Divarit

Turku ja Loimaa yhteistyöhön – TPS solmi farmisopimuksen kakkosdivariseuran kanssa

06.07.
2018
11 Kommenttia
1
Divarit

TPS voi jatkossa lähettää pelaajiaan hakemaan peliaikaa Loimaalta. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten kakkosdivisiooonaseura Loimaan Leisku aloittaa yhteistyön Salibandyliigassa pelaavan Turun Palloseuran kanssa.

Loimaalaisseuran tiedotteessa kerrotaan, että yhteistyö koskettaa sekä edustus- että junioripuolta.

Sopimuksen myötä edustusjoukkueet aloittavat farmiyhteistyön. Joukkueet voivat siis liikuttaa pelaajia seurojen välillä kauden aikana.

– Erittäin hienoa että Salibandyliigan suurseura valitsee meidät yhteistyökumppanikseen. Tämä toimii edustuksen lisäksi Leiskun junioripelaajille loistavana ovien avaajana. Seurana haluamme kehittyä sekä urheilullisesti että muutoinkin. Tämä on erinomainen pään avaus, isoon ja kehittävään toimintaan, Leiskun päävalmentaja Jani Kannosto sanoi tiedotteessa.

Myös oli TPS:n puolelta uusi sopimus sai positiivisen vastaanoton.

– Leisku haluaa muuttaa omaa toimintakulttuuriaan urheilullisempaan suuntaan uuden valmentajan johdolla ja uskon, että meidän pelaajat pystyvät siinä heitä auttamaan. Meidän pelaajille tämä on loistava mahdollisuus saada lisää aikuistason matseja vyölle ja sitä kautta ottaa yksi askel taas eteenpäin urheilu-urallaan, TPS-luotsi Jukka Ruotsalainen totesi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Repa
06/07/2018
Nimetkää joku tällainen yhteistyö, joka on kestänyt kahta kautta pidempään? "Akatemioita" ei lasketa.
Espoo
06/07/2018
Oilersin ja Grifkin yhteistyössä taitaa olla ainakin kaksi vuotta takana ja ilmeisesti aika hyvin toimii. Siinä kait ideana lyödä parhaat juniorit yhteen b-junioreista alkaen. Taitaa joku GrIFK pelaaja olla jo öljymiehissäkin.
#faktoi
06/07/2018
Eipä ainakaan kyseisten seurojen vanhemmat ole tyytyväisiä granin ja oilerssin "yhteistyöhön"
Jep
06/07/2018
Vanhemmat ei ole tyytyväisiä mihkään! Paras ois kieltää muu kuin toimintamaksujen maksaminen
Miihkali
06/07/2018
Eiköhän persaukisten seurojen pitäis itse hankkia rahoitus eikä maksattaa junnujen vanhemmilla!!!
Jep
07/07/2018
Just näitä ylempiä, aina ja ikuisesti! Halleluja oi ylväs miihkali!! Seurat ottaa jäsenmaksua, noin. 50-150€ ja muut kulut varmasti jokainen junnuvanhempi saa tietoonsa. Nämä tiedot junnujen maksamisesta melkoista kuraa...
Jep jep
07/07/2018
Näyttää Oilersilla niin kuin monella muullakin olevan aika selkeästi kotisivuilla ilmoitettu miten talous hoidetaan ja mitä ja mistä seuralle maksetaan toiminnassa.
Repa
07/07/2018
Olisi tosiaan mukava kuulla, jos jollain seuroilla yhteistyö on kehittynyt aidoksi prosessiksi. Tuntuu että ovat riippuvaisia juuri nyt mukana olevien pelaajien ympäristöjen rakentamisesta. Sitten kun ovat ko pelaajat ovat kasvaneet niin yhteistyökin kuihtuu.
Rahasta huolissaan oleville sanoisin että tavoitteellisessa vaikka A-juniori joukkueessa tulee olla ammatti-valmentaja. Ja tällöin kustannus per pelaaja pelkästä valmentajasta 2500-3000€/vuosi. On erikoista että tuohon rahaan saa nykyään koko valmennustiimin, olosuhteet ja verkkareita.
...
09/07/2018
SPV - SB Vaasa
SPV - NJ
REPALLE
10/07/2018
Millaista palkkaa REPA meinaat ammattivalmentajan nostavan A-junnuissa? Mainituilla kustannuksilla koutsaisi kyllä jo jotain ihan muuta lajia kun sählyä..
Repa
10/07/2018
Ammattimiehen palkan pitäisi olla 3500-4000€/kk. Nykyäänhän tämä ei ole mahdollista koska a) sählyn liiga ei tuota yhtään rahaa paitsi järjestävälle liitolle b) maksat mielummin autosi huollosta 80€/h kuin lapsesi valmentamisesta 10€/h ja niin edelleen. Niin kauan kun arvostus on palkkiona muutama satanen kuukaudessa niin ei pidä odottaa huippu-urheilullista vaan harrastelu palvelua. Sählyssä tosiaan on joku kupla että ilmainen valmennus on jokaisen seuran velvollisuus järjestää.
Seinäjoellahan tottakai on ollut ihan hyvää organisaatiolähtöistä yhteistyöprosessia!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.