Liigat

Oululainen liigaseura vahvistuu Latvian maajoukkuehyökkääjällä

14.07.
2018
6 Kommenttia
0
Liigat

Anna Ankudinova (kesk.) esiintyi viime joulukuussa MM-kisoissa Latvian maajoukkueessa. Kuva: IFF

Oululainen SS Rankat Ankat hankki riveihinsä ulkomaalaispelaajan. Latvialainen Anna Ankudinova saapuu naisten Salibandyliigaan kotimaansa kentiltä.

2002-ikäluokan hyökkääjä on jo noussut Latvian maajoukkueen mukaan.

Viime joulukuun MM-kisoissa Ankudinova pelasi seitsemän ottelua ja iski niissä yhden maalin. Päättyneellä liigakaudella hän pelasi Latvian pääsarjajoukkue Kekavas Bulldogsin riveissä.

Latvian salibandyliitto uutisoi Ankudinovan siirrosta Facebook-sivullaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Tuolla
15/07/2018
Nyt on kova vahvistus. Uskomaton mailataito tytöllä.
totuus esiin
17/07/2018
Mitä sillä mailataidolla tekee kun 30kg painavammat pelaajat taklaa yli laidan?
ISOJA
17/07/2018
IFF:n pelaajakortin mukaan 163cm pitkä pelaaja, joka ei näytä ihan kevytrakenteisimmalta eli varmaan 60 kg menee painossa rikki. Ilmankos me ollaan naisissa fysiikassa/liikkeessä jäljessä montaa maata, kun meillä on 90 kiloisia pelaajia liiga täynnä. :-/
dominanssi
17/07/2018
Tulee dominoimaan liigassa muutaman vuoden sisään, ensimmäinen kausi mennee vielä totutellessa, mutta sitten alkaa tapahtua.
GO LATVIA GO
17/07/2018
Voi huoh, vai että naisten liigassa "taklataan"? Naisten liigassa pelataan hyvinkin siistiä peliä, eikä ylilyöntejä tule kuten esim miesten sarjassa. Koko ei ole koskaan ollut este, esim. viime kausina kentällä on ollut tuota likkaa paaaaaljon pienempiä pelureita ja he ovat pärjänneet ihan kelvollisesti. Kyllä 16-vuotias alkaa jo kokonsakin puolesta sopia liigaan. Salibandy menee jatkuvasti urheilullisempaan suuntaan ja ne körmyt vanhanliiton pelaajat ovat pian mennyttä talvea. Hyvä että Suomeen saadaan muualta maailmalta vahvistuksia. Pron tsekkipeluri todisti sen, että muualta hankittu voima voi olla se ratkaiseva voima.
Jonsku
17/07/2018
Kaupit jallitteli isoja tehopisteitä jo 14-15 vuotiaana ja vastustajat pyörivät hölmistyneinä ympyrää :). Eli, pelaajan koolla ei ole pisarankaan merkitystä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.