Divarit

Sipoon Sanomat: Divarin ÅIF ja kakkosdivarin HIFK yhteistyöhön

03.07.
2018
7 Kommenttia
3
Divarit

ÅIF tekee ensi kaudella yhteistyötä HIFK:n kanssa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarissa pelaava sipoolainen ÅIF ja Helsingin IFK ryhtyvät yhteistyöhön salibandyn saralla, Sipoon Sanomat uutisoi viime viikolla. Sopimus koskee kautta 2018-19

Sopimukseen sisältyvät seurojen miesten edustusjoukkueet sekä poikien A- ja B-juniorijoukkueet. Sopimus mahdollistaa pelaajien vapaan liikkumisen seurojen välillä.

– Tämä on uusi ja mukava juttu meille. Saamme lupaaville nuorille mahdollisuuden pelata isommissa ympyröissä, HIFK Salibandyn hallituksen puheenjohtaja Sakari Lehtimäki kommentoi lehdelle.

HIFK:n miesten edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä kakkosdivisioonassa. Myös ÅIF:n leirissä oltiin luonnollisesti tyytyväisiä uuteen yhteistyösopimukseen.

Sipoon Sanomien uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
tulevaisuus
03/07/2018
Haluaako hifk nousta taas divariin? ainakin nimilistaa katsoessa se on mahdollista, mutta ehkäpä nämä huiput menevät pelaamaan nyt åifiin
Jou
04/07/2018
Sakke yhtyy moneen kevään ja kesän aikana. Eiku rödät huuleen ja uuteen nousuun...
Säännöt
04/07/2018
Mikä tuo tollainen poikkeussääntö on missä pelaajat voi liikkua vapaasti seurojen välillä? Ainakin ennen tarttenut pelaajasiirtoja tai farmisopimuksia.
Ihailen
04/07/2018
Saataisiinko Huusko valmentamaan molempien edustuksia, tulisi kovaa jälkeä. Blueshifk on kyllä seuraava #Dynastia
Jou
04/07/2018
Kyllä! Muutenkin hifk on se kovin säbäbrändi ikinä, vain jokerit pääsee lähelle.
Julle
04/07/2018
HIFK:n putoaminen kolmoseen on lähempänä kuin nousu Divariin. Todella kevyen tason porukka kasassa. Bluesin kaljaporukka ei ainakaan tuonut mitään parannusta tilanteeseen. Lisäksi puuhastelijat pyörittämässä palettia
Räk-Kiss tittidittiti
05/07/2018
Onko joukkueen nimi HIFFK, koska siellä on myös Marrtin?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.