Maajoukkueet

Suomi-Ruotsi -maaottelut mitellään syyskuussa Porvoossa

09.07.
2018
3 Kommenttia
4
Maajoukkueet

Naisten maajoukkueet kohtasivat viimeksi huhtikuussa Nurmijärvellä. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten ja U19-tyttöjen Suomi-Ruotsi-maaottelupäivä järjestetään 1.9. Porvoossa. Pelipaikkana on tuttu Kokonhalli. U19-tyttöjen ottelu alkaa klo 13, ja maailman parhaat naisjoukkueet iskevät yhteen klo 16.

Tapahtuman järjestäjäkumppanina Salibandyliitolle toimii kaupungissa jo pitkään upeaa salibandytyötä tehnyt Porvoon Salibandyseura.

– Maaottelutapahtuman saaminen Porvooseen on iso asia niin kaupungin urheilulle kuin Porvoon Salibandyseurallekin, PSS:n toiminnanjohtaja Anssi Jukka myhäilee.

– Edellisistä maajoukkuetason salibandyotteluista on Porvoossakin kulunut jo aikaa, joten on hieno saada huipputason peliä näytille porvoolaiselle urheiluväelle. Uskomme myös saavamme katsomot täyteen innokasta salibandyväkeä, kun vastassa on Ruotsi. Se jo itsessään nostaa varmasti tapahtuman kiinnostusta. Porvoossa salibandy tunnetaan erinomaisesti, ja Porvoo kaksikielisenä kaupunkina tuo varmasti oman lisämausteensa Ruotsi-otteluihin.

PSS:n pelaajat ovat perinteisesti tuttu näky Suomen naisten ja tyttöjen maajoukkueissa.

– Olisi varmasti hienoa nähdä oman kaupungin pelaajia myös kotitapahtumassa. Olemme innostuneita hienosta tilaisuudesta tuoda salibandya taas uudella tavalla näkyville Itä-Uudellemaalle. PSS tekee parhaansa, että tapahtuma onnistuu erinomaisesti. Joukkueet ratkaisevat sitten paremmuutensa pelikentällä, Anssi Jukka lupaa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jatkaako Röning päävalmentajana?
10/07/2018
U19 tyttöjen valmentajat? Vieläkö jatketaan kuitenkin samalla valmennusporukalla vai meneekö vaihtoon?
tois puol jokkee
10/07/2018
Tyttöjen majulla on jo uusi valmennus. Valmentajat valittu noin kuukausi sitten.
Edellisen valmennutiimin tie oli kuljettu loppuun jo Sveitsin kisoissa. Silloin yleisesti tiedossa ollut valmennustiimin osaamisvaje valkeni liiton henkilöille.
Jatkaako Röning päävalmentajana?
10/07/2018
Kiitos tiedosta. Oli tervetullut uutinen, toivottavasti uusien valmentajien osaaminen parempaa. Julkaisua odotellessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.