Liigat

Video: Jussi Piha ja Tatu Väänänen istuivat puhumaan salibandysta – aiheena pallovarmuus ja hyökkäävä puolustaja

11.07.
2018
10 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Tampereen Classicissa ja maajoukkueenkin riveissä usein nähty hyökkääjä Jussi Piha julkaisee Youtube-kanavallaan videoita lajista ja sen ympäriltä. Tuoreimmalla videolla hän on saanut vieraakseen maajoukkuekapteeni Tatu Väänäsen.

Kaksi pelikenttien konkaria käsittelevät jaksossa pallovarmuutta ja hyökkäävän puolustajan roolia salibandyssa.

Sveitsin liigassa kuudetta kautta pelaava Väänänen on ollut jo pitkään yksi maailman parhaista omassa roolissaan, pallovarmana ja samaan aikaan hyökkäyssuuntaan pelaavana puolustajana.

Videolla Väänänen pääsee omin sanoin kertomaan, miten on kehittänyt ominaisuuksiaan ja miten hänestä on tullut sellainen pelaaja kuin nyt on.

Piha sen sijaan tunnetaan loistavasta pelisilmästään ja siitä, ettei pallo polta lavassa, joten häneltäkin löytyy aiheeseen perspektiiviä.

Koko jakson voi katsoa alla olevasta videosta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Herra q
11/07/2018
Puhumalla maajoukkueeseen...
Edelliselle
12/07/2018
Samaa mieltä, ei noita lässytyksiä ja hyvänä ihmisenä olemisen esille tuontia jaksa seurata...
Syvis
12/07/2018
Juu, 2minuuttia jaksaa kuunnella tuota lässytystä. Joka jaksossa samalla tylsistyneellä äänellä Piha yrittää olla jotain mitä ei todellisuudessa ole.
Jännä homma
12/07/2018
Hieno juttu, että jotkut yrittävät viedä lajia eteenpäin! Tarkoitus ei varmaan ollutkaan tehdä Hollywood-tasoista mediatuotantoa, vaan tuoda esille kahden huippupelaajan ”tavallisia” ajatuksia pelaamisesta ja pelistä.
Monet nuoremmat pelurit kuuntelevat varmaan mielellään noita mietteitä.
Ja tämä jaksaa aina Pääkallon kommenttipastalla hämmästyttää: vaikka on eri mieltä asioista, onko aivan pakko lähestyä juttuihin aina pelkästään negaation kautta? Voisiko kerrankin pitää ajatuksensa omana tietonaan ja näpit pois näppikseltä, jos ei löydä mitään hyvää sanottavaa?
Zemppiä Jussille ja jatka sinnikkäästi lähetyksiäsi!
Nyt
12/07/2018
Tatullekin terveisiä ettei menisi festareille vaan fokus MM-kisoihin.
Kari
13/07/2018
Itsekin pidän positiivisena sitä että joku haluaa viedä lajia eteenpäin tässä muodossa, mutta yli viiden minuutin mittaiset videot ovat vain yksinkertaisesti liian pitkäveteistä katseltavaa... Jussille ja muillekin tsemppiä jatkoon ja toivottavasti laji saisi lisää tällaisia eteenpäin vieviä tekijöitä.
KARI KAKKONEN
13/07/2018
Karillta hyvä pointti tuohon videon pituuteen. Jos Jussi vaikka sattuu jotain kautta saamaan palautetta, niin videot ilman muuta hyvä ja tervetullut juttu, mutta vähän voisi tiivistää.
Naama
16/07/2018
"mutta yli viiden minuutin mittaiset videot ovat vain yksinkertaisesti liian pitkäveteistä katseltavaa"

:D
Sähly
16/07/2018
Kyllähän tuollaisen pidemmänkin videon jaksaa helposti katsoa ja kuunnella, jos sen aihe kiinnostaa, ja pystyy sisäistämään syvällisempääkin tekstiä. Muutamia yläpuolelle kirjoittaneita ei selkeästi kiinnostanut tai sitten he eivät ymmärtäneet videon pointteja, kun tulivat valittamaan tyhjästä.
Jep
20/07/2018
Hyvää asiaa. Tiivistys onnistuu, jos Jussi editoisi videota jälkikäteen pikkasen!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.