Video: Mitä tarkoittaa paljon puhuttu ”arkitekeminen”, Petteri Nykky?

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Salibandyliiton huippu-urheiluvideosarjassa vieraili miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky, joka kertoi oman näkemyksensä siitä, minkälaiset vaatimustasot kansainvälisellä huipulla on.

Nykky puhuu usein haastatteluissa ”arkitekemisen” merkityksestä. Videolla hän avaa tarkemmin, mitä se tarkoittaa käytännössä.

– Mulla on sellainen tunne, ettei meidän kaikki urheilijat halua laittaa itseään niin kovasti likoon, että ne oikeasti miettisivät, kuinka kovia heistä voisi vielä tulla, Nykky pohti.

Viimeiset kolme kautta Classicin päävalmentajana työskennellyt Nykky myös kertoo, millä tavoin hän aikoo jatkossa toimia yhteistyössä muiden seurajoukkuevalmentajien kanssa nyt, kun hän voi keskittyä pelkästään maajoukkueeseen.

6 comments

  1. Paljon on tässä lajissa omahyväisiä ihmisiä, mutta kyllähän tuo haastattelun herra on ihan omassa kastissaan.

  2. Ainakin Mika Kohosen olleen urheilullisemman oloinen jo vuosi sitten, kun Nykky oli valmentajana.

  3. Olutta lisää niin saa hyvän kesäpunotuksen. Nykky on vakuuttava myyjä, farkkukoutsien esikuva. Pelitavalla ei niin väliä, kunhan kannua tulee (ja maljaa)

  4. Tamilta alkanut kuulostaa tämä herra. Pystyiskö kuulostamaan nöyrältä, jos oikein yrittäis.

  5. Nykky on kieltämättä maineeltaan paras valmentaja salibandyssä. Tulokset puhuvat puolestaan. Toivottavasti seuraavan sukupolven valmentajat tulevat olemaan lähempänä pelaajia, voisiko joku nykyisistä mj-pelaajista nousta tulevaisuudessa Nykyn tilalle?
    Nykkyn ajatukset eivät nyt välttämättä kohtaa pelaajien arkitodellisuutta tässä päivässä.