähissä että pakko tyytyä kutosketjuun kun ekat kolme jo lopetti.
Missä muuten Mira Wickman?!
Jekulle
23/07/2018
Olisiko Mira Wickman logiikkasi mukaan sitten seiskakentällisen pelaaja? Eiköhän majun valmennus pyri valitsemaan parhaiksi ja sopivimmiksi katsomansa pelaajat joukkueeseen. Tällä kertaa se on yllämainittu rosteri, eikä sitä Jekun tai muiden nimimerkkien arvostelut muuta (toivottavasti)
Jekku
23/07/2018
Mira olis kyllä mukana jos olisi kunnossa, sen verran korvaamaton pelaaja. Ihan eri luokkaa kun nää tässä jo valmiiksi varmuuden vuoksi ja etukäteen puolustetut.
Jep
24/07/2018
Hyvä Jekku, vastaat itellesi ;-). Kannattaa kysellä missä on, jos jo tiedät vastauksenkin.
Kiinnostaa
24/07/2018
Nyt rupesi muakin kiinnostamaan että missä Mira! Siinä on hyvä sentteri! Suomi ei ehkä pärjää ilman!
Mikä lie
24/07/2018
Ei tuo Mirakaan ole millään tasolla säväyttänyt. Joukkueeseen ei kannata väkisin ottaa mitään puolikuntoista sakkia, joka sitten viimeistään tosipeleissä loukkaa paikkansa.
???
25/07/2018
Missä on Nina Rantala?
hästäg ihanaa
26/07/2018
Nina on mökillä.
hästäg ihanaa
26/07/2018
siis Rantanen :) Rantala jäi alkukesästä kirkon rappusille
??
28/07/2018
Facebookissa julkaistuissa salibandy.fi:n kuvissa näkyy leiriläisenä myös Taru Nordman vaikkei listassa ole..?
faktat tiskiin
02/08/2018
Nyt voi lopettaa arvuuttelut. Kurronen kertoo salibandy.fi sivustolla että Alangon siskosten ja Nina Rantalan/Rantasen lisäksi myös Mira Wickman on ilmoittanut maajoukkueuran päättymisestä. Myös Sanni Niemisen jatko on kysymysmerkki. Eli pakollinen nuorennusleikkaus on majulla edessä. Hyvä niin - taustalta on tulossa hyviä nuoria tyttöjä. Toki voi ottaa oman aikansa, ennen kuin näistä nuorista kasvaa vastuunkantajia maajoukkuetasolla.
Auts
05/08/2018
Pahalta näyttää. Nuoria lahjakkaita pitääkin ajaa sisään, harmi ettei heitä riitä tarpeeksi ja pitää kutsua paniikissa takaisin jo vanhaa,majusta ulos heitettyä jengiä
Karmeeta
06/08/2018
Turpaan tulee tällä tiimillä. Apua-apua-apua. Kaupit ei KAHDESTAAN pysty pelastamaan joukkuetta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.