Maajoukkueet

Video: Mitä tarkoittaa paljon puhuttu ”arkitekeminen”, Petteri Nykky?

16.07.
2018
6 Kommenttia
2
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Salibandyliiton huippu-urheiluvideosarjassa vieraili miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky, joka kertoi oman näkemyksensä siitä, minkälaiset vaatimustasot kansainvälisellä huipulla on.

Nykky puhuu usein haastatteluissa ”arkitekemisen” merkityksestä. Videolla hän avaa tarkemmin, mitä se tarkoittaa käytännössä.

– Mulla on sellainen tunne, ettei meidän kaikki urheilijat halua laittaa itseään niin kovasti likoon, että ne oikeasti miettisivät, kuinka kovia heistä voisi vielä tulla, Nykky pohti.

Viimeiset kolme kautta Classicin päävalmentajana työskennellyt Nykky myös kertoo, millä tavoin hän aikoo jatkossa toimia yhteistyössä muiden seurajoukkuevalmentajien kanssa nyt, kun hän voi keskittyä pelkästään maajoukkueeseen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Sjarmo
18/07/2018
Paljon on tässä lajissa omahyväisiä ihmisiä, mutta kyllähän tuo haastattelun herra on ihan omassa kastissaan.
Mietin
18/07/2018
Ainakin Mika Kohosen olleen urheilullisemman oloinen jo vuosi sitten, kun Nykky oli valmentajana.
Nuari koutsi
18/07/2018
Olutta lisää niin saa hyvän kesäpunotuksen. Nykky on vakuuttava myyjä, farkkukoutsien esikuva. Pelitavalla ei niin väliä, kunhan kannua tulee (ja maljaa)
Narsissimus
18/07/2018
Tamilta alkanut kuulostaa tämä herra. Pystyiskö kuulostamaan nöyrältä, jos oikein yrittäis.
Jos
18/07/2018
...on hyvä, niin ei tarvi olla nöyrä.
Katsoja
19/07/2018
Nykky on kieltämättä maineeltaan paras valmentaja salibandyssä. Tulokset puhuvat puolestaan. Toivottavasti seuraavan sukupolven valmentajat tulevat olemaan lähempänä pelaajia, voisiko joku nykyisistä mj-pelaajista nousta tulevaisuudessa Nykyn tilalle?
Nykkyn ajatukset eivät nyt välttämättä kohtaa pelaajien arkitodellisuutta tässä päivässä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.